Final(1)

4.5K 181 32
                                    

Öncelikle arkadaşlar seri hakkında genel bir bilgi kutusu gibi bir şey olarak yapacam bu bölümü. Final bölümüne geçmeden önce böyle bir şey gerekli. Aksi taktirde pek anlayamazsınız, ben gerekli bilgiler vereceğim burada eminim aklınızda hala bir çok soru kalacaktır. Hepsini tek bir bölümde cevaplamam mümkün değil muhtemelen bu final bölümleri bitince dahi aklınızda trilyon tane soru kalacak. Siz onları yorumlarda yazsanız cevaplayabilirim ancak hepsini bir bölümde toplamamın mümkünatı yok.

Göksel Asura Ailesinden başlayayım önce. Göksel Asura Ailesi yüksek düzlemden yani ölümlülerin Tanrı alemi adını verdikleri düzlemden orta düzleme yani ölümlülerin yaşadığı düzleme düşen bir ailedir. Bu aile yüksek düzlemde dahi tanınan ve saygı duyulan bir aileydi. Bu olduğu içinde oldukça fazla yeminli düşmanları vardı ve düşmanlar sürekli aileye saldırarak yavaş yavaş onu güçten düşürmeyi başardılar. Güçten düşen aile artık yüksek düzlemde konumuna devam edemeyeceği için orta düzleme inerek orada hakimiyet sağladı. Yüksek düzlemde güçlerini kaybetmelerine rağmen orta düzlemde hala mutlak bir güç hakimiyeti sağlayabilecek güçteydiler. Ancak yüksek düzlemde ki güçlü tanrılar bunun bir suç olduğunu öne sürerek Göksel Asura Ailesininn o zamanki varisi Kızıl Ölüm Sertah'ı Tanrıların Hükmü lanetiyle cezalandırdı. Ailenin en parlak geleceğe sahip olduğu düşünülen varis genç yaşta bu lanete yakalanınca güç yolunda yürümeyi bırakarak bilgiye odaklandı.  

Göksel Asura Ailesinin karşılaştığı felaket ise aslında bir felaket değil sadece üst aleme tekrar geçecek güce kavuşmalarıydı. Üst alemlere bir anda geçtikleri için herkes Asura Ailesinin yok olduğunu düşündü. 

Indria'nın orta düzlem de büyümesinin sebebi ise Asura Ailesinin istikrara kavuşmaması yüzündendir. Üst düzlem de yeniden toparlanmaya çalıştıkları için bir varise odaklanamazdılar. Bu yüzden ona bir koruma vererek onu orta düzleme gönderdiler.

Gerçeği Gören Gözler'in en büyük düşmanı aslında kendi kardeşiydi. Normalde bu teknik iki parçadan oluşur ve ustaları bu tekniği iki parçaya ayırdı birisi kız birisi erkek olacak şekilde.  Ustaları 8x7'de gözüken efsanevi Şifa Tanrıçası'dır. 

İlk bölüm ve final bölümü arasında 9 milyar yıl geçmiş olacak.

 Ayrıca seride ki alemler şu şekildedir.

Başlangıç, Köken, Ruh, Yeryüzü,Gökyüzü.Natural,İmparator,Yüce İmparator,Egemen,Dövüş Egemeni,Yüce Egemen,Yarım Cennet Alemi,Cennet Alemi, Bilge Lordu, Bilge Kral, Bilge İmparator(En düşük alem olan ölümlüler alemi)

Yarı İlah, Gerçek İlah, Yüce İlah(Cehennem)

Yarı Tanrı, Tanrı, Yüce Tanrı, Boşluk(Cennet)


Gerçeği Gören Gözler ilk çıktığında Yüce Egemen, final bölümün de ise Yarı İlaha ulaşmıştır.

Indria final bölümün de Yüce Tanrı olarak karşınıza çıkacaktır. Yüce Tanrı'nın gücü diğer tüm alemleri geride bırakan bir güce sahiptir. 

Indria'nın kime karşı savaşacağı ise, sır ;)

IndriaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin