Beş Büyük Klan 6x16

7.9K 660 82
                                    

Kaplan ile Indria arasında sahip ve evcil hayvan ilişkisi olduğu için, Indria'nın zihninde verdiği emirleri hemen yerine getirmesi gerekiyordu. Eğer öyle yapmasa vücudu atomlarına kadar bölünürdü, bu evrenin bir kuralıydı. Evcil hayvanın sahibinin dediğini dinlemesi gerekiyordu, yoksa sonları sadece ÖLÜM oluyordu.

De Lor yerde ölü şeklinde yatan kurduna bakıyorken korku dolu bir ses ile, "İ-i-imkansız o bir kurt kraldı,tek bir vuruşla nasıl ölebilir!?" dedi.

Bunu duyan kaplan alaycı bir şekilde, "Evlat, kurtlar kaplanların yanında bir yavrudan fazlası değildir. İster kurt kralı ister kurt imparatoru olsun, hepsi kaplanların hizmetkarlarıdır. Üstelik düşük seviye hizmetkarlar." dedi.

De Lor kaplanın dediklerinden bir şey anlamamıştı ama korku iliklerine işlemeye başlamıştı.Indria soğuk bakışlarıyla De Lor'un gözlerine tekrar bakınca De Lor terden sırıl sıklam oldu ve titrek bir sesle, "Pes ediyorum!!" dedi.

Indria bunu duyunca gülümsedi ve yavaşça onun yanına yürüdü, başını eğdi ve De Lor'un kulağına, "Eğer o SS seviye teknik olmasaydı seni yenmek için tahta kılıç bile yeterli olurdu. Çöp seni" diye fısıldadı.

Bunu duyan De Lor yumruklarını sıktı ve gözlerinin derinliklerinde tarif edilemez bir öfke ortaya çıktı.

Yaşlı adam De Lor'un yanına geldi ve bir tıp ilacı verdi ancak De Lor bunu kabul etmedi, "Teşekkür ederim sayın yaşlı, ancak yaralarımın bana ders olmasını istiyorum. Bunun için bu ilacı kabul edemem" dedi gururlu bir şekilde.

Yaşlı adam De Lor'un sözlerinden sonra Indria'ya yöneldi ve tıp ilacını Indria'ya verdi. Indria ilacı alıp ağzına koydu ve yuttu. Ancak bunu yapınca gözlerinde şaşkınlık ortaya çıktı.

Çünkü anne rahmindeki bir bebek kadar kendini rahat ve huzurlu hissetmişti. Üzerine sos dökülmüş bir etin ağzında erimesi gibi hissetmişti.

YN : Açken yazıyorum evet. DN:Ne zaman tok olduğunu gördük ki :)

Indria bir anda vücudundaki tüm yaraların iyileştiğini hissetmeye başladı.Ancak en ilginç nokta ise sırtındaki bir şeyib silinmeye başladığını hissetmesiydi.Aklına ne olduğuna dair bilgiler hücum ettiğinde Indria'nın göz bebekleri genişledi.Köle damgası siliniyordu!

Yaşlı adam yavaş bir şekilde Indria'nın kulağına eğildi, "Bu ilacın en iyi yanı bir kölenin en büyük utancı olan köle damgasını silmesidir." dedi. Daha sonra geriye bir adım attı ve ağzını açtı. Bağırarak, "Finale kalan üç kişi Tiah, Li Ku, ve Indria! Bu üç kişi imparatorluğun en büyük turnuvasına katılacak!" dedi ve yaslı adamın sesini bir kilo metre içerisindeki her canlı duydu.

Tiah ve Li Ku'nun sesini duyanlar şaşırmamıştı.Ancak Indria'nın sesini duyan kişiler oldukça şaşırmıştı. Hiç biri De Lor'un elenmesini beklemiyordu.

Yaşlı adam Indria, Tiah ve Li Ku'nun ellerine bir parşömen verdi, "Burada turnuvada dikkat etmeniz gereken klanlar ve öğrencilerin adı var. Bunu bu akşam ezberleyin yarın yola çıkacağız." dedi ve ortalıktan kayboldu.

Indria zamana dikkat etmemişti. Ama çoktan gece yarısı olmuştu bile. Oda erkekler odasına dönmeye başladı. Yastığına kafasını koyduktan sonra parşömeni açtı. Parşömende şunlar yazıyordu.

*

Beyaz Kaplan İmparatorluğunda herkesin bildiği gibi beş büyük güç vardır.Ancak imparatorluğu koruyan ve imparatorluğu yöneten tek bir güç vardır. Kraliyet ailesi ve kraliyet ailesinin dış klanı. Dış klan imparatorluktaki en güçlü klan olduğu bir gerçektir. Ancak son yıllarda dış klan ile eşit güce gelmiş dört klan kendilerini göstermiştir. işte o klanlar.

2 - Mavi Kaplumbağa Klanı!

Bu klan imparatorluktaki en güçlü savunma tekniklerine sahip klandır. Bu klana mensup bir öğrenci kendi seviyesinden iki kat daha fazla güce sahiptir. Bu klanın en güçlü üç öğrencisi, Gui Va, Gui Rah ve Gui Dahtır. DN:Hayal gücüne hayran kaldım genco :)İsim bulma işinde bir numarasın :)

3- Cennet Alevlerine Bürünmüş Anka Kuşu!

Bu klan imparatorluktaki en güçlü saldırı tekniklerine sahip klandır .Bu klana mensup öğrenciler yüksek saldırı güçleriyle bilinirler. Kendi seviyelerinden daha yüksek birilerini yenmeleri bu klan öğrencileri için hiçte şaşırtıcı değildir. Bu klanının önemli öğrencilerinden sadece ikisi biliniyor. Çünkü üçüncü öğrenci klanın kozu olduğundan adı saklı tutulmakta ve klan içerisinde çıkmasına izin verilmemektedir. İki öğrencinin adı, Feu Cera ve Ledarndır.

4 - Meteor Kılıcı Klanı!

Bu klan imparatorluğun en iyi kılıç ustalarına sahiplik yapar.Her öğrencisi inanılmaz bir kılıç kullanımı sergiler. Bu klanın öğrencileri her alanda ustalaşmış kişilerdir. Bu klanın öğrencilerinin her biri yüksek seviye yakın dövüş eğitimi alır. Bu klanının üç öğrencisi, Sao Kigo, Sao Dao ve Po Mard.

Dn:Az yaratıcı olsan varya hikaye fezaya çıkacak :)

5- Beyaz Yılan Klanı!

Bu klanın en önemli özelliği zehirli saldırılara sahip olmaları ve inanılmaz hızlı teknikler kullanmalarıdır. Bu klanın öğrencileriyle doğrudan çarpışmayın. Çünkü tırnakları hatta nefesleri bile zehirli olabilir. Bu klanın üç öğrencisinin adı, Duya Heah, Lo Ko ve Mo Tiv.

*

Indria parşomeni okuduktan sonra bir kaç kez daha okudu ve ezberledikten sonra uyudu.

DN:Yine bir doldurma bölümün sonuna geldik.Ya tam aksiyon başlıyor diyorum.Ara bölümü yapıştırıyorsun be yazarcım.Naruto'nun yazarı bile bu kadar ara bölüm yazmamıştır.:)Neyse şaka bir yana da bizi aksiyon dolu bölümler bekliyor gibi.sizcede zamanı gelmemişmiydi artık.Genco aksiyona doyur artık bizi ya :)

IndriaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin