Hogg Laren 3x1

9K 729 49
                                    

Bu ses güç testini yapan yaşlı adama aitti, Kamei Nhan bu sesi duyduğu an şişe elinden düştü ve paramparça oldu. Sıvı yerlere döküldü, Kamei Nhan'ın gözlerinin derinliklerinde korku ortaya çıktı.

Yaşlı adam Indria'nın yanına indi.

"Hanım Li'nin özel koruması altında olan öğrenciye ne yaptığını sanıyorsun seni çöp!" diye bağırdı.

Kamei Nhan ise şuan titriyordu.

"Ha-Ha-Ha-Hanım Li'nin özel koruması altında mı!! Efendim bunu gerçekten bilmiyordum. Ben ne kadar ağır ceza alsam da bu hatayı telafi edemem lütfen bana merhamet gösterin." dedi ve diz çöktü.

Yaşlı adam sinirini bastırmaya çalıştı.

"Hatası neydi peki?"

Kamei Nhan titrek bir şekilde, "Lord Hogg Laren, onun hatası yürürken bana çarpmasıydı."

Hogg Laren sinirden kızardı,"Sana çarptı diye ona Cennet'in gazabını mı içirecektin!!"

Sesi beş kilometrede yankılandı, bunu duyan öğrenciler kalplerinde korku hissetmişti.

Hogg Laren ayağını kaldırdı ve sertçe Kamei Nhan'ın başına vurdu, Kamei Nhan buna karşı direnmedi.

"Bu okulda değer verilecek bir konumun olmasaydı okuldan atılacaktın lakin konumun ve kuvvetin yüzünden okuldan atılmayacaksın. Lakin tüm öğrencilerin önünde Indria'ya diz çöküp af dileyeceksin!" diye bağırdı.

Kamei Nhan ilk önce tereddüt etti çünkü bu çok aşağılık bir şeydi. Kamei Nhan okulun güç sıralamasında 7. sırada olan bir öğretmendi. Hogg Laren ise okulun güç sıralamasında 3. sırada olan bir öğretmendi ve aralarında çok fazla fark vardı. Kamei Nhan ne kadar istemese de Hogg Laren'in dediğini yapacaktı.

Indria gelişen olaylara şaşkınlıkla bakıyordu, Kamei Nhan şuan sahibini dinleyen itaatkar bir köpek gibiydi.

Ama onun anlamadığı bir şey vardı, özel koruma derken neyi kastediyordu? Indria şaşkın bir şekilde bakarken Hogg Laren'e baktı,

"Efendim, özel koruma derken ne demek istediniz?" diye sordu. Onun aklında başka sorular da vardı. Mesela nasıl bu duruma düştüğünü bildiğini soracaktı önce ama biraz düşündükten sonra öyle güçlü birisinin ruh gücünü yayarak yerini öğrenmesinin hiç zor olmadığını biliyordu.

Hogg Laren Indria'ya bakarak, "Basitçe okul müdürünün kişisel öğrencisisin." dedi daha sonra kalabalığın içine gittiler. Kamei Nhan herkesin önünde özür diledi.

Hogg Laren ile Indria biraz sohbet etti.

YN : ARKADAŞLAR 2X8 2X9 2X10 3X1 BÖLÜMLERİ GERÇEKTEN YAZDIĞIM BÖLÜMLER DEĞİLDİ O BÖLÜMLER KURAL İHLALİ OLDUĞU İÇİN KALDIRILDI VE YENİDEN YAZMAK ZORUNDA KALDIM. DİĞER BÖLÜMLERE BENZEMİYOR OLSA DA KONUYU TOPARLAMAYA ÇALIŞTIM.

IndriaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin