Kurallar 4x9

8.5K 705 70
                                    

Indria etrafına bakıyordu. Çok sayıda canavar vardı. Yüzeyde özgür oldukları gözükse de Indria'nın gözünde onlar özgür değildi ve onlar sürekli kısıtlanmış gibi hissediyordu.

Indria bir anda Yan Li'nin sözlerini hatırladı, ve hemen bilincinde konuşmaya başladı, "Usta illüzyonla bir dünya oluşturulabilir mi?" Diye sordu.

Genç Adam anında konuşmaya başladı," Sonunda fark ettin demek. Haha bu kadar kısa sürede anlamanı beklemiyordum. Evet mümkün ve önünde gördüğün her şey yapmacık. Az önce dövüştüğün maymun bile gerçek değildi. Gerçek olan bir şey varsa onunla dövüşürken harcadığın enerjiydi. Böyle bir dünya yapmak için Su elementinde en azından Xian seviyesine ulaşmış birisi gerek." Diye konuştu Genç Adam.

Indria konuşmaya başladı, "Peki bu dünyadan kurtulabilir miyim ? Ayrıca Xian seviyesi de nedir?" Diye sordu.

Genç Adam konuşmaya başladı, "Bu dünyadan kurtulmak çok kolay tek yapman gereken Meditasyona girip hiç bir şeyi düşünmemen. Ayrıca Xian seviyesi Element gücü sıralamasında kullanılan sıralamalardır. Bunu şimdilik öğrenmene gerek yok." Diye konuştu.

Indria daha fazla soru sormadı ve hemen meditasyona girdi. Gözlerini kapattı, gözlerini kapattıktan sonra bilincini boşaltmaya başladı. Bunu yaparken etrafındaki dünyanın değiştiğini hissediyordu. İki dakika sonra tüm bilincini boşaltmıştı ve gözleri açıldı.

Gözlerini açtığında şok olmuştu çünkü önünde bir yol çıkmıştı ve etraf yemyeşil bir ormandı. Hemen konuşmaya başladı bilincinde, "Usta burasıda illüzyonla yapılmış bir dünya mı?" Diye sordu.

Genç Adam konuşmaya başladı, "Hayır gerçek dünya bu." Diye konuştu.

Indria kalktı. Yolda ilerlerken bir anda önüne Yan Li çıktı ve konuşmaya başladı. "Gerçekten bu kadar kısa sürede sınavı geçmen inanılmazdı. Sadece 30 dakika içerisinde geçtin. Bu sınavın amacı insanın ne kadar sakin kalabildiğini ölçmekti. Çoğu insan o kadar canavarı hissettikten sonra korkup kaçardı. Lakin sen sakinliğini korumayı başardın. Hatta heyecanlandın onlarla savaşmak için. Ama bir canavarı yendikten sonra hemen neler döndüğünü anladın. Çoğu insan neler olduğunu öğrenmeden ölüyor. Gerçekten Canavarlar bir illüzyon olsa da beyin onun gerçekten saldırdığını düşünüp orada acı hissi yapabiliyor ve bu acı hissine dayanamayıp ölen kişi sayısı çok fazla. Ayrıca sınavı en erken bitiren kişi oldun. Seni tebrik ederim daha önce en erken üç saat içerisinde bitirilmişti." Dedi sakin bir şekilde.

Indria duydukları karşısında şaşırmıştı ve konuşmaya başladı, "Bu yolun sonunda ne var ?" Diye sordu.

Yan Li hemen konuşmaya başladı, "Bu yolun sonuna sadece yürüyerek beş dakika içerisinde ulaşabilirsin. Bu yolun sonunda İmparatorluk ailesi klanının Dış bölümü var. Dış bölümünü görünce sakın şaşırma." Dedi ve yok oldu.

Indria yavaş bir şekilde yürümeye başladı, bunun sebebi temiz oksijeni içine çekmekti. Dünyada bu kadar temiz yerler bulmak zordu. Bunun için Indria buranın tadını çıkarıyordu.

Indria yavaş yürüdüğü halde beş dakikadan biraz daha uzun sürede yetişti. Gördüğü şey karşısında şok olmuştu.

Çünkü önüne sıradan bir ev görünümlü evler çıkmıştı. (Medyadaki eve benzer) altı tane ev vardı ama hepsi aynı şekildeydi.

Indria yavaşça oraya doğru yürümeye başladı. Oraya vardığında bir anda önüne yaşlı bir adam çıktı. Yaşlı adamın sakalları onun karnına ulaşabilecek kadar uzundu. Saçları ve sakalları beyazlaşmış olmasına rağmen canlı bir yüzü vardı. En ufak bir kırışıklık veya sivilce yoktu gülümsüyordu.

Indria'ya baktı ve konuşmaya başladı, "Sen yeni öğrenci Indria olmalısın, burayı sana tanıtayım. Burası Beyaz Kaplan klanının dış bölümü ve bu klanda kesin olan tek bir kural var! Bu klanda iç bölümde de Dış bölümde de olsan hatta İmparator bile olsan asla Kibirli olamazsın! Yüce Beyaz Kaplan klanı binlerce yıldır olan bir klandır ve klanının şimdiye kadar ayakta tutulmasının sebebi bizim asla kibre izin vermememizdir. Senden güçsüz birisi olsa da senden küçük birisi olsa da bu klanda veya dünyada asla karşındakine kibirli davranamazsın." Diye konuştu Yaşlı Adam gülümser bir şekilde.

Indria duydukları şey karşısında şok olmuştu! Çünkü böyle klandaki birisinin içinde azda olsa kibir olması gerekiyordu ama Yaşlı Adamın gözlerinde en ufak bir kibir veya gurur yoktu ve onun dediğine göre bu Klanda kibre izin verilmiyordu!

Indria başını eğip konuşmaya başladı, "Saygıdeğer büyük, bu klanın kurallarını tam olarak öğrenebileceğim bir yer var mı? Bir yanlış yapmak istemiyorum." Diye konuştu Indria saygılı bir şekilde.

Yaşlı Adam parşömen benzeri bir kağıt çıkardı, "10 tane kural vardır. O kuralları çiğnersen ne olacağı kuralın yanında yazıyor." Diye konuştu Yaşlı Adam.

Indria parşömeni açtı ve parşömende şunlar yazıyordu.

1- Klan içinde veya dışında asla Kibirli olmanıza izin verilmez başkasına karşı Kibirli olduğunuz görüldüğü taktirde İster öğrenci ister ise Klan büyüğü olsun onun Dantianı sakat bırakılacaktır.

2- Klan içinde birisini öldürmenize asla izin verilmez çünkü Klan içindeki her insanı kardeşiniz olarak görmeniz şarttır! Eğer bir kardeşinizi öldürürseniz İki eliniz iki ayağınız kesilip klandan atılacaksınız.

3- Klan içerisinde dövüşmek serbesttir lakin öldürmeniz kesinlikle yasaktır. İki numaralı kuralla aynı ceza!

4- Klan adını kullanarak yararlar sağlamanız kesinlikle yasaktır. Örnek olarak klan adını kullanarak ev tutmanız ve ya benzeri şey yaptığınız an Klandan atılırsınız.

5- Klan içinde kızların odasını gözetlemek kesinlikle yasaktır. Böyle bir şey yaparsanız iki gözünüz oyulur klandan atılırsınız.

6- Kızları rahatsız ettiğiniz taktirde ilk olarak uyarılırsınız ikinci defa yüz sopa yersiniz. (Bundan sonra hep yüz sopa yer)

7- Klan içerisinde klana girmeden önceki ailenizi veya başka bir şeyinizi kullanarak başkasına karşı kibirli olmanız katiyen yasaktır. Böyle olduğu taktirde Dantianınız sakat bırakılacaktır.

8- Klan içerisinde her türlü yarar sağlanılacaktır lakin bu yararları örneğin klandan aldığınız teknikleri satarsanız Dantianınız sakat bırakılacaktır.

9- Klan içerisindeki her insanın temiz olması şarttır iki günde bir yıkanmayan bir insan ilk üç seferinde uyarılır dördüncü sefer elli sopa cezası yer.

10- Klan içerisindeki her insanın kendi yemeğini avlayıp yapması şarttır böylece doğayla uyum içinde olursunuz!

Indria bu kuralları okuyunca bir garip hissetti çünkü böyle yüce bir klanın böyle kuralları olmasını hiç beklemiyordu. O dış klanı böyle hayal etmemişti ama onu mutlu etmişti bu kurallar.

Böylece hiç kimse kibirli olamazdı bu klanda ve bu klanda kesinlikle sorun çıkarmayacaktı Indria. Bunun için istemsiz bir şekilde yüreğinde mutlu olmuştu.

Yazar Notu : Arkadaşlar yanlış anladığınız bir şey var :D Yazmaktan sıkıldım değil baskı altında olmayı sevmiyorum mesela sürekli YB Yb YB diyerek beni baskı altına koyuyorsunuz. Bölüm yazmama zorluyorsunuz gibi ve bundan hoşlanmıyorum çünkü baskı altında yazdığım bir bölümü hiç güzel yazmam. Hiç hayal gücümü kullanmam neredeyse. Bunun için kötü bir bölüm olur. Lütfen YB YB YB demekten vazgeçin. Zaten zamanı gelince yazıyorum ayrıca belirli bir düzen içinde bölüm atmayacağım :D Yok iki günde bir kesin bölüm diye bir kavram olmayacak. Çünkü bu bölümü yazıp yayımladıktan sonra bir kaç dakika içinde yaşayacağım garantisini veremem. Sizde veremezsiniz. Yanlış anlamayın :D her an bir şey olabilir yani :D

IndriaWhere stories live. Discover now