~30~

1K 60 10
                                    

🛀💡Shawn szemszöge💡🛀

Minden úgy történt, mint ahogyan azt elterveztem, csak egy dolog nem. A szex az. Hogy mit csesztem el? Azt, hogy talán egy kicsit durván csináltam. Nem úgy, ahogyan azt egy olyan lánnyal tenném, akinek nem olyan régen nyertem vissza a bizalmát... Hogy mit tettem? Azt, amit szinte minden kalandomkor, tehát siettem. Nem hagytam időt arra, hogy ő lépjen, én tettem. Hogy ez mind mit jelent? Pontosan azt, hogy túl gyors voltam, túl gyors volt a tempó. A kielégülést vettem célul, nem azt, hogy egy élményt csináljak mindkettőnknek. Még sosem vettem el lány szüzességét, ő volt az első... Nem most tettem vele, hanem akkor, amikor nem is akarta, azt amit én követeltem tőle. Ez az aktus egy eszmei elvesztést jelentett számára, és nem egy testit. Ő ebből semmit nem érzékelt, azt hitte ez a természetes, az, hogy nem várok, az, hogy folyamatosan nyomulok és csókolgatom. Még pont nem tettem vele semmit, épp, hogy nem történt meg.

-Jézusom... -sóhajtottam, majd a homlokomra csaptam. -Várj... Megmutatom, hogy mi a természetes! -álltam fel mellőle.

-Ez nem volt az? -kerekedett el a szeme. Aprót ráztam a fejemen, hogy tudassam vele, rohadtul nem.


Melléheveredtem ismét, majd egész testén végigvezettem a kezemet. Pár sóhaj kúszott ki telt ajkai közül. Megcsókoltam, felémagasodtam. Végig pusziltam a nyakát, szinte egész felsőtestét. Lábait a derekam köré fonta, folyton sóhajtozott. Alsó ajkamat végigszántottam egészen a köldökétől az álláig, kissé nyálas nyomot hagyva középen.

-Készen vagy? -motyogtam, teljesen készenállva a "végezetes" mozdulatra. Bólintott egy aprót, majd mint aki fájdalomra készül, hátrahajtotta fejét. -Nem fog fájni. Vigyázok rád! -nyomtam puszit az orrára, majd megtettem az első lépést.

[...]
-Készen vagy már? -kérdeztem, a még mindig készülődő Corintól.

-Két perc... -motyogta, szempillaspirált kenve szempillájára, ami nem volt mű. -Készen vagyok! -kiáltott fel, majd "ezt lesd!" stílusban fordult körbe, hogy lássam a végeredményt.

-Gyönyörű vagy! -tátottam el a számat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Gyönyörű vagy! -tátottam el a számat. Megöleltem. -Gyere, induljunk meg... -sóhajtottam, majd megfogtam a kezét.

-Pillanat, táska. -rántotta ki a kezét az enyémből, visszaszaladt, felkapta a táskáját, újra felém vissza, majd újra megfogta a mancsom.

[...]
Számtalanszor jártam már ebben a stúdióban, iszonyú jól fel van építve... A díszletek között bóklászva, Ellen-t keresve, teljes késében voltunk.

-Végre! Hát itt vagytok! -kapta el a karomat, majd a 160 centis mivoltában kirángatott minket stúdió közepére. - 2 perc, és kezdünk... -sóhajtozott. -Elmondom a programot: Először egy rövid interjú, utána Én még soha játék, egy számot előadsz és vége is a 30 percnek. -hadarta el.

-Öhmm, vele mi lesz? Ő is adjon elő valamit? -kérdeztem tanácstalanul.

-Corin nem, nem olyan régen beszéltem Roberttel, azt mondta, hogy jelenleg még ne nagyon szerepeltessük, ezért jelenleg az interjúban és a játékban fog részt venni. -magyarázkodott. -Amúgy jó hangod van? -fordult felé.

-Egészen. Nem vagyok képzett, de egész jók a képességeim. -vonta meg a vállát.

-Ne viccelj, olyan hangod van, hogy engem is simán leénekelsz. -cáfoltam meg. -Egy instagramra feltett videón is ő énekelt.

-Megmutatod? -szó nélkül kikaptam a zsebemből a mobilt, elindítottam a Like This coverjét, ahol én gitározom a háttérben. -Wow... Tényleg nagyon jó hangod van... -bólintott elismerően.

-Öhmmm, nagyon köszönöm! -mosolygott félve.

[...]
Az én még soha játéknál eléggé sokszor kaptunk olyan kérdést, amire vagy nagyon nehéz, vagy nagyon ciki az igazat válaszolni, de kötelességünk igazat mondani, valahogyan ki tudják deríteni, mondjuk úgy, hogy mindketten nagyon szarul hazudunk...

-Én még soha nem feküdtem le, nálam híresebb, vagy híres emberrel. Uhh plusz állítás, neveket is kérnek... -olvasta el az állítást Ellen. Felemeltem az I have-et ábrázoló táblát, mire a stúdióban "felcsendült" néhány ember hú-zása, és a rajongóim sikolya. Corin totál elvörösödve, lehajtott fejjel ült mellettem, a tábláját még mindig az ölében pihentetve. Félve néztem rá, majd remegő kézzel feltartotta az I have-es oldalt. Erre a mozzanatra még nagyobb sikoltozás tört ki. Félénken, totál vörösen pillantott rám, láttam a tekintetében valamit. Az a valami egy kevés bűntudat volt. Ellen is az I have-et tartotta fel, nem meglepően, hiszen a férje hírbemondó. -A férjem. -vonta meg a vállát, amire semmi reakció nem volt, hiszen ez egy teljesen nyílvánvaló tény. -A tiétek? -mosolygott ránk magabiztosan. A köztünk lévő hosszas szemkontaktust látva, meglepődött, hiszen semmit sem tudott arról, hogy mi egy pár vagyunk. Corinnak egy afféle "ezt már lehetetlen menteni" pillantást küldve, kimondtam.

-Ő volt. -mutattam rá. Az egész stúdiót sikoltozás töltötte be, nem kevés rajongóm őrült meg. -És nyílván neki is én... -motyogtam.

-Együtt vagytok? -kerekedett el Ellen szeme.

-Nem. Még régebben voltunk. -füllentettem folyamatosan.

-Értem. Következő állítás. -zárta rövidre, majd húzott egy cetlit a tálból. -Én még soha nem randiztam fannal, vagy egykori fannal. -reflexszerűen felnyújtottam az I have-et, hiszen Corin nagy fanom volt. AK két lányé/nőé egy-egy I have never volt. -Ki volt az?

-Ő. -mutattam Corinra ismét, mire morajlás kezdődött el a stúdióban.

-Rajongója voltál? -kérdezte a még mindig megszeppent lánytól. Válaszként egy bólintást kapott, ha meg is szólalt volna, biztosan remegett volna a hangja, ismerem. -Következő állítás... -ismét egy papírdarabot húzott ki a tálból. -Nekem még soha nem volt egyéjszakás kalandom. -automatikusan felnyújtottam az I have-et, Ellennel együtt. Corin nem tudott mit tenni, egy I have never-t tartott fel. Ismét sikoltozás, egyéjszakás kaland nincsen, ha van párod, vagy éppen szűz vagy (tapasztalat). -Hogyhogy?

-Fiatal vagyok, ráadásul illegális lenne nagykorúakkal együtt lennem... -elszólta magát... A p*csába!

-De, ha Shawn is nagykorú Te pedig nem, akkor ezt hogyan? -értetlenkedett.

-Úgy látszik törvénytszegtünk! -nevettem fel. A példámat még Ellen követte, Corin viszont még mindig egy kicsit dühösen ült. A kamera viszont ránk közelített, így nem volt probléma.

Mára ennyi, ha tetszett vote-oljatok, kommenteljetek!
Sziasztok! 👋💕💖❤💗

Ég és Föld •S.M•  •1.évad ✔•Where stories live. Discover now