~1~

2.5K 118 38
                                    

🔥Shawn szemszöge 🔥⭐

Abban a jól ismert ajtóban megpillantottam egy gitárt és egy pár vékony, de formás lábat.

-Robert, ki ez? -kérdeztem a menedzseremtől, miközben le sem vettem az szemem a lábakról. Láttam egy fejet bekukucskálni a faltól, majd azon a fejen egy akkora tátott száj jelent meg, amilyet még sosem láttam. Volt időm végigmérni a lányt. Hullámos, szőkésbarna haj, nagy, kék szemek, formás idomok, hosszú combok és laza öltözet. És az oldalán egy aranyos barátnő... Leszbik. Király. Lelankadt a lelkesedésem, amit a barátnője felbukkant. De legalább arra van esély, hogy biszex. Akkor még ma meglesz amit szeretnék... Újabban szeretnék. Öhmmm akarok. -Robert még mindig kiváncsi vagyok, hogy kik ezek! -szóltam rá a menedzseremre.

-Shawn, ő itt Corin. -biccentettem egyet, jelezve, hogy nem érdekel a neve. -Corint egy meghallgatásra hívtam be, mert internetes videói alapján rendkívül ügyes. -grimaszoltam. Én is így kerültem be. -egyébként, ha meg nem eléggé, akkor is lehet Shawn gitárosa. -magyarázta immár nem nekem. - Gyertek lányok. A barátnőd... - Nem tudta a nevét. Vicces.

-Ariana. -mondta Corin. Tetszik a hangja. Igazából más hangszínen és más testhelyzetben nagyon szívesen meghallgatnám. Nem is egyszer.

-Ariana lennél szíves kifáradni az ajtó elé? - Érdeklődött.

-Persze. - gazdag, látszik. Túl más ehhez a lányhoz. És nyávog. Corin még annak a hangszínnek a közelét sem ütötte meg. Ariana kisétált az irodából, már csak Robertet kell eltűntetnem, aztán szabad a pálya.

-Corin akkor szeretnélek hallani gitárkísérettel. És mondjuk a Mercyt Shawntól. -meglepődtem, ez a lány engem hallgatna? Érdekes. A lány csak bólintott, és elkezdte játszani a dalt, ami az egyik kedvencem magamtól.

-You've got a hold of me, don't even know your power. I stand a hundred feet. -gyönyörű a hangja, de ugyanakkor furcsa volt más szájából hallani a számot.

-Elég! -utasította Robert. Felvont szemöldökkel néztem a menedzseremre, akitől választ vártam. -Most csak gitárral. -bólintott. Elkezdett játszani a hangszeren, akkor vettem észre a nyakában lógó álomcsapdás medált, és ezüstláncot. Majd később megkérdezem, miért lóg ott.

A dal felénél jobban játszotta, mint én valaha is. Mikor befejezte érdeklődve felénk emelte tekintetét. Gyönyörű szemei vannak.

-Hogy tetszett? -nézett beharapott szájjal felváltava a menedzseremre és rám.

-Jó volt. - mondta a menedzserem, kicsit sem elégedetten.

-Én imádtam! - biztosítottam a szomorú lányt, mire felderült az arca.

-Egyelőre csak Shawn mellett fogsz gitározni, a végén meg majd meglátjuk a sorsod. - vigyorogtam meghallva a Shawn szót a mondatban. - Neked jó Shawn?

-Igen, de előbb egy picit jobban meg szeretném ismerni. - kezdtem el enyhén flörtölni. - ha lehetséges, akkor most.

-Corin, ez a Te részed! - adta át a szót a lánynak.

-Ömmm, Corin vagyok, 17 éves, most érettségiztem és életem a zene. A családi hátterem jelenleg gyászos, apukámat mellőzzük, a nővérem depressziós. -szomorodott el ösztönösen. Most nem a tipikus, "jaj nekem rosszabb" felkiáltást éreztem bújkálni bennem, hanem valami egészen mást. - Ariana a legjobb barátnőm -dobbant egyet a szívem. Nem leszbi! - barátom nincs, két hónapja lett vége. - ez a lány még ma este gerincen lesz. - szeretem a zenédet, lehet enyhe fogalmazás... -mosolygott, mint a tejbetök. - kis korom óta itt élek Torontóban, félig magyar félig pedig kanadai vagyok, így a magyart is anyanyelvi szinten beszélem. Azt hiszem ennyi. Még sosem beszéltem magamról ennyit. - én csak mosolyogtam, és bólogattam.

-Rendben van, Robert ő pont jó lesz! - meg voltam elégedve a lánnyal.

🌺🌹Corin szemszöge🌹🌺

Meg voltam illetődve, hogy Shawn ennyire közvetlen velem, de ennek biztos lesz egy másik oldala... Összességében meg voltam elégedve az eredménnyel, hiszen a kedvenc énekesem gitárosa lettem.
Totálisan bezsongva köszöntöttem Arianat aki az ajtóban állt és mobilját böngészte.

-Mesélj csajszi! - parancsolta, totálisan bezsongva.

Akkor vettem észre, hogy Shawn is jött utánam. Shawn lényegesen magasabb nálam is, pedig nem vagyok egy alacsony lány, a 175 centimmel.

-Beszélhetünk? -kérdezte Shawn összeszorított állkapccsal.

-Ömm, persze! - néztem rá furcsán.

Arrébkísért egy folyosóhoz, és a falhoz szorított, de nem úgy mint egy lányt szokás, hanem úgy, mint egy pszichopata. Megijedtem.

-Shawn, mi ez az egész? -kérdeztem ijedten.

Húhú, de drámai!
Következő részt valamikor hozom, egyik barátnőm kérésére még ma kiteszem! 😏
Sziasztok! 👋❤💖💕💞💗

Ég és Föld •S.M•  •1.évad ✔•Where stories live. Discover now