~7~

1.7K 87 13
                                    

💕👽Shawn szemszöge👽💕

Ariana meglepődötten nézett és csodálkozott, hogy vele ilyen történhet...

-De Shawn, én verlek meg, ha megbántod!

-Nem fogom, ez az egy biztos! -nyugtattam le az eléggé dühös lányt. -Ezt az egyet teljes mértékban be fogom tartani! -tettem a szívemre a kezemet, Corin csak aranyosan mosolygott. - Ahjjj, te lány! - megsimogattam Corin hátát.

-Ó te fijú! -nevetett, majd megfogta a kezem. - fagyizni kéne, nem? - csak bólintottam, majd elindultunk és egy olcsóbb, de nagyon jó fagyizónál megálltunk, és kértünk fejenként két gombócot, ami nálam ötre csúszott fel.

-Megkóstolhatom? -Corin válaszként csak biccentett, majd a fagyijából legalább a felét leharaptam és a szemöldökömet vonogatva vártam reakcióját, a lány csak megforgatta a szemét.

-Szívesen. -mondta gúnyosan, mire én az állkapcsomhoz kaptam. -Fog fagyás? -hevesen bólogattam segítségre várva, helyette csak egy három felől jövő röhögést kaptam.

-Shawn, megérdemelted! - nevetette a húgom is. Csak bólintottam, még mindig őrülten fájó fogakkal.

☀🌴Corin szemszöge🌴☀

Felnyaláboltam a földön fekvő Shawnt... Legalábbis próbáltam.

Sosem gondoltam volna se kisebb koromban, se mostanában, hogy egy világhírű popsztárnak leszek a barátnője, főleg nem Shawn Peter Raul Kibaszott Mendesé, és hogy tudjok majd mellette úgy viselkedni, mintha a legjobb haverom lenne, bár részben az is.

[...]
-Shawnie mikor lesz az a koncerted, ahová majd elkísérhetlek? Vagyis öhmmm, melletted gitározhatok? -javítottam ki az utolsó mondatomat.

-Foggalmam sincsen... Én is szeretném tudni, de egy ideje nem tudom elérni Robertet, de holnap úgyis fotózásom lesz, ahová elkísérsz, és ott meg tudom tőle kérdezni. -biccentettem, jelezve, hogy értem. -Ahjj, te lány... -vállamra hajtotta a fejét. -Menjünk a nappaliba. -ajánlotta fel, majd válaszként bólintottam.

Elindultunk lefelé, ahol Aaliyah valami tiniszarságot nézett, de ennek ellenére leültem mellé, Shawn pedig leheveredett és az ölembe hajtotta a fejét.

-Ez mi? -érdeklődtem, ugyanis rájött, hogy ez nem olyan szar mint gondoltam, ugyanis sci-fi volt, érdekes körítéssel.

-A kedvenc sorozatom. The 100 a címe. Most megy a negyedik évada, de ez még csak az első évad első része. Újranézem. Tetszik?

-Aham! -hevesen bólogattam.

-Amúgy a harmadik évad első részében én is szerepeltem... -forgolódott Shawn csukott szemmel, ameddig az enyémek elkerekedtek.

-Úúúúú, tényleg??? -bezsongtam. Aaliyah meg hevesen bólogatott.

-Hagyjatok aludni, jó? -helyezkedett el az ölemben a fejével.

Elkezdtem simogatni a fejét, mire alig hallhatóan felmordult és ő is elkezdte simogatni a combom.

-Amúgy nagyon jó sorozat! Tetszik! Úgy néz ki lesz még miért rajonganom. -mosolyodtam el.

[...]
A tekintetem az alvó Shawn és az érdekes sorozat immár 4.része között ingázott egész végig, amikor Aaliyah megszólalt.

-Nagyon kedvellek, de félek, hogy Shawn bántani fog... -szontyolodott el egy pillanat alatt a lány.

-Nem fog, megbeszéltünk mindent! -hazudtam, de legalább elértem, hogy nyugodt legyen, Aaliyah csak biccentett egyet.

-Tényleg nem fogom bántani. -motyogott Shawn kissé álmos fejével. -Szeretem, de nem úgy ahogyan egy barátot szokás, sokkal jobban! -nézett rám szerelmetesen.

-Sh-Shawn... Te szerelmes vagy! -hatalmas derű ült ki a lány arcára, ugyanúgy az enyémre is.

-Lehet... Vagyis biztos. Igen, az vagyok-motyogott még mindig, de most a meglepettségtől. -Olyan jó, hogy simogatsz! -ásítozott miközben mondta, de megértettem, így megint elkezdtem az arca és a haja simogatását. Ismét mocorgott az ölemben a feje, így úgy véltem, hogy teljesen elhelyezkedett.

-Shawnie. -"válaszként" csak egy morgást hallatott. -nincs ruhám... El tudnánk menni haza összepakolni? -csak biccentett jelezve, hogy igen. Gyengén Megpaskolta a combom, majd ásítozva felkelt.

Nyújtózkodva tápászkodott fel a kanapéról.
-Az rendben van ha inget veszek? -kérdezte Shawn rámutatva elnyűtt pólójára, hogy szándéka ingre cserélni.

Arra számítottam, hogy nem itt előttünk, de sajnos, nem sajnos igen. A szárítóról lekapott egy sötétkék, apró fehér pöttyökkel ellátott inget és villámgyorsan lekapta pólóját, majd az ájulás kerülgetett ismét látván felsőtestét. Az inge felső gombjánál tartott, amikor közbeszóltam.

-Nem fulladsz meg? -kérdeztem, majd odaléptem Shawnhoz, azzal a szándékkal, hogy kigombolom az inge legfelső gombját, de Shawn fantáziája nem ezt gondolta, mert a nadrágja elég erőteljesen keményedett, aminek láttán Rákurat megszégyenítő vörös árnyalatúvá változott a fejem.

[...]
Az anyósülésen ülve egész úton azon gondolkodtam, hogy otthon mit fognak szólni Shawnhoz, mint a barátomhoz.
-Megérkeztünk? -kérdezte Shawn, mire én bólintottam. Villámgyorsan kikapcsolta biztonsági övét, majd csak annyit láttam, hogy nyitja nekem az ajtót. -Hercegnő. -mutatott utat kifelé, én pedig nagyon megmosolyogtam új becenevem, hiszen a The 100-ban is így becézik a főszereplő lányt. Besétáltunk a lépcsőházba, majd Shawn a lift felé biccentett, én pedig megráztam a fejem. -Most komolyam lépcső? -sóhajtozott.
Az ajtó előtt megálltam és megvártam Shawnt, aki legalább másfél emelettel le volt maradva.

-Lassú csiga! -gúnyolódtam a ziháló Shawnnal.

-Mehj ahh frahncbah! -közölte diplomatikusan. Csak nevettem és elfordítottam a zárban a kulcsot.

-Itt vagyok. -mondtam a látszólag üres lakásba, majd beléptem.

-Szia! -köszöntött Anya hatalmas ölelésével. -Öhmmm, sztok. -javította ki magát, amikor meglátta a hátam mögött álló Shawnt.

-Anyu, bemutatom Shawn Mendest a...

-Ismerem Shawnt, és nagyon örülök, hogy láthatom a lányom megmentőjét! -mondta nyálasan. Nehéz lesz neki bemutatni őt, ez egyszer biztos.

Mára ennyi, ha tetszett vote-oljatok és kommenteljek!
Sziasztok! 👋❤💖💕💛

Ég és Föld •S.M•  •1.évad ✔•Where stories live. Discover now