~5~

1.9K 108 3
                                    

👻💏Shawn szemszöge💏👻

Elköszöntünk Arianatól, és beszálltunk a kocsimba. Segítettem Corinnak beszállni, majd én is betettem a seggem a kocsiba.Corin megbeszélte az anyukájával, hogy három napig nálam lesz. Sok boldogsághormon, és egy gyönyörű lány mellettem, lehet, hogy messzire fogok menni az este, de a fene sem bánja.

[...]
Otthon Aaliyah fogadott egy hatalmas öleléssel.
-Szia Hugiii! -szorítottam egyre jobban. A hátam mögött álló Corint megpillantotta és megforgatta a szemét.

-Shawnie... Megint? -suttogta a fülembe. Megráztam a fejem.

-Aaliyah, bemutatom Corint, a gitárosomat, aki pár napig itt lesz. -Ali elismerően bólintott. -Tudom, hogy nem hiszed el. Corin hozok egy gitárt, beszélgessetek. -Corin bólintott. Felrohantam a szobámba és felkaptam a legközelebb lévő gitárt. Leszaladtam az emeletről. -Itt vagyoook! -jelentettem be az érkezésem. -Corin, fogd meg. A lány bólintott és megfogta a gitárt.

Odahoztam neki egy széket, amire leülhetett.
-Mi legyen? -kérdezte tanácstalanul. Csak megvontam a vállam jelezve, hogy foggalmam sincs.

-Óoooo, megvaaan! -mondta Aaliyah, érdeklődően figyeltük. -A Little Too Much! -mondta ki az egyik számom címét. Corin bólintott és elkezdett játszani. Énekelt is. -Úr isten... -csodálkozott el a lány hangját meghallva. Corin csukott szemekkel játszotta. Fejből tudja. Wow. Mikor befejezte, elégedett vigyort mutatott felénk, afféle "na?" nézéssel. -Nagyon ügyes vagy! -Aaliyah be volt zsongva. -Áldásom rátok!

-Öhmmm, Corin nem a barátnőm... -mondtam a húgomnak. -Még! -suttogtam az utolsó szót. -Most ha nem baj Aaliyah akkor mi felmegyünk a szobámba. -a húgom csak szomorkásan bólintott. Megsimogattam a haját. -Nyugi, lesz még alkalmad megismerni! -súgtam oda Ali-nak.

Felmentünk az emeletre. A gitárt elvettem a lánytól és egyik kezemben lógattam, a másikkal Corin derekát karoltam át. Beértünk a szobámba. Corin tátott szájjal nézett körbe.
-Tetszik? -érdeklődtem. Válaszként csak egy bólintást kaptam. Hírtelen felindulásból elkezdtem csikizni a lányt. Sikoltozott és kapálózott. Megharapta a karom. -Aucs! -Corin csak egy "ez van" mosollyal jutalmazott.

-Amúgy azt hittem izmosabb vagy! -csipkelődött. Felvontam a szemöldököm. -Régen izmosabb voltál. -tudtam, hogy viccel, de attól még előkaptam a telefonom és megmutattam ezt a képet neki:

 -tudtam, hogy viccel, de attól még előkaptam a telefonom és megmutattam ezt a képet neki:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Ez a régi. -felpattantam az ágyamról és lekaptam az ingem és igazán Benitosan néztem rá:

 -felpattantam az ágyamról és lekaptam az ingem és igazán Benitosan néztem rá:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Jó, elismerem hülyeséget mondtam. -még mindig ott álltam félmeztelenül. -Bocsi, ne haragudj, de megérinthetem a hasad? -elég hülyeség, hogy megkérdezte, de bólintottam.

A lány felállt az ágyról és közelebb lépett hozzám. Megérintette a nyakam és mellkasom közti részt, majd egyre lejjebb vezette, hideg kezét, egészen a köldökömig. Mondanom sem kell, hogy hatással volt rám... Az ágyékomra meg főleg. Mikor ezt a lány észrevette akkor elkezdett rohamosan pirulni. A keze még mindig a hasamon volt, úgyhogy átemeltem a nyakamra. A saját kezeimet pedig az arcára illesztettem. Lejjebb hajoltam és az ajkait már az enyémek súrolták. Nem bírtam magammal, úgyhogy nekinyomtam számat azoknak az átkozottul puha ajkaknak. Hat percen keresztül csak az oxigénhiány választott el minket egymástól és az is csak 2-3 másodpercre. A kezeim már más tájakra vándoroltak, például említem itt a derekát meg a fenekét, ugyanakkor az ő kezei csak a hajamban indultak felfedezőútra. Észbekaptam, hogy lehetséges, hogy ebből az általam hőn áhított program lesz, úgyhogy a pólója aljához értem és elkezdtem felhúzni. A lány kicsiit sem ellenkezett, úgyhogy lekaptam róla a túl sokat takaró pólóját.
-Sh... Shawnie. -kérdőn néztem rá, a homlokomat az övének támasztottam. -Most még nem szeretném... -bólintottam és megpusziltam az arcát. -Én is szeretlek. -suttogta. Megcsókoltam.

-Akkor? Most a barátnőm vagy? -kérdeztem tanácstalanul.

-Úgy néz ki! -nevetett immár pólóban. Elkaptam a derekát közelebb húztam magamhoz és megcsókoltam.

-Szeretlek. De már mondtam... -csak kuncogott és megölelt. -Mit csináljunk? -kérdeztem. Megvonta a vállát jelezve, hogy nem tudja. -mondjuuuuk Aaliyahval csinálhatnánk valamit. -még mindig tanácstalanul nézett a szemembe. - csak hogy megismerjen téged. - bólintott. Aaaaaaliiiiyahhhhhh!

-Igeeeeeeeeeeen!? - ordított vissza.

-Gyereeeeeeeeee! - csak azt hallottam, hogy nyílt az ajtó. - Hugiiiiii! - megöleltem. Elfelejtettem, hogy nincs rajtam póló... - A francba! -Aaliyah csak legyintett és hagyta a dolgot. -Amúgy semmi, semmi nem történt... -bólintott. Elhitte.

-Miért hívtál?

-Csak, hogy ismerjétek meg egymást egy kicsit jobban. -bólintottak mindketten. -szótlanok vagytok!

-Tudjuk. -mondták tökéletesen egyszerre, majd nevettek.

-Kezdjem? -kérdezte a húgomtól Corin. Majd Aaliyah bólintott. -Corin vagyok, 17 éves, a bátyád gitárosa. A családom botrányos, a nővérem depressziós, apukámat pedig inkább hagyjuk. A legjobb barátnőm Ariana, aki az én teljes ellentétem, de mégis imádom. Shawn, -nézett rám- úgy néz ki, hogy a barátom. -Aaliyah arcán meglepődöttséget véltem felfedezni.

Mára ennyi, remélem tetszett, ne felejtsetek el vote-olni és kommentelni.
Sziasztok! 👋❤💕💖💞

Ég és Föld •S.M•  •1.évad ✔•Where stories live. Discover now