~20~

1.2K 71 7
                                    

Ismét jubileumi 20. Rész, ismét 1000 szóval! Kezdjük bele!

💉💊Corin szemszöge💊💉

-Mikor találkozhatok nővéreddel? -kérdezte Shawn a hasamon fekve.

-Holnap már mehetünk látogatni, de nem szeretném... Semmi kedvem sincs hozzá. -sóhajtoztam. -Ha meg... Ha megcsalsz vele...

-Nem foglak! -tápászkodott fel hozzám, így a szemembe nézett. -Nem foglak. -támasztotta homlokát az enyémnek. -Nem foglak... -suttogta, majd a szabad karját a derekamra tette, közelebb húzott magához, és gyengéden megcsókolt. -Tudod miért? -óvatosan megráztam a fejem. -Mert szeretlek Pipacska. -nem tudtam erre mit reagáljak, mert sosem mondta még ilyen őszintén, és ilyen szándékkal.

-Én is szeretlek. -suttogtam, az arcomról le nem mosható vigyorral.

-Álmos vagyok. -ásítozta egy hosszú csókot követően.

-Akkor aludjunk! -nevettem halkan, kijelentésemre Shawn megfogott és rafektetett a mellkasára. -Csak, hogy kényelmes legyen. -mondta, miközben "véletlenül" egyik keze az egyik mellemen landolt.

-Shawn... -érdeklődően vonta fel szemöldökét, mint aki semmiről sem tud. -A mellemet fogdosod. -tovább ott tartotta hatalmas tenyerét, mintha meg sem szólaltam volna.

-Akkora baj? -kérdezte, hangleejtésében bújkáló mosollyal.

-Igen. Nem így szeretnék aludni. -magyarázkodtam. Megvonta vállát, még mindig ugyanott lévő mancsaival. -Gondolom te sem szeretnéd, hogy a khmmm-ödet fogdosva aludnál el.

-De. -vonta meg vállát megint. Lelöktem kezét onnan, majd megint visszahelyezte oda. -Felajánlás után illik is megtenni! -röhögött.

-Nem felajánlottam, csak mondtam egy példát! -vágtam vissza elvörösödve.

-Tudom, csak húzom az agyad! -jelentette ki, ezzel a mozzanattal együtt le is vette kezét onnan. -Jó éjt Pipacska! -suttogta, majd megpuszilta a homlokom.

-Jó éjt Shawnie... -mondtam elhaló hangon, mert valamiért szinte egyből elaludtam.

[...]
Kinyitottam szemeim, szemügyrevettem Shawnt, aki az éjszaka eléggé átrandezte helyzetünket, kiskifli-nagykifliben aludtunk. Észrevettem valamit a combomnak nyomódni. Naívan azt hittem, hogy az a hülye félliteres flakon, amit Shawn minden este idetesz, azzal a szándékkal, hogy majd iszik. Ja, egyszer sem ivott az este folyamán. Aztán az ágy szélénél megpillantottam az említett flakont. Összeráncoltam szemöldökömet, odanyúltam, hozzáértem... Abban a pillanatban Shawn férfias mordulása töltötte be a fülemet. "Nabaszdmeg"-gondoltam akkor, rákurat megszégyenítő vörösséggel. A mozdulat, akaratomon kívül is jólesett neki, így a derekamon pihenő karjait használva közelebbvont magához, pontosabban a férfiasságához, így már a combjaim közé szorult. A tenyerem abban a pillanatban a fejemet érintette, rácsaptam. Shawn még mindig morgott, de diszkrétebben, mint eddig. Hihetetlen, hogy álmában is így rám tud... Mindegy. A fejét a nyakamhoz nyomta, ameddig férfiassága még mindig a combjaim között "pihent". Akármennyire próbáltam szabadulni, nem engedett erős karjai szorításából.

-Corin, maradj... -morogta, alig érthetően.

-Shawn... Engedj... El... -motyogtam.

-Te kezdted! -jelentette ki, nemes egyszerűséggel. -Gyere Pipacska... -motyogott a fülembe, még mindig szorítva és közelebbhúzva.

Ég és Föld •S.M•  •1.évad ✔•Where stories live. Discover now