006(16+)

601 7 0
                                    

Melanie p.o.v

Bij Sophia's naam kreeg ik een raar gevoel, een jongensgevoel. Als ik een mooi meisje zag, namen mijn jongensgevoelens het over. 

Harry was weg en Sophia en ik zaten in mijn kamer. 'ik weet dat ik het heb uitgemaakt, maar ik ga op reis en wilde een speciaal afscheid van je nemen' zei ze. 'ik moet even naar de wc' zei ik. Ik rende naar de badkamer en kwam na een paar minuten terug. Daar lag Sophia naakt op bed, mijn jongensgevoelens namen het over.

Ik deed mijn kleren uit en ging op Sophia liggen. 'ik heb dit zo gemist' zei ze. Ik voelde dat ze nat was, ik had ook een erectie gekregen. Ik had geen idee hoe ik een condoom om moest doen, Sophia deed hem om, nadat ik vroeg of zij het wilde doen. Ik ging langzaam in haar, dit voelde zo vreemd en goed te gelijke tijd. Ik begon zachtjes te stoten, ik werd opgewonden van Sophia. Ik ging harder, ze schreeuwde van genot dat ze klaar kwam, ik ging dieper in haar. Ze kwam nog een keer klaar en ik ook. Maar ze schrok. 'je condoom is gebroken' zei ze. Ik ging snel uit haar en deed de condoom af. Ik ging naast haar liggen. 'het spijt me' zei ik. 'Het voelde goed' zei ze. Ik ging op haar liggen en ging in haar. Ik ging weer dieper in haar. Ik begon zachtjes te stoten, ze kwam klaar en ik ook.

Ik ging uit haar en ging naast haar liggen, ik deed mijn onderbroek aan en viel in slaap.

volgende dag(20:00)

Sophia was weg, ik voelde me vies van gisteren. Harry kwam de kamer in en vroeg hoe het ging. 'mwaa' zei ik. 'wil je vertellen waarom?' vroeg Harry. 'gewoon mijn dag niet' zei ik. 'we gaan zo wat drinken in de bar, ga je mee?' vroeg hij. ik hield niet van drank, maar de echte Liam. 'nehh' zei ik. 'oke jij moet het weten' zei hij. 'kunnen we hier geen feestje houden?' vroeg ik. Ik hoorde dat er iets viel in de keuken en Louis en Niall kwam de kamer inrennen. 'zei je een feestje?' vroeg Louis. 'ja' zei ik. 'PARTY TIME' schreeuwde Niall. Harry en Zayn gingen bij de avondwinkel eten en drank halen en Louis en Niall gingen mensen uitnodigen. 

Binnen een uur was er een feest gaande in ons huis. Ik had 2 biertjes op, die vielen best mee. Een meisje ging tegen me aanschuren, ik liep snel naar de keuken, totdat

============

wat gaat er gebeuren?

Liam Payne switch with 16+Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang