proloog

716 12 0
                                    

Melanie p.o.v(7 uur in de avond)

Liam Payne en ik zijn al jaren vrienden, hij was bij mij op bezoek. We waren samen naar een museum gegaan over elektriciteit. 'zoo saai, wat doet dit apparaat?' vroeg Liam. Liam raakte het apparaat aan en ik ook. Er kwam rook vanaf, het werd zwart voor me ogen.

Ik werd wakker in een ziekenhuis, Louis, Niall, Harry en Zayn stonden bij mijn bed. 'wat is er gebeurd?' vroeg ik. 'je werd geëlektrocuteerd' zei Harry. 'wat doen jullie bij mijn bed en waar is Liam?' vroeg ik. 'jij bent Liam' zei Niall. Ik keek naar mezelf in een spiegel, ik was Liam Payne geworden. 'waar is Melanie?' vroeg ik. 'wie is Melanie?' vroeg Zayn. Ik liet me terug op mijn kussen vallen. 'Melanie heeft nooit bestaan en ik ben Liam Payne besefde ik me. 'in welk ziekenhuis lig ik?' vroeg ik. 'in Londen' zei Louis. Maar ik was in nederland. 'Lii ik denk dat je een hersenschudding hebt' zei Niall. De dokter kwam binnen en de jongens moesten de kamer uit. 

Ik had me omgekleed en liep nu de kamer uit, de jongens liepen naast me. Ik was niet aan dit lichaam gewend, ze ondersteunde me en brachtten me naar de auto. 

Ik ging naar bed, ik vroeg eerst aan de jongens waar mijn slaapkamer was. Ze vonden het raar dat ik niet wist waar het was. Ik trok mijn shirt en broek uit en stapte in bed.

===

korte intro

Liam Payne switch with 16+Where stories live. Discover now