001

588 10 0
                                    

Melanie p.o.v

Ik werd wakker doordat iemand op mijn bed aan het springen was, ik viel uit mijn bed en stootte mijn hoofd tegen mijn nachtkastje. Niall hielp me overeind en vroeg of het ging. 'waarom maak je me wakker?' vroeg ik. 'we moeten naar een interview, je hebt 5 minuten om je omtekleden en 5 minuten om te eten. Hij rende de kamer uit, ik keek naar mijn onderbroek. Ik schrok ik had een grote bobbel. Ik moest plassen, maar hoe doen jongens dat. Ik ging naar de wc, dat duurde 3 minuten en ik had me daarna snel omgekleed. Jongen zijn is makkelijker, geen ongesteldheid, je hoeft je niet op te maken. Ik liep naar beneden en Harry gaf me een banaan. 'Liam je haar' zei Niall lachend. Ik at de banaan en keek in de spiegel, mijn haar zag er niet uit. Ik deed het goed en we gingen naar de auto.

We hadden net een interview achter de rug, ik moest naar de wc, ik liep de wc in. Harry pakte mijn arm en trok me terug. 'man je gaat de damestoilet in' zei hij. ik kon mezelf wel slaan. Ik ging snel naar de mannen wc. 

We gingen buiten amerikaans football doen, ik ving de bal. Maar had geen idee wat ik moest doen, Louis tackelde me en ik lag op de grond. Ik stond op en liep weg, stomme sport. Paul kwam achter me aan en vroeg wat er was. 'niks voel me alleen niet zo lekker' loog ik. er zaten ook nadelen aan jongens zijn als je een meisje eigenlijk bent. 

We zaten in de auto, we hadden en afspraak met Simon. Ik viel onderweg in slaap op Harry's schouder, toen we er waren maakte hij me wakker. 'slaapkop kom je?' vroeg hij. 

We zaten in het kantoor van Simon, het was super groot en mooi. Louis en Niall zaten te klieren, maar ik negeerde het. Het gesprek was zo saai dat ik op Zayn's schouder in slaap viel. Zayn maakte me wakker en Simon vroeg waarom ik nou in slaap viel. 'gewoon, waar kan ik eten halen?' vroeg ik. 'automaat' zei Niall. 'waar is die?' vroeg ik. 'eind van de gang' zei Louis.

=================

gaan ze het ontdekken?

Liam Payne switch with 16+Where stories live. Discover now