003

449 9 0
                                    

Melanie p.o.v

'heee guys jullie gillen echt super hard, ik wil jullie bedanken voor jullie komst en Niall kom er eens bij' zei ik. Niall kwam naast me staan. 'Niall zeg eens iets nederlands' zei ik. 'ik vind je lief' zei Niall, heel het publiek gilde hard. 'oke als jullie 1 nummer niet gillen, gaat Harry iets speciaals doen voor jullie'zei ik. tijdens what makes you beautiful, was iedereen stil. Het was wel fijn. Harry deed na het liedje een radslag, wat er totaal niet uit zag. 'serieus Harry' zei ik en ik deed een perfecte radslag, heel het publiek gilde. 

Het optreden was afgelopen en een fan had een meet and greet met me gewonnen. 

Ze had kanker en had niet meer zo lang te leven. 'wat is je droom?' vroeg ik. 'jou zoenen' zei ze. Ik voelde dat mijn bobbel groter werd, de jongensgevoel werden steeds sterker. Ze drukte haar lippen op die van mij. Even later lagen we op de bank van mijn kleedkamer te zoenen, ze schuurde tegen mijn bobbel. Ze pakte mijn hand en deed die in haar bh. Ik haalde hem weg en duwde haar weg. 'zo je droom is uitgekomen' zei ik. 'dankje zei ze en ze vertrok. 

We sliepen in een hotel, ik deelde een kamer met Harry. Hij was een beetje dronken en was naakt. Ik lag op mijn buik, plots deed Harry mijn onderbroek naar beneden, ik draaide me om en duwde hem weg. Ik deed mijn onderbroek omhoog en liep de gang op. Ik liep Louis kamer in, hij sliep alleen. Ik ging op zijn extra bed slapen.

volgende dag

Ik werd wakker doordat een kamermeisje binnenkwam, ik stapte mijn bed uit en een broek en een shirt aan. Paul kwam de kamer in en vroeg of ik klaar was voor het sporten. 'Paul ik heb geen puf vandaag' loog ik. Paul keek me verbaasd aan, ik zette een stap, maar struikelde over Louis tas, ik viel op de grond. Paul hielp me overeind. 'dan gaan we morgen' zei hij. 'wat staat erop de planning?' vroeg ik. 'jullie zien jullie vriendinnen zo en dan gaan jullie je klaar maken voor de tour' zei Paul. 'wacht vriendin en tour?' vroeg ik. 'Liam je kent Sophia toch nog wel?' vroeg hij. 'ik dacht dat het uit was' zei ik. 'ja maar jullie zijn super goede vrienden, dus we dachtte dat je wel afscheid wilde nemen' zei Paul. Ik kreeg een sms van Sophia, ze kon niet komen, ikw as zo opgelucht.

============

wat zal erop de tour gebeuren?

Liam Payne switch with 16+Where stories live. Discover now