005

409 7 0
                                    

Melanie p.o.v
Niall kwam naast me zitten en vroeg wat er mis was. 'niks' zei ik. 'er zit je iets dwars want je zegt nooit zoiets tegen Harry' zei hij. 'ik kan het niet meer' zei ik. 'wat?' vroeg hij. 'zwemmen' zei ik zachtjes. 'waar heb je het over?' vroeg Niall. ik zit in Liam, dus ik kan wel zwemmen, maar ik ben gewoon bang. 'ik ben bang ervoor' zei ik. 'ik snap dat je niet wil vertellen waarom, maar ik wil je helpen' zei Niall. We gingen naar het diepe bad, Niall sprong erin en ik ging langzaam van het trappetje, ik was in het water, maar hield me vast aan Niall. 'oké je kan het' zei Niall. 

Na een half uurtje durfde ik alles weer, zwemmen was echt leuk. 'Niall waar is de rest?' vroeg ik. 'naar huis' zei hij. 'zullen we ook gaan?' vroeg ik. 'goed wedstrijdje naar het eind van het zwembad?' vroeg Niall. 'deal' zei ik. Niall ging super snel, maar ik ging steeds langzamer, het voelde alsof mijn armen niet meer mee wilde werken. het was super moeilijk om alleen met mijn benen te zwemmen. Ik schreewde Niall's naam, Hij racede naar me toe en hielp me aan de kant. 'Niall het voelt alsof mijn armen niks meer kunnen' zei ik. 'je hebt teveel ermee gedaan' zei Hij.

Niall kleedde zich eerst om en hielp daarna mij. Maar hij moest mijn zwembroek uit doen, hij deed hem naar beneden en deed mijn onderbroek aan. Het voelde zo raar en ongemakkelijk. Ik was aangekleed en Niall deed mijn haar goed. We gingen naar huis, ik wilde rijden, maar kon het niet. 'Niall wanneer kan ik mijn armen weer bewegen?' vroeg ik. 'na een paar uur kan je ze bewegen maar doet het heel veel pijn en waarschijnlijk is het morgen over' zei Niall. 'Niall ik wil je bedanken voor alles' zei ik. 'daar zijn we goede vrienden voor' zei Niall. Ik voelde me schuldig, ik loog tegen Niall dat ik echt Liam was, maar ik kon het hem niet vertellen.

We waren al 2 uur thuis en ik kon amper wat doen. Ik kreeg steken in mijn hoofd en zag de beelden van mij en Liam voor me. Ik probeerde er niet aan te denken, ik deed mijn ogen dicht en viel in slaap.

Ik werd wakker en zag dat het avond was. Harry zat op zijn mobiel. 'hee slaapkopje' zei hij. 'hoelang heb ik geslapen?' vroeg ik. '5 uur, van 4 tot 9' zei hij. ik stond op, mijn armen kon ik weer bewegen en het deed gelukkig maar een klein beetje pijn. 'waar is iedereen?' vroeg ik. 'uiteten, ik bleef bij jou, maar ik heb Sophia uitgenodigd' zei hij. 
=======
wat gaat er gebeuren?

Liam Payne switch with 16+Where stories live. Discover now