007

442 7 0
                                    

Melanie p.o.v

totdat het een beetje wazig werd voor mijn ogen, had iemand iets in mijn drankje gedaan ofzo. Ik hield me vast aan de tafel. De muziek werd voor mijn gevoel steeds zachtiger, ik liep voorzichting naar de gang en liep de trap heel langzaam op. Ik werd duizelig en wankelde.

Niall p.o.v

Ik hoorde dat er iets of iemand van de trap viel, ik rende er naar toe, Liam lag onderaan de trap. Harry lastte het feest af en ik probeerde Liam wakker te krijgen. We belde een ambulance.

We mochten de kamer in, Liam lag daar bewusteloos. 'hoe gaat het met hem?' vroeg ik. 'hij heeft een raar goedje in zich gehad en samen met alcohol kan het levensgevaarlijk zijn. Hij heeft geluk gehad dat hij maar weinig heeft ingenomen' zei de dokter. 'wanneer wordt die wakker?' vroeg ik. 'binnen het uur' zei de dokter. Had Liam het zelf ingenomen of heeft iemand het in zijn drinken gedaan? vroeg ik me af. Na 20 minuten, gingen Liam's ogen open. 'Lii' zei ik blij. Hij hoestte, ik gaf hem wat water. 'hoe voel je je?' vroeg Harry. 'slap' zei hij, zijn ogen gingen langzaam weer dicht. 'nehhh' zei ik, er gingen tranen over mijn wangen. De dokter kwam binnengerend, hij verving een zakje met een buisje, waaraan een naald zat, die Liam in zijn arm had. 'hij kan zo weer wakker worden, hij is slap, maar als hij vannacht hier blijft mag hij morgenmiddag naar huis'

zei de dokter. Ik bleef vannacht bij Liam, de rest ging naar huis.

Volgende dag

Ik werd wakker doordat Liam me van het bed duwde. 'Niall wanneer mag ik weg?' vroeg hij. 'over een paar uur als alle testen zijn gedaan' zei ik. 

Melanie p.o.v

De testen waren gedaan, ik mocht naar huis, ik mocht alleen een paar dagen geen alcohol drinken. 

We zaten in de auto opweg naar huis, Paul reed. We belandde in een file, Niall was aan het slapen. Het voelde alsof ik geen lucht kreeg, ik was eigenlijk claustrofobies, maar Liam niet, dus het voelde heel raar. Ik hijgde, Niall werd wakker en vroeg of het ging. Niall pakte een puf uit zijn tas, ik nam die in en het ging weer beter. 'de dokter zei dat je wel een paar dagen van je adem last zal hebben' zei hij. 

=========

wat gaat Melanie nog meer meemaken in het lichaam van Liam?

Liam Payne switch with 16+Where stories live. Discover now