009

331 8 0
                                    

Melanie p.o.v

Toen ik klaar was, zag ik allemaal mensen om me heen staan, ze klapte. Ik zag dat mensen aan het filmen waren. Ik was nu niet meer zo blij dat er geen bodyguards waren. Ik stond op en ging terug naar de muziekwinkel, ik bracht de gitaar terug en rende naar het park. Ik kreeg weer een nieuwsbericht

Liam Payne gefilmd met een gitaar, hij speelde een zelf geschreven liedje. Waarom een verdrietig liedje, heeft dit met Melanie te maken?

Ik liep snel  verder, toen ik een meisje hoorde gillen. Ik nam een taxi naar een hotel, ik lag op bed toen er een kamermeisje binnenkwam, ze had een hele grote inkijk en een heel kort rokje. Ik lag op mijn bed alleen in mijn onderbroek, mijn jongensgevoelens namen het over.

Ze ging voor mijn bed staan en deed een sexy dansje, ze deed haar rok en shirt uit. En ging schoonmaken. Ik stond op, liep naar haar toe en maakte haar bh los. Ze schrok en hield haar bh vast. 'meneer ik doe dit alleen omdat ik meer fooi krijg' zei ze. 'ik weet dat je dit wilt' zei ik. 'maar ik ben ongesteld' zei ze. 'hoeveel dagen' zei ik. 'dit is de laatste dag, dus amper wat' zei ze. Ik trok haar bh weg. 'naakt schoonmaken, dan krijg je meer fooi' zei ik. Ze deed haar string uit, ik trok haar tampon uit haar. Ze schrok, ik duwde haar op bed en ging op haar liggen. Ik zoende haar, ze genoot. Ik schuurde tegen haar aan. Mijn hand kneep in haar borst en mijn vingers gingen langs haar clit. Ik begon haar te vingeren, ze kreunde veel en zei dat ik moest stoppen. 'meneer ik loog ik ben nog maagd en wil gewoon geen seks' zei ze. 'we gaan in beide een verandering brengen' zei ik. Ik haalde mijn vingers uit haar en deed mijn onderbroek uit. 'meneer stop' zei ze. Ik deed een condoom om en stootte in één keer in haar. Ik ging op een goed tempo, ze kreunde veel, ze kwam klaar en ik ging uit haar en kleedde me aan. 'dat voelde super' zei ze toen ze zich aankleedde. Ik betaalde haar en ging naar buiten.

Ik liep over straat, toen ik plots in een busje werd getrokken. Het was ongeveer 5 uur toen ik in het busje werd getrokken.

==========

Wat gaat er gebeuren?

Liam Payne switch with 16+Where stories live. Discover now