Özel Bölüm Duyurusu

8.8K 730 183
                                    

Özel bir bölüm yayınlanacak, kitap hep birinci kişi ağzından yazıldı yani Jaehyun'un ağzından. Bu sefer Jungkook'un ağzından bir bölüm yayınlamayı düşünüyorum. Tarihi ise Ağustos ayında, günü belli değil.

Kitabı kütüphanenizde tutar ve panomu kontrol ederseniz diğer duyurulardan haberiniz olabilir, profilimi de takip edebilirsiniz siz bilirsiniz reisler

BÖLÜM BU KİTABA GELECEK VE OMT1-OMT2 ARASINDA BİR BÖLÜM OLACAK

Bu işi de hallettiğimize göre... Gelelim yeni kurguma :D

Artık yazarken okurlarıma bilgi vermek istiyorum, bu yüzden ilgi alanlarımı kapsayan bir konunun üzerinden bilgi vereceğim. Okurken bir şeyler öğrenin azıcık, mesela OMT'de sokakta kalırsanız acilde kalabileceğinizi, kaçırıldığınızda ne yapabileceğinizi falan öğrenmiştiniz sakldasjklda

Kitabın adı RHYTHM

Konusu: Kimliği gizli olan bir yazarın BTS kitabı yazması için erkek kılığına girip şirkette yaşamasını anlatıyor fakat her şey bunun da ötesinde. Yazar kızımız babasına oldukça düşkünmüş, babasından kalan evini satmamak için Bighit ile sözleşme imzalar zaten.

Asıl konu ise Seokjin kitapta yaşadığı birkaç sıkıntı yüzünden kalp ritminin duyulmaması olarak nitelendirilen kalp boşluğu hastalığından muzdariptir (ben uydurdum, yok öyle bir şey asdlkasd)

Fakat erkek kılığındaki yazarımız Seokjin'in kalbini attırır.

Kitabın kurgusu OMT'nin yan çarı gibi oldu asdkajskdasd kurguladığım için bunu diyebilirim asdlşkasdad

Kitabın kurgusu OMT'nin yan çarı gibi oldu asdkajskdasd kurguladığım için bunu diyebilirim asdlşkasdad

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Öpüyorum hepinizi

-myboykjth

OH MY TEACHER¹ • Jeon JungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin