85.Všetko do seba zapadá.

43 5 2
                                    

Takto teraz vyzerá môj pravý kotník, takže zase som na tom skvelo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Takto teraz vyzerá môj pravý kotník, takže zase som na tom skvelo... Nebojte sa vydávanie to možno nijako nezmení, len som sa vám chcel zdôveriť. Užívajte si ďalšiu časť. 

--Pohľad Daniela--

"Láska, nemáš náhodou nabíjačku na mobil, lebo svoju som si zabudol?" opýtal som sa, keď som sa ju snažil nájsť v kufri.

"Mám. Je v kufri, vo vrecku na ľavej strane a potom už príď sem."

"Okej, mám ju... Som tu, takže môžeme začať. Mám prvú otázku na teba Michal a Elu. Prečo ste sa vlastne od seba odsťahovali?"

"Tak toto bude na dlhšiu dobu. Michal povedz to ty a keď tak niečo doplním."

"Ja nie som... alebo dobre, poviem. Takže začnem s tým, že naši rodičia zomreli pred tromi rokmi a ja som mal 17 a Ela 16. Vtedy sme mali už iba tetu a uja, ktorý bývali tu v LA. Neboli sme plnoletý, tak ku nám prišla vláda s tým že tu bývať nemôžeme. Mali sme ísť za tetou, ale ja som ísť nechcel, tak na poslednú chvíľu prišli Denis, Boris a Tomáš, ktorý boli moji kamaráti už skôr. Povedali že na rok môžem bývať s nimi, ale budem im pomáhať s prácou. Zabíjal som ľudí, o ktorých mi povedali že to sú zločinci. Mne neostávalo nič iné. Musel som to robiť, aby som neišiel do LA. Ela už sa zabývala u tety a postupne si zvykala tu. Začala chodiť do školy a ja som už skoro mal 18. V deň svojich 18 narodenín som už chcel od nich utiecť a ísť bývať sám, ale čo som všetko urobil, tak som sa nemohol ani na seba pozrieť. Chodil som ďalej do školy a utajoval svoj život pred ostatnými. Potom som spoznal chlapca menom Nikolas, s ktorým som začal chodiť. Oni traja sa nemohli dozvedieť, že chodím s niekým, lebo nemali radi gayov. Začal som bývať sám vo ville a s peniazmi čo som zdedil som si užíval život. Potom ma začali vydierať, že ma udajú na políciu, takže som pokračoval v zabíjaní. Dva roky som chodil s Nikolasom, ale potom už sme k sebe nič necítili a rozišli sme sa navzájom. Potom som stretol teba Daniel a to už som mal skončenú strednú školu a Ela už tiež. Ďalej už vieš všetko čo sa stalo, iba Marek a Ela nevedia a tým to tiež potom poviem. Takže prvú otázku máme hotovú. Kto má ďalšiu?"

"Ja mám, že ako ste sa spoznali a dali dokopy?" opýtala sa Ela...

"Láska, ja pri tom byť nechcem. Pôjdem si zabehať a ty im zatiaľ všetko porozprávaj." povedal som a odišiel som od nich.

"Láska, počkaj chvíľu. Ja viem, že ti to je nepríjemné, ale chcem ísť behať s tebou."

"Michal, ja tu pri tom nechcem ostať, lebo je mi to veľmi nepríjemné, ale keď chceš ísť tiež behať, tak ja si pôjdem iba dole sadnúť. Potom mi zavolaj a ja prídem naspäť. Zatiaľ ahoj." povedal, dal som mu pusu a odišiel. Išiel som si dole sadnúť do kaviarne a objednal som si zatiaľ jeden pohár whisky. Ja viem, že by som nemal piť, ale dostal som chuť. Popíjal som z pohára a na mobile sledoval instagram. Zistil som, že teraz tu v LA sú aj Kovy s Martinom.  Potom mi zavolal Michal, tak som do seba kopol ten zvyšok a išiel som hore do izby. Trochu sa mi motala hlava, ale zvládal som to v pohode. Zaklopal som na dvere a otvoril a mi Ela. Okamžite ma objala, ale ja som netušil prečo. Trochu ma bolel ten chrbát, ale teraz som to neriešil.

Fanfikcia O YoutuberochWhere stories live. Discover now