5.Začlenenie

184 11 0
                                    

Potom čo už som konečne našiel kuchyňu tak tam prišiel aj Haus a opýtal sa "Čo si dáš dobrého, máme palačinky, toasty, wafle, alebo...hmmm. To už je všetko tak čo si dáš?" "Je 19:30 tak si dám iba jogurt s rohlíkom." povedal som a veľmi som dúfal že niejaký jogurt sa nájde. Haus vytiahol niejaký bieli jogurt a dal mi niejakú starú žemľu. Nechcel som znieť nevďačne ale i tak som sa opýtal "Ako často chodíte nakupovať?" čakal som na jeho odpoveď ako dôchodcovia na zľavy v Kauflande (čas na smiech ................................................ čas na smiech skončil) a tak povedal "Asi každý tretí deň." ja som bol ticho a len som povedal "Dobre. A ďakujem za jogurt." potom čo som akurát dojedol jogurt tak prišiel Bax aj Wedry a mali zo sebou všetky veci. Vyzerali že sa im už nechce ísť naspäť, lebo boli nabalený od hlavy až po päty. Len som vyhodil jogurt a už ku mne prišiel Haus a povedal "Ale veď nechaj, tebe sa zle chodí a ešte budeš odnášať veci počkáme než sa vyzdravieš ale zatiaľ si náš marod takže nič nerob." len som povedal "Ale veď už pomaly môžem chodiť bez barlí a tak mne nebude vadiť urobiť iba to že vyhodím jogurt do koša a upracem stôl." "Ale stále máš pre istotu používať barle tak že zatiaľ sa o teba postaráme ja, Bax, a Wedry. OK?" začal namietať ale ja som nechcel byť len na obtiaž a tak som chcel čo najskôr odpovedať lebo už som počul ako sem ide Bax. "Ale veď ja tu chcem aj niečo urobiť. Vy ste ma tu zatiaľ nechali a ja vám to musím niejako oplatiť." Odrazu došiel Bax ale Haus i tak pokračoval ďalej "Ty nám nemusíš nič oplácať, lebo za prvé niesi zdravý a zle sa ti chodi, a za druhé mi sme ťa tu nenechali ty už s námi bývaš. Baxi povedz mu niečo naj stále nenamieta." "Ale to bolo naše rozhodnutie že tu budeš s námi bývať a nie tvoje že tu zatiaľ ostaneš. A už nenamietaj, lebo príde Wedry a už budeme 3VS1. A pokiaľ nebudeš zdravý tak nebudeš ani nič robiť. JASNÉ." povedal Bax a ja som už nenamietal lebo som vedel že stále majú dosť veľa argumentov, a tak som iba povedal trochu skleslo ale so vstyčenou hlaou "Jasné."

--O pár minút neskôr--

Tak už máme všetko vybalené a ja som sa rozhodol že už si pôjdem ľahnúť, lebo po dnešku mám už všetkého plné zuby. Keď som vošiel do obývačky tak tam sedel aj Haus s Wedrym a akurát im začínal niejaký nemenovaný film. A tak som si prisadol a opýtal som sa s úsmevom na tvári "A kde je Bax, čo ma nemá rád?" "Nie, len akurát po dlhom čase zase streamuje na Twichi." odpovedal Wedry. Potom sa Haus postavil a išiel do kuchyne, po čase sa vrátil s dvoma plnými miskami popcornu. Bol som veľmi rád lebo popcorn som už nemal dosť dlho, ale nechcel som brať, aby si o mne nemisleli že sa ani neopýtam a tak som radšej počkal nech mi ponúknu sami. Potom sa Wedry opýtal "Nechcete niečo na pitie?" a tak som počkal na Hausovu reakciu on odpovedal "Áno dám si Kofolu." "A ty (rozmýšľam ako ma budú volať ale tak dáme Dano nechce sa mi nič vymýšľať lebo je dosť neskoro večer OK?) Dano čo si dáš?" opýtal sa Wedry "Ja si dám tiež iba Kofolu." odpovedal som s kľudným hlasom. Keď už prešl polovica filmu tak som zaspal. Potom keď už skončil film tak som iba počul ako vypínajú televíziu. "Dobrú noc." povedal som rozospatým hlasom "Dobrú." povedal Haus a zatvoril za sebou dvere.

Ráno som sa zobudil ako prvý a tak som sa pozrel na hodinku. Bolo 6:45 a tak som vstal z postele a išiel som nakúpiť niečo dobré na raňajky. Asi za 5 minút cesty od bytu bol Kaufland. S mojími barlami to bolo asi 10 minút a tak keď som vošiel do predajne tak tam bolo skoro prázdno iba pár ľudí, ktorý asi išli do práce. A tak som postupne nakúpil šunku, paradajky, uhorky, salámu, slaninu, a aj niejaké rohlíky a žemle (keď sa pýtate ako sa to dá zaniesť tak dá sa to, lebo ja už som raz mal zlomenú nohu a dá sa to verte mi, Fakt, verte mi dá sa to.). Potom som už prišiel ku pokladni a tá predavačka sa ma opýtala "To žijete sám, alebo ako?" "Ja zatiaľ žijem s kamarátmy." odpovedal som ale ona i tak pokračoval "Hej a to vás nemajú rádi alebo čo?" opýtala sa s úsmevom "Majú, jooj aha vy narážate na to že som prišiel nakúpiť a mám problémy s nohou. Tak to nie ja som len nechcel sedieť doma a tak som sa rozhodol že im pôjdem kúpiť niečo na raňajky." odpovedal som a už som medzi tým vytiahol peňaženku. Potom čo som zaplatil tak som išiel pomaly domov. Jak už som chcel vytiahnuť kľúče tak som nakoniec zistil že ja predsa žiadne nemám, a tak som musel zazvoniť. Bolo už 7:35 tak už by nemuseli spať povedal som ale namiesto toho aby som budil všetkých tak som sa rozhodol zavolať Hausovi, ten bol už naštastie hore a tak zdvihol a povedal do telefónu "Halóó" "No čau otvoril by si mi prosím dvere lebo som nechcel budiť všetkých a tak som sa rozhodol podľa intuície že zavolám tebe." povedal som a Haus povedal ešte do telefónu "Čo sme ti hovorili včera večer?! Hmm? Že pokiaľ sa neuzdravíš tak sa o teba staráme mi. Ti si vážne nenapraviteľný." povedal z úsmevnym hlasom a zložil, potom mi otvoril dvere a ja už som si išiel privolať výťah. Potom čo už som vyšiel hore tak dvere boli zatvorené a len som prezvonil Hausovi aby som nikoho nebudil. A potom prišiel, otvoril mi dvere a zobral mi tašku.

Tak toto už je koniecnemá to 1000 slov ale mne to už stačí lebo čo ma čaká zajtra. Brigáda. A teraz sa chcem ešte opýtať aby som vedel ako sa ma príbeh odvíjať ďalej aj keď to bude poznať na ďalších dieloch iba trochu ale výrazne to zasiahne vtedy keď sa objavia Marwex a Gejmr (oklo 15 dielu cca) ako chcete aby to vyzeralo v budúcnosti. Aby sme sa dali spolu ja a gejmr, ja a marwex, alebo marwex a gejmr. Ku každému mám niečo približne vymmislené ale keď budem ja a Marwex tak to bude dosť ťažké tam dať ešte aj Gejmra do príbehu ale je to na vás len kľudne povedzte. Takže sa zatiaľ majte a ČAU.

Fanfikcia O YoutuberochWhere stories live. Discover now