Louis Vuitton - 20

1.7K 177 14
                                    

Svalil jsem se vedle něj a přitáhl si jej do náruče. ,,T-tak co, honeybun?" Vydechl jsem a pohladil jej po boku. ,,Všechno v pořádku?"

,,V naprostém," špitl a na tváři vykouzlil slabý úsměv. ,,Už se těším, a-až se vrátím zpátky domů. Dám výpověď a budu si žít spokojeně s někým, koho mám moc rád." Přitulil se ke mně a tiše zavrněl. ,,A taky budu moct mít Brixieho neustále u sebe. Ta chlupatá kulička mi moc chybí."

,,Awh," pohladil jsem jej po tváři, ,,to zní skvěle. Já už bych byl taky nejradši doma. Tam mi každý rozumí a nikoho nezajímá, že neumím pořádně anglicky." Vydechl jsem a pomalu se postavil. ,,Půjdeme do sprchy, co na to říkáš?"

,,Uhm, jasně," opatrně se posadil a s mou pomocí vstal, ,,potřebuju ze sebe smýt ten pot." Tiše se zasmál a vzal mě za ruku. ,,A kdy máš vůbec to focení, o kterém jsi mluvil?"

,,Ah, to," přikývl jsem a odvedl jej do koupelny, ,,hned zítra ráno a pozítří bych se měl vrátit zpět domů."

,,To já už nic nemám," usmál se, ,,takže hned zítra půjdu dát výpověď. Awh, už se těším."

Tiše jsem se zasmál a pomohl mu do sprchy. ,,Když tě to udělá šťastným, baby."

,,Nejšťastnějším," uchechtl se, ,,pak už to bude jen ty, já a domov."

,,Víš," vydechl jsem, ,,pořád mě celkem tíží svědomí. Já, no. Vadí mi, že jsem tě nikdy nevzal na pořádné rande. Ten oběd dneska byl skvělý, ale přece jen to ke konci vyrušil ten paparazzi. Mám pocit, že jsem ti ještě pořádně neukázal, jak moc tě mám rád. A j-já vlastně ani nevím, jak ti to dokázat. Jsem schopen pro tebe udělat prakticky cokoliv. Ať už to by to byla ta největší blbost, co lze vymyslet." Poškrábal jsem se na zátylku a slabě se pousmál.

,,Tae," zaculil se, ,,já nepotřebuju žádné drahé večeře ani nic podobného. Už jen tím, že jsi na mě čekal takovou dobu, jsi mi ukázal, jak moc mě máš rád." Ruce mi položil na ramena a něžně mě políbil. ,,Jsi úžasný."

Pohladil jsem jej po zádech a pustil na nás příjemně teplou vodu. ,,Ty víc," pohladil jsem jej po tváři a natáhl se pro šampon.

,,Víš, na co se těším nejvíc?" Tiše se zasmál. ,,Až se nadobro zbavím té otravné Japonky."

,,Jo, to jsme dva," zašklebil jsem se a šampon mu vmasíroval do vlasů, ,,vrátila ti vůbec tu kreditku?''

,,Vrátila, ale bylo na ní o dva miliony wonů míň," zakroutil hlavou a zavřel oči. ,,Nechápu, jak jsem ji mohl na začátku snášet. Jde jí jen o peníze, nic víc."

,,Vypadá jako zlatokopka," přikývl jsem a šampon mu z vlásků opláchl. ,,Ale její oblečení je fakt strašné. To jí to ještě nikdo neřekl?''

,,Chtěla být módní návrhářka," zasmál se Jiminie, ,,a ani se nedivím, že se jí to zatím nepodařilo."

,,Jsme dva," pobaveně jsem zakroutil hlavou a sáhl po houbě a sprchovém gelu. ,,To i já se oblékám líp."

,,Tvé oblečení je úžasné," zaculil se, ,,ty košile a kravaty, agh. Je to dokonalé."

,,Až tak?" Zachichotal jsem se a krouživými pohyby začal umývat jeho hruď. ,,Snažím se vypadat jako někdo bohatý."

,,No, daří se ti to," skousl si ret. ,,Ty věci od GUCCI nejsou levné."

,,A taky jsem si je nekoupil sám," vydechl jsem, ,,dostal jsem je na narozeniny od Namjoona a Jina. Daří se jim v podnikání, tak si takové věci můžou dovolit. Já tak nějak přežívám, platí mi dobře a byt nemám špatný. Vlastně si nemám na co stěžovat."

,,Já mám taky vše, co potřebuju. Konečně," pousmál se a pevně mě objal. ,,Co kdybychom celý zbytek dne proleželi v posteli u filmů? Už mám procházení dost."

,,To zní skvěle," přikývl jsem s úsměvem, ,,ale počítej s tím, že tě budu mačkat v objetí, baby.''

FAKE LOVE
JE
ÚŽASNÁ.

JUNGKOOKU.
TY.
TVOJE.
ABS.

IM.
NOT.
OKAY.

BYE.

(im namjoon in this pic

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(im namjoon in this pic.)

Louis Vuitton// k.th. x p.jm.Where stories live. Discover now