Louis Vuitton - 19

2K 174 39
                                    

!!Chystáš se přečíst kapitolu obsahující smut. Máš dvě možnosti;

a) rychle skočit na kapitolu číslo dvacet

b) tu katastrofu si přečíst a nejspíše si tím zaručit cestu do pekla

Kvůli tomu incidentu jsme se radši rychle sebrali a vrátili se zpět na hotel.

Jimin sice říkal, že mu na jeho kariéře tolik nezáleží, ale i tak jsem nemohl přehlédnout ten strach, který se mu odrážel v očích.

Bylo mi jej opravdu líto. Takového manažera bych nepřál nikomu a už vůbec ne mému Jiminiemu.

,,Tak," pousmál jsem se a zavřel za dveře od pokoje, ,,teď už nás nikdo nebude rušit." Objal jsem jej kolem pasu a vtiskl mu polibek na tvář.

,,Tak to bychom toho mohli využít, n-ne?" Špitl a skousl si ret. Vypadal tak rozkošně, když se snažil chovat svůdně. Naprosto k zulíbání.

Vzal jsem jeho drobnou dlaň do té své a odvedl jej dál do pokoje.

Oba jsme se posadili na měkkou postel a nepřestávali udržovat oční kontakt. To náhlé napětí, které mezi námi zavládlo, mi způsobilo husí kůži snad na celém těle. Jeho pohled měl opravdu zvláštní schopnosti.

Pomalu jsem mu dlaní přejel po tváři a naklonil se k jeho plným rtům. ,,Celé měsíce jsem netoužil po ničem jiném, nežli po tobě, Jimine," vydechl jsem a vzal jeho bradu mezi palec a ukazováček. ,,Tvé polibky, doteky, to teplo, které tvé tělo vyzařuje, všechno mi to tak strašně chybělo. A teď? Mám tě tu v celé tvé kráse," zavrněl jsem a palcem mu přejel po spodním rtu. ,,Znovu se tě můžu dotýkat, líbat, hladit," špitl jsem, ,,a taky ti ukázat, jak moc tě miluji." Pomalu jsem jej políbil začal ho opatrně pokládat na matraci.

Pohyby našich rtů byly pomalé, avšak plné touhy, kterou jsme oba tu dlouhou dobu schovávali a potlačovali.

Volnou ruku jsem mu položil na stehno a něžně jej hladil. Když se pod mým dotekem zachvěl, vítězně jsem se pousmál. Asi jsem nebyl sám, kdo z toho druhého pomalu šílel.

,,Tae?" Špitl a zahleděl se mi do očí. ,,P-prosím, ukaž mi, jak moc mě miluješ."

Skousl jsem si ret a přikývl. ,,Jsem připravený ti odevzdat veškerou svou lásku," zašeptal jsem mu u ouška a rty se o něj něžně otřel.

Dlaní jsem mu pomalu vklouzl pod mikinu a bříšky prstů přejížděl po jeho sametově jemné kůži.

,,Budu tě milovat tak, jak to ještě nikdo přede mnou nedokázal," zavrněl jsem a mikinu mu začal vyhrnovat.

S úsměvem na tváři jsem se sklonil k jeho plochému bříšku a začal na něj pokládat motýlí polibky. Pomaličku jsem polibky posunoval víš, až dokud jsem mu mikinu celou nesvlékl. Odložil jsem ji stranou a plně se začal věnovat jeho odhalené hrudi.

Až na ta lehce vystupující žebra byl dokonalý. Ale o to se postarám, pomůžu mu znovu přibrat. Nechci nic jiného, než aby byl můj Jiminie zdravý a šťastný.

Své dlaně jsem položil na jeho boky a rty přitiskl na jeho vystupující klíční kost. Něžně jsem sál jeho kůži a občas ji opatrně skousl.

Chvilku jsem měl strach, že se mu to nelíbí, ale ten zmizel hned, co jsem slyšel to jeho tiché vzdychání.

Nohy mi obmotal kolem pasu a natiskl si mě blíž.

Louis Vuitton// k.th. x p.jm.Where stories live. Discover now