Kapitola padesátá čtvrtá - Podmínky

8.1K 507 19
                                    

,,Řeknu ti všechno, Zayne. Všechno, co chceš. Dám ti cokoli chceš, ale ji necháš na pokoji,'' promluvil tiše Nejvyšší a já si promnula čelo, protože jsem se do něj nehezky uhodila. Zayn se hrdelně zasmál a pak si nás oba se zájmem prohlédl.

,,Hmmm, vážně?'' optal se a promnul si zarostlou bradu. ,,To ale nebude ta pravá legrace. Chtěl jsem ti způsobit další jizvičky. A... taky mám teď tu holku a ta pro tebe znamená zjevně hodně.'' Procházel se okolo křesla, na kterém byl Nejvyšší svázaný, a v hlavě si nejspíš něco rozmýšlel.

,,Zayne. Můžeš mě zabít. Můžeš mě zničit, zesměšnit, mučit, ale neubližuj proboha nevinný holce.'' Nejvyšší ho skoro prosil a já si až teprve teď pořádně uvědomovala, jak moc mě ten dvoumetrový muž miluje. Nemohla jsem dovolit, aby mu ublížil.

,,Přemejšlel jsem, víš? A došlo mi, že tvoje smrt by mě nijak neuspokojila. Mrtvej už si byl a nic mi to nepřineslo... Za prvý, chci ten diamant. Za druhý, chci, aby všichni věděli, že ty seš nula, že si vyvrhel. A za třetí... se mi tady Lydie moc líbí. Asi bych si dal i říct...'' To poslední řekl naschvál, aby Nejvyššího ještě víc naštval, protože ten trhl oběma rukama a jeden pás se mu silou povedlo uvolnit.

,,Nedotkneš se jí!'' zakřičel celý bez sebe a já se s námahou vyškrábala na nohy. Musela jsem být teď silná a odhodlaná kvůli němu.

,,No tak, byl to vtip. Vždyť je to snad ještě dítě, ne?'' Naklonil hlavu do strany a popadl mě zase za předloktí. Pistol mi přiložil na otlačený a zarudlý spánek a Nejvyšší se okamžitě přestal vrtět. ,,Všechno teď půjde podle mejch pravidel,'' zašeptal výhružně. ,,Kde je ten diamant?'' Nejvyšší se k překvapení nás všech pobaveně zasmál a zaklonil hlavu dozadu.

,,V Londýně,'' odvětil pohotově a Zayn zatnul vzteky čelist.

,,Nedělej si ze mě prdel a vyklop to!'' Chytl mě hrubě pod krkem, až jsem se zajíkla, a Nejvyšší ihned nasadil vážnou tvář.

,,Je v Londýně. Před pár týdny Niall odjel a dal ho tam podle mýho příkazu. Je ve větrací šachtě na starým parkovišti. V tý velký budově, kde jsme se zbavili Růžovýho spolku,'' řekl pevně a já se zatvářila nechápavě. O něčem takovém jsem od něj ještě neslyšela. ,,Růžovej spolek byl naší největší konkurencí, takže jsme se ho logicky museli zbavit. Ušili jsme na ně boudu. Já jako šéf Pěti prstů jsem Masimovi, šéfovi Růžovejch, navrhl, že bychom mohli stvořit nejnebezpečnější gang, kterej kdy v Londýně byl. Sraz byl na Starým parkovišti, kam taky všichni Růžoví dorazili. Nás bylo pět a jich sedm, takže jsme poprosili pár dalších gangů, s kterejma jsme měli uzavřenej mír, a ty nám pomohli se jich zbavit. Bylo to sice svinský, ale když chceš bejt nejlepší, musíš se naučit srát na city,'' vysvětlil mi Nejvyšší a já od něj odvrátila blazeovaný pohled, protože takových věcí už jsem měla po krk. ,,Už nechci bejt nejlepší, Maličká. Nikdy,'' prohlásil otevřeně přede všemi a mně se rázem zrychlil tep.

,,Ach, to je fakt sladký! Co se nám to z tebe stalo, Nejvyšší? Že by budoucí taťka od šťastný rodinky?'' utahoval si z něj Zayn a pak pokynul Louisovi, aby mě chvíli držel on. Zayn došel k Nejvyššímu a pak se ohlídl zpátky na mě. ,,Bude se ti líbit i takhle?'' optal se mě a strhl mu masku. Nejvyšší poníženě trhl hlavou do strany, ale Zayn mu ji silou zase vrátil na to samé místo. ,,Podívej se, jaká zrůda to ve skutečnosti je, Lydie. Pořád ho chceš bránit? Vážně se ti takhle líbí?'' vyptával se mě a já se pro sebe usmála, protože nikdo z nich ještě nevěděl, že přesně takhle jsem ho milovala nejvíc. Louis se se znechucením díval do zdi a Niall to pozoroval s lítostí, protože věděl, že přesně takhle se cítil Nejvyšší nejzranitelněji.

Forest monster - ff - H.S.Kde žijí příběhy. Začni objevovat