28

11.5K 421 872
                                    

Bu bölüm cinsellik içerir istemeyenler bu bölümü atlayabilir.
Yorum yoksa yeni bölüm de yok...

Bay Styles ile kahvaltıdan sonra mutfağı ve masayı temizlemiştik. Daylen'ı oyun oynaması için odasına bırakarak benim yatak odasında beklememi söylemişti.

Sabah altıma geçirdiğim siyah eşofmanı bacaklarım arasından indirerek dün geceki gibi soluk asker yeşili tişört ve siyah iç çamaşırlarımla kalmıştım.

Parmaklarımı bordo renkli yatak örtüsünde gezdirdim. Ardından etrafıma bakındım. Odasında renkler çoğunluktaydı ama hepsi koyu renkliydi. Bacaklarımı yatağın üzerinden sallandırarak beklemeye devam ettiğimde Bay Styles hızla içeri girdi. Odaya adımını attığı anda arkasına dönerek kapıyı kilitledi.

Yeşilleri yatağın üzerindeki bedenimi bulduğunda gülümseyerek bana yaklaştı. Üzerine giydiği dar siyah tişört vücudunun tüm hatlarını belli ediyordu. Bacaklarındaki gri eşofmanı sıyırdıktan sonra üzerindeki siyah tişörtü de bir hamlede çıkarttı.

Yanıma yaklaşarak hemen dibime oturduktan sonra parmaklarını belime dolayarak alnını alnıma, burnunu burnumun ucuna yasladı.

"Arline, bundan sonra her şey çok farklı olacak..."

Parmakları yavaşça belimden yanağıma doğru çıktı. Elmacık kemiğimi okşayarak gözlerimin içine yakından bakmaya devam etti. Yeşillerinin renk dağılışını görebiliyordum. Gözlerine bakmak resmen huzur vericiydi.

"Bana izin veriyor musun Arline?"

Nefesimi ciğerlerimi doldurmuştu. Yutkunarak başımı salladım. Pek vaktimiz yoktu.

"İzin veriyorum Bay Styles..."

Belimi tutarak nazikçe sırtımı yatakla buluşturdu. Sıcak dokunuşları ile bacaklarımı aralayarak bacak arama girdi. Ardından kıvırcıklarını omzuma sürterek tekrar mırıldandı.

"Bana adımla hitap et Arline..."

Yutkunarak ellerimi titrekçe geniş omuzlarına yerleştim. Tenindeki dövmeler onu çok daha fazla çekici kılıyordu. Omuzundaki ellerimi biraz daha kaldırıp ensesindeki kıvırcıkları parmaklarıma doladım.

"İzin veriyorum H-Harold..."

Gamzelerini gösterdikten sonra yavaşça üzerimdeki tişörtü yukarı doğru sıyırdı. Göbeğimin açık kalan yerine sıcak dudaklarını bastırdığında gözlerimi kapatarak dudaklarımı dişledim.

Sıcak ve sulu öpücüklerine yavaşça devam ederken öbür elini de tenimde gezdiriyordu. Parmakları ustaca sütyenime doğru gitti. Çıkartmaya bile gerek duymadan elini balensiz sütyenimden içeri doğru yavaşça soktu.

İkimiz de aynı anda inlediğimizde dudaklarını göbeğimin üzerinden çekerek tişörtü yukarı doğru daha çok sıyırdı. Başımı kaldırarak tişörtü çıkartmasına yardım ettim. Karşımdaki görüntüsü fazla ateşliydi. Boxerının önündeki şişlik onun da ne kadar heyecanlı olduğunu gösteriyordu.

Kasıklarını bacak arama bastırdığında ikimizden de boğuk bir inleme çıkmıştı. Tenini tenime sürterek yandaki çekmeceye doğru eğildi. Hızlı bir şekilde içinden bir tüp kayganlaştırıcı krem alarak doğruldu.

"Yanımda kondom yok, yarın sana ertesi gün hapı alırım."

Başımı sallayarak yutkunduğumda kayganlaştırıcının ağzını açmadan yatağın üzerine bıraktı. Sütyenimi çıkartmak için yeltendiğinde sırtımı kaldırarak ona yardımcı oldum. Hızlı bir şekilde sütyenimi çıkartarak yatağın öbür ucuna attı.

Only Teacher ➳ H.SWhere stories live. Discover now