*Dankwoord*

890 36 6
                                    

Ja ik ga niet een heel lang praatje houden, en als je wilt mag je dit gewoon overslaan. Maar ik wilde toch eventjes dankjewel zeggen tegen iedereen die mijn boek heeft gelezen (ja lekker cliché) en iedereen heeft gestemd. Ik weet nog dat ik toen ik de eerste 10 hoofdstukken had geplaatst dat ik om de zoveel minuten weer een keertje keek of ik een lezer had -etc-

Als laatste bedankje wil in even dankjewel zeggen tegen mijn geweldige bestie Romy!!     (Ze heeft geen wattpad dus ik kan dr miet taggen) Ik heb haar alles laten lezen voordat ik iets erop zetten en ze moedigde me echt aan verder te schrijven. We deden allebei een verhaal schrijven, ik hier en zij in de motiefjes van dr telefoon. En ik vraag wel of -als ze hem af heeft- ik haar verhaal er ook op mag zetten

*this may' be important if you like my writings or just love Drarry*

Wat ik nog ga posten:
1. Drarry fanfic tweede jaar (Slytherin!?) : ik zet de eerste paar hoofdstukken online binnen een minuut dat deze online staat.
2. One-shots (Drarry one-shots) : ja zoals de naam zegt, een verzameling korte Drarry verhaaltjes. (Ik begin hier ookal een beetje aan als ik een leuk idee heb ofzoiets)
3. Non-fictie (What i could have done) : over een meisje (Elly) wie haar vriendje niet kon redden van de verdrinkingsdood, en wat er allemaal door haar heen gaat etc.
4. Drarry fanfic achtste jaar (???) : ik houd zelf echt heel erg van fanfics over hun 8ste jaar maar ik heb echt te weinig inspiratie om een boek te maken van minstens 20 hoofdstukken met ongeveer 1000 woorden per stuk. Ook wil in niet hele stukken na-apen. Dus er komt nog een aan, dat weet ik zeker. Alleen niet wanneer.

Als je nog een of ander vet idee hebt om iets over te schrijven, of het voor een heel boek is of een one-shot stuur ze vooral naar mij!!

En een vriendin van mij ( CIPHERABC ) schrijft ook echt een geweldige Drarry fanfic!! Hij is wel Engels, maar als je een beetje Engels kan is ie echt het moeite waard!!!!
(Ze schrijft ook een andere HP fanfic)

Ja verder wil ik zeggen dat dit het eerste boek is dat ik ooit heb geschreven, dus als ik verbeterpunten heb (die er ongetwijfeld zijn) zou ik het fijn vinden als je dat zou zeggen

NOGMAALS BEDANKT EN LOVEYOUALLL
Xxxx Anne

Summer break, a Drarry fanficWhere stories live. Discover now