25

950 42 4
                                    

Hij P.O.V.

Uiteindelijk lieten ze elkaar los door ademnood, ookal hadden ze daar allebei liever voor eeuwig zo gestaan. Na de trouwerij ging iedereen naar huis. Harry en Draco wouden allebei liever rondom Londen blijven, en besloten daarom maar gewoon in hun huis te blijven. In Grimmauld place 12. Samen hadden ze besloten dat dat een beter thuis was als de Malfoy villa, daar waren simpelweg teveel herinneringen. Aan de oorlog, aan Draco's vader. Draco wauw zo min mogelijk aan de man denken nu hij veilig opgesloten zat in Azkaban. Dus over het afgelopen halve jaar hadden ze met z'n tweeën aan de plek gewerkt. Ze hadden alles gepoets, elektronica aan laten leggen, nieuwe meubels gekocht etc. Toen hun huis klaar was had Andromeda (de moeder van Nymphadora Tonks) besloten dat de twee jongens goed voor haar kleine Teddy konden zorgen, aangezien zijzelf al best oud werd. Ook deed het kleine kindje haar ontzettend veel denken aan toen Nymphadora nog klein was geweest. Ze miste haar ontzettend, maar wist diep van binnen dat ze nu van haar welverdiende vrede en rust geniete met Remus. Harry en Draco zorgde nu al een aantal maanden voor de kleine Teddy, ookal paste zijn oma toch af en toe nog op.

Zoals vanavond, het net getrouwde stel had vanavond het huis voor zichzelf. Vooral Draco was daar zeer blij mee, maar toch had Harry een laatste cadeautje voor Draco toen ze thuiskwamen. "Draaayyyy.." riep Harry vanuit de slaapkamer. "Je liefje" antwoordde Draco toen hij naast Harry ging zitten. "Zullen we nog een kind nemen?" Stelde Harry hoopvol voor, maar hij overviel Draco een beetje met zijn vraag. "H-Harry hoe dan!? We kunnen allebei miet zwanger worden, en dat 'draagmoeder' idee waar Hermione mee kwam vorige keer vind ik ook echt niks. Het is toch raar om een kind te maken met het ene persoon en die baby dan opzettelijk opvoeden met de ander!?" Het is niet dat Draco niet nog een kind wilde opvoeden met Harry, in tegendeel. Alleen hij wist niet hoe. Zoals hij zei.. Een man kan niet zwanger worden en een draagmoeder vond hij een vies idee. "N-nee weet ik, maar luister. In de dreuzel-wereld heb je iets en dat heet 'adoptie', adoptie is dat de originele ouders van het kindje kunnen er op de een of andere manier niet voor zorgen. En hebben hem/haar naar een plek gebracht waar voor hem/haar gezorgd word. Tot iemand anders hem/haar 'adopteert' en er dus voor gaat zorgen... Ik werd nieuwsgierig en heb een beetje rondgevraagd in de wegisweg en het blijkt dat wij dat ook hebben!!" Je hoorde duidelijk aan Harry hoe blij hij hiermee was, en Draco werd ook aandachtiger bij elke zin (ookal zal hij dat niet snel toegeven). "Er zitten alleen kinderen met een gaven voor toveren;
Gewoon kinderen van tovenaar ouders die er niet voor konden zorgen. Kinderen van een dreuzel ouder en een magische, waar de dreuzel niks met magie te maken wou hebben. Zelfs kinderen van 2 dreuzels die op jonge leeftijd al magie laten zien, waardoor de ouders eerder worden ingelicht, en het kind afstaan... Alsjeblieft Dray?? Het zijn wezen, net zoals Teddy en ik" Harry zette de zieligste blik op kon bedenken. Het kostte hem dan ook weinig tijd voordat hij Draco voor zich had gewonnen, "Prima, maar we kijken morgen. Vanavond ben je van mij" zei Draco op een verleidende toon, voordat hij Harry begon te zoenen en hem tegen het bed aanduwde.

*ik heb geen zin om smut te schrijven, maar als jullie dat echt willen kan ik het later toevoegen*

Zo gezegd zo gedaan, een aantal jaar later hadden Harry en Draco een gezellig huis vol kinderen. Ze hadden zelfs enkele huisdieren. Ze hadden een grote, pluizige, vriendelijke zwarte hond, een een kleine, schattige, lieve witte fret die Harry een tijd geleden voor Draco had gehaald als grapje. Maar Draco vond het beestje zo 'zacht en knuffelbaar', en 'het was z'on lief gebaar' dat Draco het diertje wilde houden.
Verder hadden ze 4 kinderen. Op eentje na waren die allemaal geadopteerd, maar stuk voor stuk waren het wezen. De oudste was Teddy (Edward Remus Lupin/Tonks), wie nu 15 is. Albus (Albus Severus Potter-Malfoy) komt daarna. Hij is nu 12 en gaat binnenkort naar Hogwarts voor zijn tweede jaar, samen met zijn broertje Scorpius (Scorpius Hagrid Potter-Malfoy). Dan als laatste hun jongste zusje, Lily (Lily Luna Potter-Malfoy) wie volgend jaar eindelijk ook naar Hogwarts mocht. Samen met haar broers.

De oorlog was al jaren over, Harry, Draco en alle andere waren uiterst gelukkig. Alles was goed...

*ik wilde JKR's beroemde "all was well" zin en beetje nadoen. Maar ik ben nig niet in het laatste boek begonnen\(..)/*

Summer break, a Drarry fanficWhere stories live. Discover now