04

1.5K 60 21
                                    

Harry's P.O.V.

Het ontbijt rook heerlijk, en zo smaakte het ook. Ik kijk nu al uit naar de rest van de zomer. Ik had in de afgelopen 24 uur waarschijnlijk al meer gegeten dan dat ik in de hele zomer zou hebben gekregen bij de Dursleys. Maar ik bleef maar terug denken aan gisteravond... ik had een nachtmerrie gehad, en Draco had me eruit gehaald. Ik had gedroomd over Cedric, de nacht dat hij werd vermoord. Daar droomde ik altijd over, behalve.. Toen Draco me had uitgenodigd in zijn bed... In eerste instantie lukte in slaap vallen niet helemaal, Draco daarin tegen sliep binnen een minuut. Toen hij sliep zocht hij de warmte op, en kwam tegen me aan liggen. Waarna gek genoeg, ik ook vrij direct in slaap viel. Zo vredig als toen had ik al heel lang niet geslapen. Ik was iets eerder wakker dan Draco. Mijn shirt had zichzelf een klein stukje omhoog geschoven, net iets boven mijn navel. En nogsteeds lag Draco super dicht tegen me aan, met zijn handen op mijn ontblote buik. Gekgenoeg vond ik het niet erg, het lag zelfs erg comfortabel. Maar toch schoof ik een beetje bij hem weg, zodat het niet te ongemakkelijk zou worden wanneer hij wakker werd. De rest van de dag deden we niet zoveel bijzonders. We deden klef als Draco's ouders in de buurt waren, en waren vrienden als we alleen zijn. Onze vriendschap werd zelfs steeds beter. S' avonds waren we eigenlijk altijd op Draco's kamer. Net zoals vanavond, het is ondertussen al een week geleden dat ik hier aankwam. En er was momenteel een hittegolf, beide hadden we het snikheet. Zo heet, dat Draco op een gegeven moment z'n shirt uit had gedaan. Voor een moment keek ik naar hem.. En nu ik erover nadacht is Draco best mooi, *waarom denk ik dat nu weer!! Wat is er mis met me!?* snel wendde ik m'n blik af en keek weer uit het raam. "Doen, durf of de waarheid?" Vroeg Draco plagend.

Ik dacht er snel over na, "waarheid" zei ik vastberaden. Maar ik had er spijt van zodra ik Draco's vraag hoorde. "Heb je je ooit afgetrokken in de Gryffindor slaapzaal?" Ik keek hem met open mond aan, "moet dat Draco..." hij begon te lachen, alleen zo heel grappig vond ik het niet. "Nu we vrienden zijn, moeten we toch wel.. Privé info delen" zei Draco knipogend. Ik zuchtte maar beantwoorde toch zijn vraag. "Een paar keer..." zei ik langzaam. "Maar alleen als ik wist dat niemand binnen zou komen!" Voegde ik er snel aan toe. Draco kreeg de slappe lach, ik gooide het dichtstbijzijnde kussen naar hem toe, waarna ik zelf ook begon te lachen. na nog een paar idiote vragen stopte we eindelijk met lachen. "Doen, durf of de waarheid" zei ik met een geniepig lachje. Draco keek me glimlachend aan, "waarheid". Ik lachte terug en stelde m'n vraag. "Heb je ooit een seksuele droom/ gedachte gehad over een jongen?" We keken we elkaar aan, en ik sloeg m'n handen voor m'n mond... *waarom vraag ik me dat af... Ik begin toch niet serieus gevoelens te krijgen voor DRACO MALFOY!?* "Euhm, i-ik weet n-niet waarom ik dat zei... j-je hoeft hem n-niet te be-antwoorden h-hoor" stotterde ik, en ik werd knalrood. Ik keek naar de grond en wende mijn blik niet af, tot Draco de ongemakkelijke stilte doorbrak. "I-ik beantwoord hem, a-als jij dat ook doet.." ik ging ermee akkoord, ik wist dat ik nu eerlijk moest zijn voor mezelf. Had ik gevoelens voor Draco, of niet. Razend snel probeerde ik alles op een rijtje te zetten.
1. Ik word nogsteeds nerveus als hij dichtbij komt
2. Alle kusjes, knuffels, en lieve woordjes.. ik word warm van binnen.. iedere keer opnieuw. Ookal weer ok dat het allemaal nep is.
3. Om een of andere reden slaap ik bij Draco in bed, meestal knuffelend beter dan waar dan ook..
4. Maar.. kan ik hem wel vertrouwen, hij was mijn aardsvijand, z'n beide ouders zijn dooddoeners... wat maakt dat hem

Oke het is duidelijk, ik heb gevoelens voor Draco.. En ze gaan verder dan gewoon vriendschap. Maar, ik weet zeker dat dit voor Draco alleen een manier is om niet met Pansy te hoeven trouwen. Ik zou er ge- "ja... ja dat heb ik..." onderbrak Draco mijn gedachtegangen. Ik werd lichtrood toen ik naar hem keek, en zag dat hij me aanstaarde. Snel keken we allebei weg. "I-ik ook.." terwijl ik dat zei keek ik onbewust direct naar Draco, waarna hij me blozend aankeek. Draco wist natuurlijk niet dat die gedachten over hem waren geweest.. en dat ging ik voorlopig nog wel zo houden... Na nog een paar vragen lag uiteindelijk ook mijn shirt op de grond. Maar op een gegeven moment hadden we geen zin meer in 'doen, durf of de waarheid' en gingen dus iets anders doen. Ik zocht iets in mijn koffer, en Draco pakte een van de 100 boeken uit z'n boekenkast. Draco ging zitten, en al snel zie ik een klein boekje in mijn koffer zitten. Ik ging langs hem zitten, en al snel waren we allebei rustig aan het lezen. Het was al laat, en als ik eerlijk ben was ik al erg moe. Zonder het in de gaten te houden liet ik mijn hoofd naar achter vallen, en viel ik inslaap.
Toen ik wakker werd lag ik met mijn hoofd op Draco's schouder, ik keek omhoog en zag dat hij me met een glimlach aankeek. "Moe, Potter?" Zei hij met een hele schattige glimlach. Ik knikte lichtjes en probeerde m'n ogen open te houden, maar dat lukte niet erg. Ik schrok me rot toen ik een hand op mijn borstkas voelde, het was Draco die me omhoog hielp. Waarna hij me voorzichtig op het bed legde, natuurlijk kwam hij naast me liggen. Half slaapdronken zocht ik de warmte op, en viel in slaap dicht tegen Draco aan...

*Authors note: Ja sorry dit hoofdstuk is echt heel erg Cringe...*

Summer break, a Drarry fanficWhere stories live. Discover now