poison / 36

10.7K 988 322
                                    

[ Dom's POV ]

Εχω πρακτικα παγωσει στη θεση μου και το μονο που ειναι ικανος να κανει ο οργανισμος μου ειναι να κοιταζει κοκαλωμενος την ψηλη γυναικα που στεκεται στο τραπεζι της κουζινας αρκετα μετρα απεναντι μου.

Πρεπει να ανοιγοκλεισω αρκετες φορες τα ματια μου για να καθαρισει λιγακι η θολη απο το αλκοολ οραση μου, αλλα -- οχι, δεν βλεπω λαθος.

Τι στο.....

Συνοφριωνομαι οταν το βλεμμα της προσγειωνεται επιδεξεια πανω στο δικο μου, αστραυτερο και επικινδυνο με τον πιο εντονο τροπο και, ξαφνικα, συνειδητοποιω ποσο δυνατα σφιγγω το γυαλινο ποτηρι μεσα στα χερια μου.

Με κοιταζει προσεκτικα, απο πανω μεχρι κατω, σαν να παρατηρει το καινουριο της θηραμα πρωτου επιτεθει και ξεροκαταπινω.

Τα ματια μου μετακινουνται στιγμιαια στον τυπο που βρισκεται διπλα της και ειναι ο-- ο Σεην;

Οταν καταλαβαινει οτι τους κοιταζω τοση ωρα, ψελλιζει κατι τελευταιο στο αυτι της, αφηνοντας τα χειλη του να αγγιξουν αμυδρα τον ασημενιο κρικο που κρεμεται απ'το λοβο της, και ξεκιναει να περπαταει προς το μερος μου με ενα πλατυ χαμογελο.

«Φιλε, αυτο το σπιτι ειναι τεραστιο! Να κανουμε παρτι εδω πιο συχνα!» ο Σεην χαζογελαει οταν στεκεται μπροστα μου αλλα ισα που μπορω να του δωσω σημασια οσο τα ματια της ειναι ακομα πανω μου απο μακρια.

Νιωθω οτι δεν μπορω καν να αναπνευσω καλα, πλεον.

«Τ-τι λεγατε;» σχεδον πνιγομαι με την ανασα μου. «Την... Την ξερεις;»

«Ποιο, το μουνακι απεναντι; Θα'θελα.» περναει το χερι του μεσα απ'τα καταπρασινα μαλλια του και κοιταζει φευγαλεα προς τα πισω. «Με φωναξε για να μου μιλησει για σενα, βασικα.

Απ'οτι μου'πε, οι 'κολλητες' της και αυτη σε ειδαν και επαθαν ωορρηξια η κατι τετοιο. Εβαλαν στοιχημα ποια θα καταφερει να πιει τα περισσοτερα σφηνακια για να χωθει πρωτη, και η ξανθουλα κερδισε, οποτε...» ανασηκωνει τους ωμους του και χαμογελαει πονηρα. «Ειναι η τυχερη σου μερα, κωλοφαρδε. Παλι.»

Δεν παρακολουθω τα λογια του επειδη παραειμαι απασχολημενος κοιταζοντας ξανα και ξανα το προσωπο της γυναικας για να σιγουρευτω οτι απλα δεν ειμαι υπερβολικα ντιρλα.

«Χευ, σου μιλαω, εισαι εδω; Ποσο εχεις πιει φιλε;» κανει να με ακουμπησει αλλα πιανω γρηγορα το χερι του και το απομακρυνω απο πανω μου.

Έρωτας ΔηλητήριοWhere stories live. Discover now