poison / 26

10.8K 1K 151
                                    

[ 7 χρονια πριν ]

Ξεφυσαω βαριεστημενα, παιζοντας με το καπακι του στυλο μου, λυγιζοντας το και ξανα-ισιωνοντας το παλι.

Μαλλον οταν η Χεδερ επεμενε να του ζητησω να βγουμε δεν εννοουσε αυτο.

Αλλα, η αληθεια ειναι οτι οντως χρειαζομαι βοηθεια με το τεστ των Μαθηματικων την επομενη εβδομαδα - συν οτι απ'οτι φαινεται αυτο το παιδι το μονο που κανει ειναι να διαβαζει ολη μερα, οποτε θα ελεγε πιο ευκολα ναι στην προταση μου αν ειχε σχεση με αριθμους και εξισωσεις και οχι με σινεμα και λουνα παρκ...

Κυλαω πανω στην καρεκλα της κουζινας του σπιτιου μου απελπισμενα, επειδη, Χριστε μου, αυτο ειναι τοσο βαρετο.

Δεν εχω ιδεα απο Μαθηματικα, και εδω και... ( ριχνω μια γρηγορη ματια στο στρογγυλο ρολοι που κρεμεται απ'τον λευκο τοιχο απεναντι μου ) δυο ολοκληρες ωρες αργοπεθαινω πανω σε μια αβολη καρεκλα, προσποιουμενη οτι παρακολουθω ολα αυτα τα αλαμπουρνεζικα που λυνει η μικρη ιδιοφυια διπλα μου.

«--οποτε αν απλα παραγωγησεις εδω, βγαινει πολυ πιο ευκολα απο αυτο που μαθαινουμε στο σχολειο, ν-να δες!»

«Μχμ, ουαου, τι ευκολο, λυθηκαν τα χερια μου.» λεω βιαστικα, συγκρατωντας ενα χασμουρητο, καθως συνεχιζει να μου 'μαθαινει μαθηματικα'.

Ναιπ. Θα αφησω τα κοκαλα μου σε αυτο εδω ακριβως το τραπεζι κουζινας, και η ταφοπλακα μου θα γραφει 'εφυγε λογο αδυσωπητης βαρεμαρας'.

Ειναι γλυκουλης, παντως, σκεφτεται το υποσυνειδητο μου βιαστικα και γυρναω λιγακι το κεφαλι μου, ετσι ωστε να φαινεται οτι κοιταζω το τετραδιο μπροστα του αλλα, στην πραγματικοτητα, να μπορω να παρατηρω το προσωπο του.

Εχει, οντως, πολυ ομορφα χαρακτηριστικα αν τα κοιταξεις απο κοντα. Το δερμα του ειναι απαλο και καθαρο, οχι σαν ολων των αλλων σπυριαρικων δωδεκαχρονων, τα χειλακια του εχουν το τελειο σχημα, σαν να τα εχει σχεδιασει καποιος ζωγραφος, το χρωμα των ματιων του ειναι ο,τι πιο μπλε εχω δει ποτε στη ζωη μου και η καθε μικροσκοπικη φακιδα του ειναι λες και τοποθετηθηκε εκει με προσοχη...

Θα μπορουσε να ειναι πιο ομορφος απ'τον Εντι;! Το πιο κουλ αγορι σε ολο το σχολειο;

Εννοω, ο Εντι δεν ειναι καν τοσο εμφανισημος, αν τον κοιταξεις καλυτερα! Ο μονος λογος που ολα τα κοριτσια ειναι τσιμπημενα μαζι του απ'το νηπιαγωγειο ειναι οτι ντυνεται παντα ωραια και κανει παντα φαρσες στους δασκαλους, και ο μπαμπας του τον φερνει στο σχολειο με ενα πολυ ακριβο, κουλ αυτοκινητο.

Έρωτας Δηλητήριοحيث تعيش القصص. اكتشف الآن