poison / 14

9.9K 1K 250
                                    

[ Winnie's POV ]

Τρεχω ενθουσιασμενη μεσα στην κουζινα, μεταφεροντας πραγματα και φαγητα και πιατα και στρωνοντας τις πετσετες ξανα και ξανα και αλλαζοντας συνεχως θεση στα βαζα....

Τι; Πρεπει ολα να ειναι στην εντελεια σημερα που περιμενουμε ξενους καλεσμενους στο σπιτι!

Δηλαδη, οχι ακριβως στην εντελεια. Απλα... απο τοτε που χασαμε τη μαμα μου, ειμαι η μονη στην οικογενεια που εχει την ευθυνη να φροντιζει για την εμφανιση του σπιτιου, οποτε πρεπει να καταφερω να το κανω οσο πιο φιλοξενο και ζεστο γινεται για τη θετη θεια μου και το γιο της!

«Τομι, δεν υπαρχει περιπτωση να κατσεις στο τραπεζι χωρις παντελονι!» φωναζω καθως κυνηγαω τον μικρο αδελφο μου γυρω-γυρω και εκεινος ουρλιαζει σαν να τον σφαζουν.

Τελεια, ελπιζω οι γειτονες να μην καλεσουν την αστυνομια για κακοποιηση ανηλικου παλι.

«ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΑ!»

«Λεγονται 'αβολα', και εσυ θα τα φορεσεις οπως και να'χει!» διαμαρτυρομαι προσπαθωντας να τον φτασω με το καλο παντελονακι του στο χερι.

Παρα τα ακαταστατα μαλλια μου που χαλασαν απ'ολο αυτο το τρεξιμο, και το γεγονος οτι μαγειρευω εδω και τρεις ωρες συνεχομενα, ειμαι τοσο ενθουσιασμενη για αποψε!!

Η θεια Αννα εχει ενα γιο στην ηλικια μου, και θα ειναι τοσο τελειο να εχω ενα ατομο που να με καταλαβαινει μεσα στο σπιτι!

Θα γινουμε φιλοι, και θα του γνωρισω τον Λογκαν, και θα μπορουμε να μιλαμε για ενα σωρο πραγματα ολη την ωρα και να παιζουμε επιτραπεζια και να αγοραζουμε οικογενειακες συσκευασιες παγωτου και να τις τρωμε μαζι βλεποντας ταινιες της Disney και--

Γουινι, δεν ψαχνεις για αντικαταστατη του παλιου Ντομι, οκ; μου υπενθυμιζει η συνειδηση μου και σκιθρωπιαζω.

Ξεφυσαω, καθως ενας επιπονος κομπος σφυγγει το στομαχι μου.

Σωστα...

Ντυνω τον Τομι για να προσπαθησω να ξεχαστω απ'τις ξαφνικες σκεψεις δυο συγκεκριμενων μπλε ματιων που κατακλυζουν το μυαλο μου ασταματητα και, οταν επιτελους και αυτος και το σπιτι ειναι ετοιμα, ο μπαμπας μου κατεβαινει απ'το δωματιο του, κουστουμαρισμενος και παραδοξως ευδιαθετος.

«Ουυυ, κουστουμι~» τον πειραζω, τρεχοντας κατα πανω του για να του δωσω ενα γρηγορο φιλι στο μαγουλο.

Έρωτας ΔηλητήριοWhere stories live. Discover now