*59*

423 25 6
                                    

Pohled Marcuse..

Hned, co mi to Jess řekla jsem chtěl tomu blbci rozbít hubu. Řekl jsem Jess ať tu počká a běžel jsem do té restaurace, kde by údajně měl být.
,,Stávej'' vykřikl jsem na něj.
,,Prr proč jako'' nechápavě se na mě podíval.
,,To uvidíš'' řekl jsme. Opravdu se postavil což jsem nečekal, že to půjde takhle rychle.
,,To máš za Jess'' vykřikl jsem a dal jsem mu pěstí.
,,Co blbneš'' vykřikl a chytil se za nos, ze kterého mu začala týct krev.
,,Myslím, že moc dobře víš o čem mluvím'' vyjel jsem na něj.
,,Hele brácho, prostě jsem si chtěl užít to je vše. Já nemůžu za to, že je blbá a že jí to nedošlo'' nasadil ten svůj odporný výraz.
,,Jess neni blbá, jediný kdo je tady blbej jsi ty'' vykřikl jsem na něj a odešel jsem. Rychle jsme doběhl za Jess, která ještě pořád brečela.
,,Kde jsi byl'' zeptala se mě.
,,Ale to je jedno'' řekla jsem a stáhl jsem si jí do objetí. Chvíli jsme tam seděli a pak jsme se vydali domů. Rodičům jsme raději nic neříkali. Jess byla z toho všeho unavená a tak šla rovnou spát. Já jsem taky moc dlouho neponocoval a tak jsem šel taky spát.

O dva dny později...
Pohled Jessie..

Dnes odlétáme. Marcus mě celé dva dny zkoušel nějak rozptýlit abych nemyslela na ten malý incident, co se tu stal. Někdy se mu to povedlo, ale na tohle prostě nejde přestat myslet. Konečně sedíme v letadle. Jsem ráda, že už letíme domů. Mám toho tu až po krk. Dala jsem si hlavu na Marcusovo rameno a usnula jsem. Vzbudila jsem se až v Oslu. Na letišti jsme si vyzvedli kufry a jeli jsme domů. Všechno jsme si vybalili a já jsem začala chystat něco k večeři. Rozhodla jsem se, že udělám špagety. Začala jsem tedy vařit. Když jsem vše uvařila a všechno jsme snědli mohla jsem zase všechno uklidit. Snědené to bylo rychleji než uvařené. Šla jsem se vysprchovat. Zapnula jsem studenou vodu a nechala jsem aby mi kapičky vody cestovali po těle. Když už mi byla zima, tak jsem vylezla a oblékla jsem se do pižama. Neměla jsem na nic náladu, a tak jsem si vlezla do postele a za chvíli jsem se přenesla do říše snů.

______________________________________
Tak další kapitola je tu❤ Snad se líbí❤.

Zlatíčka❤ moc děkuji za 6K přečtení. Je to neuvěřitelné❤. Jste úžasný❤. Mám vás ráda❤.

Make you believe in love [M&M]✔Where stories live. Discover now