*47*

503 31 2
                                    

O 14 let později..

Pohled Jessie...

Od mých prvních narozenin uplinula už strašně dlouhá doba. Teď se hodně věcí změnilo. Tak třeba je mi 15 a zbývají dva měsíce do konce školy. Taťka se strejdou pořád někam jezdí a mamka se stará o domocnástnost. Od té doby, co jsem starší jezdí s nimi na koncert a starám se o vše spíš já. A samozřejmě mám toho nejlepšího bratrance na světě. Chodíme spolu každý den do školy a sedíme spolu v lavici. Chodíme spolu pořád ven a prakticky všechno děláme spolu. Hodně si rozumíme a vždy mi moc pomůže.

Ve svém přemýšlení jsem úplně zapomněla, že mám jít do školy. Rozloučila jsem se s mamkou a šla jsem. Před domem na mě už čekal  Marcus.
,,Ahoj'' pozdravila jsem ho a šli jsme do školy.
,,Tak co dneska plánuješ'' zeptal se mě Marcus.
,,Nevím'' odpověděla jsem.
,,A pomužeš mi s prezentací'' udělal na mě psí oči.
Chtěla jsem něco namítnout ale když jsem viděla ty jeho oči, co bych pro něj neudělala.
,,Dobře'' řekla jsem a mezi tím jsme přišli ke škole. Ve škole to bylo jako každý normální den. Po škole jsem šla rovnou k Marcusovi pomoct mu s tou prezentací. Skončili jsme kolem čtvrtý, protože Marcus měl ještě fotbal. Vyprovodil mě domů a sám šel na fotbal.
,,Ahoj'' pozdravila jsem mamku a taťku.
,,Ahoj, tak co ve škole?'' Zeptala se mě mamka.
,,Dobrý'' řekla jsem a šla jsem do pokoje si udělat úkoly.

Po večeři jsem si lehla na postel a koukala jsem na seriál 13 reasons why. Když už bylo docela pozdě rozhodla jsem se, že bych mohla jít spát. Vypnula jsem notebook a zachumlala jsem se do peřin. Převalovala jsem se ze strany na stranu a ne a ne usnout. Ani nevím proč ale nemohla jsem usnout. Asi po dvouch hodinách převalování jsem konečně usnula.

______________________________________
Tak dneska trochu kratší kapitola❤.

Viděli jste někdy seriál 13 Reasons Why? Pokud ne určitě se na něj podívejte❤.

❤4 days❤...

Make you believe in love [M&M]✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat