*8*

1.2K 66 2
                                    

Pohled Martinuse...
Po chvíli mi Natty usnula na rameni. Vzal jsem ji do náruče a odnesl jsem jí do pokoje. Sedl jsem si vedle ní a pozoroval jí. Byla strašně roztomilá. Je krásná. Co to zase kecáš. No co je nádherná. Nikdy jsem si toho nevšiml. Natty je úžasná holka. Co to tady proboha melu. Zamiloval ses. To teda ne. Nesnáším svoje podvědomí. Ještě chvíli jsem tam seděl a koukal jsem na ní. Potom jsem byl už docela unavený tak jsem odešel k sobě do pokoje. Ještě chvíli jsem přemýšlel a pak jsem konečně usnul.

,,Dobré ráno'' pozdravil jsem Natty, která právě dělala snídani.
,,Dobré'' odpověděla a usmála se.
,,Půjdu dnes do centra do obchodů chceš jít taky?'' Zeptal jsem se Natty. Napadlo mě že bych mohl jít nakoupit nějaké dárky, protože za týden jsou Vánoce a já nemám ještě žádný dárky.
,,Moc ráda'' usmála se.

Šel jsem se převléct a jeli jsme do obchodu.
,,Jestli chceš tak si můžeš chodit sama'' řekl jsem jí.
,,To nevadí klidně budu chodit s tebou'' usmála se na mě.
,,Dobře'' řekl jsem a šli jsme do obchodu.

Najednou nás někdo zastavil.
,,Nazdar Bro'' vykřikl Lukas.
,,Čau co ty tady'' přivítal jsem se s ním.
,,Ale jen tak a kdo je tohle, tvoje holka hezká'' skenoval Natty pohledem. Natty tam stála a koukala na něj jak na zjevení.
,,Ne to je kamarádka'' řekl jsem popravdě.
,,Aha ale slušelo by vám to tak čau'' řekl a odešel. Sám pro sebe jsem se usmál.
,,Kdo to byl'' zeptala se po chvíli Natty.
,,Ale kamarád'' řekl jsem a šli jsme do obchodu. Koukal jsem po nějakém dárku. Naštěstí jsem našel všechno co jsem chtěl. Natty si na chvíli odběhla a tak jsem toho využil a hledal jsem nějaký malý dárek pro Natty. Hledal jsme a našel jsem úplně dokonalý dárek. Hned jsem ho koupil. Zaplatil jsem všechno a šel jsem čekat na Natty. Za chvíli přišla a jeli jsme domů.

Pohled Natty...
S Martinusem jsme jeli do obchodu. Potkali jsme tam nějakého kluka. Zarazila mě je věta kterou řekl.
,,To je tvoje holka hezká.'' Zarazilo mě to. Ale ještě víc výraz Martinuse. No nebudeme si lhát nebylo by to špatné. Počkat co. Co jsem to zase řekla. No to je jedno. Po chvíli jsem využila toho že jsme v obchodě a na chvíli jsme se odpojila od Martinuse a šla jsem koupit nějaké dárky. Chci koupit dárek Martinusovi, Marcusovi a Emmě. No komu jinýmu když jsou jediný koho mám. Šla jsem do nějakých obchodů a hledala jsem něco co by se jim mohlo líbit. Nakonec jsem našla dárek pro všechny. Zaplatila jsem to a šla jsem za Martinusem. Nasedli jsme do auta a jeli jsme domů.

Když jsme přijeli tak jsem dárky rychle odnesla do pokoje. Převlékla jsem se a šla jsem dělat večeři. Ano byli jsme tam celý odpoledne. Nevěděla jsem co mám udělat a tak jsem objenala pizzu. Když pizzu přivezli zaplatila jsem jí a dala jí na talíř. Sedli jsme si na gauč a Martinus tam pustil nějaký film. Byl srandovní a tak jsme se hodně nasmáli. Takhle jsem se dost dlouho nenasmála. Byla jsem už docela unavená a tak jsem se rozloučila s Martinusem a šla jsem spát. Převlékla jsem se do pyžama a zaplula jsem pod peřinu. Vůbec jsem nemohla usnout. Pořád se mi v hlavě honila ta věta co řekl Lukas nebo jak se jmenoval. Nevím proč nad tím přemýšlím. Chtěla jsem konečně přestat a usnout ale nešlo to. Asi po dvouch hodinách zjistila že zřejmě neusnu. Potichu jsem šla do kuchyně si nalít pití.
,,Co tu děláš'' uslysela jsem za sebou. Strašně jsem se lekla a tak jsem půlku skleničky vylila. Martinus se začal smát.
,,Tohle už mi nedělej víš jak jsem se lekla''
,,Promiň'' řekl ale smál se dál. Utřela jsem rozlité pití a šla jsem zpátky do pokoje. Lehla jsem si a kupodivu jsem usnula.

Pohled Martinuse...
Slyšel jsme kroky a tak jsem se šel podívat kdo to je. Samozřejmě jsem věděl že je to Natty.
,,Co tu děláš'' zeptal jsem se ale to jsem asi neměl. Natty se strašně lekla a vylila svoje pití. Začal jsem se smát. Natty utřela rozlité pití a šla zpátky do pokoje. Napil jsem se a taky jsem šel.
,,Doufám že konečně usnu'' řekl jsem si sám pro sebe, protože se tu už asi dvě hodiny převaluju. Lehl jsem si a asi po čtvrt hodině převalování jsem konečně usnul.

______________________________________
Tak tady je  další kapitola. Snad se líbí❤.

Jede někdo na koncert Marcuse a Martinuse?❤ Pokud ano tak určitě napište❤❤

Make you believe in love [M&M]✔Where stories live. Discover now