*34*

642 36 18
                                    

,,Sešli jsme se zde,abych spoji tyto dva lidi ve svazek manželský. Takže se vás ptám Martinusi Gunnarsene berete si zde přítomnou Natali Gresner za svojí právoplatnou manželku, budete jí ctít a milovat ve zdravý i v nemoci a budete jí milovat dokuď vás smrt nerozdělí'' začal svůj proslov farář.
,,Ano beru'' usmál se na mě Martinus.

,,A teď vy, berete si zde přítomného  Martinuse Gunnarsena za svého právoplatného manžela, budete ho ctít a milovat ve zdravý i v nemoci a budete ho milovat do kuď vás smrt nerozdělí'' zeptal se farář mě. Moje srdce vynechalo pár úderů. Všichni na nás koukali  usmívali se a utírali si slzy, které některým tekly po tváři.
,,Ano beru'' odpověděla jsem. Martinus se na mě usmál.
,,Teď si vyměňte prstýnky'' řekl farář. Martinus mi nandal prstýnek a řada byla na mě. Ruka se mi klepala a bála jsem se, že mi prstýnek spadne ale naštěstí se tak nestalo. Navlékla jsem Martinusovi prstýnek a vrátila jsme se na původní místo.

,,Z moci mé svěřené vás prohlašuji za právoplatné manželé, můžete políbit nevěstu.'' Prohlásil farář. Martinus se ke mě naklonil a políbil mě. Všude se rozezněl hlasitý potlesk. Když jsme se odtáhli vydali jsme se pryč od oltáře. Martinus mě vzal do náruče a přenesl mě přes prách.

Když se všichni přesunuli ke stolům mohla začít hostina. Všichni si nandali a začali jíst.
,,Smím prosit'' zeptal se mě Martinus.
,,Ano'' řekla jsem a přijala jsem Martinusovu ruku. Ruce jsem mu omotala kolem krku a začali jsme se houpat do rytmu hudby.
,,Miluji tě'' zašeptal mi do ucha.
,,Já tebe taky'' usmála jsem se na něj. Všichni se houpali do rytmu hudby a užívali si ten okamžil ale nejvíc jsem si to užívala já. Byl to krásný pocit, že jsem si právě vzala muže, kterého miluju. Když svatba skončila šli jsme s Martinusem do našeho pokoje. Svlékla jsem ze sebe svatební šaty a šla jsme se vysprchovat. To by samozřejmě nebyl Martinus aby mi nevlezl do sprchy. Vůbec jsem o něm nevěděla takže když mi omotal ruce kolem pasu tak jsem se strašně lekla takže jsem mu málem vyrazila zuby. Otočila jsme se na něj a pohladila jsme ho po tváři, protože to mohlo bolet. Martinus se jen uculil. Prohlížel si mě jako by mě viděl poprvé v životě.
,,Co tak koukáš'' zeptala jsem se ho.
,,Jsi krásná'' sjel mě ještě jednou pohledem.
,,No jo co naděláš'' ironicky jsem se na něj uculila. Jen protočil očima.
,,Chci tě'' řekl trochu s vážnějším výrazem ve tváři. Přiblížil se ke mě a políbil mě. Vzal mě do náruče a odnesl mě do postele. Začal mě líbat a postupně se přesunul na krk a potom na břicho. Lehl si nademě a vnikl do mě. Vzdychla jsem mu do ucha. Jen se usmál a zrychlil. Když dokončil svojí práci svalil se vedle mě. Políbil mě a přisunul si mě blíž k sobě a objal mě. Spokojeně jsem mu usnula v objetí.

______________________________________
Omlouvám se, že dlouho nebyla kapitola ale nebyl čas na psaní..

Make you believe in love [M&M]✔Where stories live. Discover now