*33*

760 32 18
                                    

,,Tak tohle a tohle a na stůl dáme tohle a lásko už jsi rozeslal všechny pozvánky'' křikla jsem na Martinuse.
,,Ano už jsem všechno poslal a zařídil'' řekl přesvědčivě Martinus.
,,Všechny na nic si nezapomněl?'' Zeptala jsem se podezíravě.
,,Ne neboj jen tady je jedna'' řekl a podal mi obálku. Hned jsem věděla komu to je. Zesmutnila jsem.
,,Měla by jsi je pozvat přeci jen jsou to tvoji rodiče'' přistoupil blíž Martinus.
,,Já vím ale pořád nemůžu přenést přes srdce co se stalo. Nemůžu jim přeci jen tak poslat pozvánku a dělat jako že se nic nestalo'' zahleděla jsem se Martinusovi do očí.
,,Já vím'' usmál se na mě. ,,Je to na tobě nebudu tě k ničemu nutit do svatby je času dost'' usmál se na mě.
,,Děkuju'' objala jsem ho.
,,Tak ty si to tu dodělej a já zatím udělám něco k obědu'' mrkl na mě.
,,Dobře'' usmála jsem se na něj a dál jsem se věnovala věcem kolem svatby. Čekám že mi pomůže Emma jenže o tom ještě neví. Vlastně nikdo o tom neví. Nikomu jsme to neříkali. Řekli jsme si že se to dozví až dostanou pozvánku na svatbu. Myslím si že až všem pozvánky přijdou tak bude hromada telefonátů. Moc lidí tam však nebude jen Martinusovo příbuzenstvo a z mojí strany jenom moje sestřenice Elis, která jako jediná byla vždy se mnou. Dlouho jsem se s ní neviděla a napadlo mě ze bych jí mohla pozvat. No a pak tu jsou moji rodiče, u kterých se ještě rozmyslím jestli je pozvu. Nemůžu jim jen tak poslat pozvánku a tvářit se že se nic nestalo. To prostě nejde. Sice to jsou dva roky ale pořád to bolí. No z mého přemýšlení mě odpoutala krásná vůně, která se linula z kuchyně. Zvedla jsem se z gauče a šla jsem za tou krásnou vůní. Martinus stál u plotny a nandával nějakou směs.
,,Dobrou chuť'' popřáli jsme si navzájem a pustili jsme se do jídla.
,,Ještě musíme zavolat faráři'' řekla jsem při jídle.
,,Neboj hned po obědě mu zavolám teď jes'' řekl Martinus. Jen jsem se na něj usmála a dál jsem jedla. Když jsme dojedli sklidila jsem ze stolu a dál jsme šli zařizovat věci kolem svatby. Chtěla bych mít krásnou svatbu. Rozhodli jsme se že jí nebudeme mít nikde na radnici nebo v kostele. Budeme ji mít v Trofors u toho krásného jezera. Bude to nádhera úplně to vidím před sebou. Sice mám teď krásné sny ale pořád se mi honí hlavou jedna věc. Rodiče. Opravdu nevím jestli je pozvat. Je blbý aby tam nevěsta neměla rodiče ale potom co mi udělali se jim ani rodiče říkat nedá. Oni už nejsou moje rodina. Teď mám rodinu tady v Norsku, která si mě váží a má mě ráda. Nevím ještě se rozmyslím. Přeci jen ani neví, kde jsem. Ani neví jestli vůbec žiju co se mnou je nic. A ani je to nezajímá. Oni už žijí svůj život a já taky. A já jsme šťastná a za pár měsíců budu ještě šťastnější.
,,Lásko zvoní ti mobil'' vytrhnul mě z přemýšlení Martinus.
,,Prosím'' zvedla jsme telefon.
,,Ahoj, kdy jste nám to chtěli jako říct, půjdu za družičku a kdy půjdeš vybírat šaty'' vychrlila na mě několik otázek Emma.
,,Ahoj Emmo no bylo to překvapení a určitě půjdeš za družičku a na výběr šatů s tebou počítám'' usmála jsem se i když to nemohla vidět.
,,Dobře tak pak napiš a sedám na vlak abych nic nezameškala'' řekla Emma a bylo slyšet že se usmála.
,,Dobře děkuju'' usmála jsem se.
,,Ahoj'' rozloučila jsem se s Emmou a položila jsem mobil.
,,Kdo to byl'' zeptal se mě Martinus.
,,Emma má toho naplánovanýho víc než mi'' usmála jsem se.
,,No jo Emma'' ušklíbl se Martinus. Oba jsme se dál vrátili ke své práci. Máme toho teď opravdu hodně. Martinus koncerty a všechno kolem toho a do toho plánování svatby a já mám taky spostu práce ale dá se to všechno zvládnout. Večer vždy sebou švihneme unavení na postel a do minuty usneme a jinak to nebude ani dneska. Po zdlouhavém dni jsem byla ráda když jsme navštívila koupelnu. Vlezla jsme si do sprchy a kapičky vody jsem si nechala stékat po těle. Když mi došlo že už jsme asi vyplítvala dost vody tak jsem vylezla. Lehla jsem si vedle Martinuse na postel a spokojeně jsem usnula v jeho objetí.

______________________________________

Tak co má Natty pozvat rodiče?

Psali jste mi že byste chtěli abych psala další příběh ale nevím co psát..

1. Fanfikce M&M
2. Fanfikce Lukas Rieger
3. Romance

Budu moc ráda když napíšete co byste chtěli..❤❤ děkuju❤❤

Make you believe in love [M&M]✔Where stories live. Discover now