*50*

567 31 0
                                    

O dva měsíce později...

,,Jessie Gunnarsen'' řekla paní učitelka moje jméno když mi předávala vysvědčení.
,,Tak co k tobě říct myslím si, že jsi devátou třídu ukončila dobře blahopřeji'' potřásla mi rukou a předala mi vysvědčení. Poděkovala jsem jí a šla jsem si sednout.
,,Marcus Gunnarsen'' řekla hned, co jsem si sedla.
,,Tak Marcus zvládl desítku pouze s dvěma dvojkama takže blahopřeji'' řekla paní učitelka. No jo pan Šprt. Učitelka se s námi rozloučila a mohli jsme jít domů. Byl to náš poslední den v téhle škole. Domů už jsem se těšila, protože jedeme zítra i s tetou, strejdou a Marcusem na dovolenou do LA. S Marcusem jsem se rozloučila a šla jsem domů. S taškou jsem hodila do kouta pokoje, protože jsem byla ráda, že jsou konečně prazdniny a nechtěla jsem ji už vidět. Na postel jsem si dala kufr a začala jsem do něj dávat všechny potřebný věci. Zabaleno jsem měla v celku rychle a zdá se, že Marcus taky, protože mi psal jestli nepůjdu ven. Převlékla jsem se z šatů, do kterých jsem se musela obléknout, protože prý je to poslední den se všemi ve škole tak abych byla pěkně oblečená obeznámila mě mamka. Být to na mě tak bych si vzala roztrhané džíny a mikinu jako každý den no ale to mi nevyšlo. Převlékla jsem se do třičtvrťáků a tílka a šla jsem. Marcus na mě už čekal.
,,Tak kam jdeme'' zeptala jsem se ho.
,,No potřeboval bych do obchodu si koupit ještě něco na zítra a jelikož jsem byl líný jít sám tak jsem napsal tobě'' uculil se na mě. Jen jsem nad ním protočila očima.
,,Tak jdeme'' řekla jsem mu a šli jsme. Nejdřív jsme šli do obchodu s plavkama, protože ty Marcuse jsou mu prý malý. Rovnou jsem si taky jedny koupila. Potom jsme šli ještě do různých obchodů. Koupila jsem si ještě jedny boty a jednu mikinu do sbírky, kterou jsem tam prostě nemohla nechat. Domů jsme přišli až docela pozdě. Šla jsem rovnou do sprchy. Vykoupala jsem se a k večeři jsem nám všem objednala pizzu. Šla jsem brzy spát, protože ráno stáváme docela brzo.

,,Jess vstávej'' zkoušela se mě probudit mamka ale i když se mnou lomcovala sebe víc nebylo to nic platné.
,,No tak takhle nestihneme letadlo'' řekla po chvíli znovu.
,,No jo vždyť už stávám'' zamručela jsem do peřiny. Asi po deseti minutách jsem se konečně vykopala s postele. Nasnídala jsem se a šla jsem se zkulturnit. Trochu jsem se namalovala, na hlavě jsem si udělala drdol a oblékla jsem se do riflí a vzala jsem si mikinu, kterou jsem si včera koupila. Když jsem byla hotová mohli jsme vyrazit, protože se zase čekalo na mě. Všichni na nás na letišti už čekali. Společně jsme nasedli do letadla a cestu už si nepamatuju, protože jsem usnula.
,,Stávej jsme v LA'' šťouchal do mě Marcus a pořád se smál.
,,No jo a čemu se pořád směješ'' hodila jsem na něj nechápavý pohled.
,,Ničemu'' řekl rychle, vzal tašky a šel směrem ven.

Na letišti na mě všichni divně koukali. V duchu jsem si říkala To jste nikdy neviděli patnáctiletou holku z Norska, která má prázdniny a jede na dovolenou. Byla jsem ráda když jsme konečně přijeli na hotel. Rozdělili jsme si pokoje a šli jsme. V pokoji jsem sebou plácla na postel. Po chvíli jsem se zvedla a šla jsem do koupelny. Když jsem přistoupila k zrcadlu hned jsem pochopila proč na mě všichni tak blbě čuměli. Vylítla jsem z koupelny přímo do pokoje mého viníka.
,,Marcusi Gunnarsene'' vlítla jsem do pokoje.
,,Co je?'' Seděl na posteli a dělal, že o něčem neví.
Ukázala jsem na svůj obličej, na kterém jsem měla nakreslený knírek a bůhví co ještě. Marcus byl chvíli s ticha a pak vybuchl v záchvat smíchu.
,,Já tě zabim'' řekla jsem a rozběhla jsem se přímo na něj. Vystartoval pryč a honili jsme se kolem postele, jak malý děti.
,,Co tady děláte'' vešla do pokoje teta.
,,Nic'' řekl Marcus.
,,Já ti dám nic'' řekla jsem si pro sebe a vrazila do něj tak, že se rozplácl na postel.
,,Mír'' vykřikl.
,,Dobře ale nemysli si, že ti to jen tak projde'' řekla jsem a šla jsem do pokoje. Rychle jsem si ze sebe smyla to umělecky dílo, které mi na obličej Marcus nakreslil a šla jsem si vybalit a převléknout se.

Celý den jsem se jenom válela, jedla, válela a jedla a pořád dokola. A k tomu jsem shlídla asi triliardu filmů. Hoteloví pokoj už mě začínal nudit. Těším se až konečně půjdeme na pláž a projít si město.

______________________________________
Ahoj❤ další kapitola je venku. Snad se líbí.

S mojí nejlepší kamarádkou jsme si založili fanpage na instagramu. Budu moc ráda když nás budete sledovat. Přidáváme tam poměrně často nové příspěvky. Určitě mrkněte.
gunnarsen_marcus_and_martinus

Make you believe in love [M&M]✔Where stories live. Discover now