*37*

596 34 10
                                    

,,Lásko musíš fotit každou blbost'' přešlapoval u mě Martinus.
,,Chci mít vzpomínku'' usmála jsem se na něj a vyfotila jsem další fotku. Martinus jen protočil očima.
,,No tak můžeme jít'' řekla jsem Martinusovi když jsem byla spokojena se svýma fotkama. Ruku v ruce jsme se vydali dál po náměstí Říma. Navštívili jsme spoustu krásných míst a památek. Když jsme se vrátili na hotel šli jsme na oběd.
,,Dnes jedeme k moři se koupat'' obeznámil mě Martinus.
,,Jupí'' vystřelila jsme z pokoje do koupelny pro plavky. Nasedli jsme na autobus a jeli jsme k moři. Sedla jsme si na pláž a sundala jsem si tílko a kraťasy. Aniž bych to čekala tak mě Martinus vzal do náručí a šel se mnou k moři. Mrskala jsem sebou ale ne a ne mě pustit.
,,Martinusi ne'' zakřičela jsem když už byl skoro do půl těla ve vodě. Najednou se zastavil a pustil mě do vody. Potopila jsme se a viděla jsem jen jak se Martinus směje. Když jsem se vynořila na nic jsem nečekala a stáhla ho do vody. Martinus to nečekal a tak byl trochu překvapený, když se ocitl pod vodou. Vynořil se z vody a dal mi pusu. Blbli jsme jak malý děti. Všichni se na nás otáčeli ale nám to v tu chvíli bylo úplně jedno. Celý den jsme strávili na pláži. K večeru jsme se vydali autobusem zpátky na hotel. Na hotelu jsme jen lehli na postel a do minuty jsme usnuli.

,,Lásko musíme vstávat ať neprošvihnem letadlo'' budil mě už asi deset minut Martinus.
,,Ale já tu chci zůstat'' zamrmlala jsem a převalila jsem se na druhý bok. Když to Martinus nevydržel vzal mě do náruče a nesl mě do koupelny. Když jsem si uvědomila co dělá bylo už pozdě, protože mě kropil studenou vodou. Rychle jsem vyběhla z koupelny a šla jsme se převléknout a vyfénovat si vlasy.

Nastoupili jsme do letadla směr Oslo. Když jsme přiletěli domů byl to zase jako před tím. Krásné líbánky utekly jako voda a teď je tu zpět realita. Práce a spoustu povinností.

______________________________________
Omlouvám se, že dlouho nevyšla kapitola. A omlouvám se, že kapitola nestojí za nic ale dneska mi to vůbec nemyslelo ale chtěla jsem konečně vydat kapitolu takže se omlouvám.

A jak dopadlo vysvědčení❤?

Make you believe in love [M&M]✔Where stories live. Discover now