*58*

403 29 0
                                    

Ráno jsem musela rychle domů. Brendon ještě spal. Vůbec se mi od něj nechtělo odcházet. Potichu jsem vstala a oblékla jsem se. Napsala jsme mu lísteček a přilepila jsem mu vedle postele na stůl. Našla jsem východ z domu a šla jsme najít autobusovou zastávku. Po čtvrt hodině jsem jí konečně našla. Hledala jsme nějaký autobus, který by jel tam, kam potřebuju.
,,Jede mi to až za půl hodiny'' povzdechla jsem si, když jsem konečně našla ten správný spoj. Sedla jsem si na lavičku a chtěla jsem se podívat na mobil, ale zjistila jsme, že mám vybitou baterku.
,,Super'' řekla jsem a mobil uklidila do tašky. Po pěti minutách jsem se začala nudit a tak jsem začala chodit kolem zastávky, házet kamínky do kelímku, který jsem tam našla a všechno možné. Když jsem v dálce konečně uviděla autobus, tak jsem všeho nechala a šla jsem se připravit. Naštěstí jsem u sebe měla peněženku. Nadiktovala jsem řidiči, kam chci jen, zaplatila a mohla jsem si jít sednout. Cesta trvala asi půl hodiny, protože jsne hodně zastavovali, ale to mi nevadilo, protože jsem se kochala zdejší přírodou a také jsem pořád myslela na to, co se stalo minulou noc. Z mého přemýšlení mě vytrhlo hlasité oznámení mé zastávky. Vystoupila jsme a šla jsem hledat hotel. Naštěstí jsem ho nemusela hledat, protože jsem vystoupila blízko parku, takže jsem v pohodě trefila. Je asi osm hodin ráno, takže si myslím, že všichni budou ještě spát. Potichu jsem otevřela dveře. Samozřejmě jsem měla pravdu. Převlékla jsme se a také jsem si ještě na chvíli lehla do postele. Rodiče za chvíli vstali. Byli překvapení, co tu dělám, ale jen jsem na tím mávla rukou. Převlékla jsem se do letních šatů a šli jsme na snídani. Marcus se na mě ani nepodíval. Nějak jsem to ignorovala a nandala jsem si snídani. Po snídani jsem šla do pokoje a chtěla jsem napsat Brandonovi. Napsala jsem mu ale neodepsal. Zkoušela jsem mu volat, ale nebral to. Když jsem mu volala asi po padesátý, tak jsem se rozhodla, že se půjdu po něm podívat. Vzala jsme si tašku a šla jsme. Nejdřív jsem se šla podívat na pláž. Tam jsem jo nenašla. Poté do parku tam také nebyl. Poslední, co mě napadlo byla restaurace, do které mě vzal. Otevřela jsem dveře a vešla jsem dovnitř. Stuhla jsem. Byl tam, ale nebyl sám. Na klíně mu seděla ta servírka a oblizovala ho. Šla jsem k nim.
,,Takže jsi mě jen využil'' zašeptala jsem, protože se mi do očí draly slzy.
,,Jo to jsi ty'' podíval se na mě, jako by mě ani neznal.
,,Odpověs mi'' řekla jsem už trochu víc nahlas.
,,No prakticky jo. Byla jsi hezká a když si řekla, že nejsi odtud, tak jsem toho využil. Ty za pár dní odlétáš a všechno bude zase při starým'' řekl a znovu políbil tu servírku. Udělalo se mi zněj špatně. Chtěla jsem už vzít to horký kafe a hodit to po něm.
,,Jsi ubohej. Jen jsi mě využil. Nesnáším tě. Jsi debil'' zařvala jsem přes celou restauraci. Šla jsem rychle pryč, ale než jsem úplně odešla, tak jsem se ještě otočila a vlepila jsem mu facku. Chytl se za tvář. Bylo mi to jedno. Rychle jsem vyběhla z restaurace pryč. Sedla jsem si na pláž, kde skoro nikdo nebyl a začala jsem brečet.
,,Co se stalo'' uslyšela jsem známý hlas. Rychle jsme se zvedla a objala jsme ho.
,,Odpusť mi prosím, teď už vím, že jsi měl pravdu'' začala jsem Marcusovi brečet do trička.
,,To nic, a co se stalo'' zeptal se znova a sedl si. Začala jsem mu všechno vyprávět i to že jsem se s ním vyspala,a že mě odkopl.
,,To je idiot'' řekl.
,,No to jsem, ale zjistila pozdě'' rozbrečela jsem na novo.
,,Počkej tu'' řekl a někam běžel. Vůbec nevím, kam by mohl běžet.

Make you believe in love [M&M]✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat