22.

373 31 1
                                    

"Γιατί κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ πρέπει να εξαφανίζεσαι στις τουαλέτες με εκείνο το παιδί;"ρώτησα τη Μελίτα όταν επέστρεψε στο τραπέζι μας,ύστερα από αρκετή ώρα. Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους της,χαμογελώντας σαν ερωτοχτυπημένη.Μόνο που δεν ήταν,και το ξέραμε όλοι αυτό.

"Ο Άρης πού είναι;"προσπάθησε να αλλάξει θέμα,και την κοίταξα με σηκωμένο το φρύδι.

"Νομίζω με τον Χάρη και την υπόλοιπη παρέα του...δεν είμαι σίγουρη."της απάντησα,χωρίς να αναφέρω το πώς του τριβόμουν πριν λίγο στην πίστα χορού.

"Πάμε να χορέψουμε!"μας είπε η Έλλη που τόσην ώρα χάζευε στο κινητό της,αφού ο φίλος της από την άλλη κατασκήνωση είχε χαθεί μέσα στο κτήριο και δεν τον έβρισκε.

"Πάλι;"την ρώτησα βαριεστημένα,πιάνοντας τα μαλλιά μου μια χαμηλή αλογοουρά,λόγω της ζεστής ατμόσφαιρας που επικρατούσε μέσα στο club.

"Βρήκα τον Φίλιππο και τον Μιχάλη.Πάμε να χορέψουμε μαζί τους!"με τράβηξε απ'το μπράτσο,αφού η Μελίτα μας είπε πως ήθελε να κάτσει λίγο να πιει το ποτό της.Μακάρι να έπινα και εγώ,ώστε να έχω μια δικαιολογία.Αλλά η Έλλη με ξέρει,και δεν θα το έχαβε με τίποτα.

"Γεια σας αγόρια!"φώναξε η Έλλη στον Φίλιππο και τον ΜΙχάλη όταν τους πλησιάσαμε.Σχεδόν το θέαμα ήταν αστείο,καθώς απλά καθόντουσαν σε ένα μέρος της πίστας χορού,κοιτώντας τους γύρω τους,χωρίς να κουνιούνται.

"Έλα να χορέψουμε!"φώναξα στο αυτί του Μιχάλη ώστε να με ακούσει και να με ακολουθήσει ενώ κατευθυνόμουν προς το κέντρο της πίστας.Εκείνος με ακολούθησε,και,μόλις βρήκα το τέλειο σημείο,γύρισα προς το μέρος του και άρχισα να χορεύω σχετικά κοντά του.Αυτός χαμογέλασε και άρχισε και αυτός να κουνιέται ελαφρώς στον ρυθμό.

"Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις;"του φώναξα γελώντας.Εκείνος με έβρισε,και με τράβηξε κοντά του,αρχίζοντας να χορεύει με ένταση,και να κουνιέμαι και εγώ μαζί του.Γελούσαμε και οι δύο πάρα πολύ,και γενικά το διασκέδασα πάραπολύ,μέχρι που ο Μιχάλης μου είπε πως δεν αντέχει άλλο,και κατέβηκε απ'την πίστα.

Δεν βρήκα την Έλλη με τον Φίλιππο κάπου εδώ γύρω να χορεύουν,οπότε αποφάσισα να πάω πίσω στη Μελίτα.

"Θα μου χαρίσεις αυτό το χορό;"άκουσα μια γνώριμη φωνή από πίσω μου και γύρισα να αντικρίσω τον Χάρη.Ήταν αρκετά γοητευτικός,ντυμένος σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Μου χαμογέλασε στραβά,και δεν μπόρεσα να μην του ανταποδώσω.

That summerWhere stories live. Discover now