19.

369 33 14
                                    

"Αυτά είναι υπέροχα νέα μαμά!"της είπα στο τηλέφωνο,χαμογελώντας.

"Το ξέρω αγάπη μου,οπότε,θα τα πούμε αύριο...έτσι;"την άκουσα να λέει.

"Φυσικά! Θα σας περιμένω!"της είπα και αφού χαιρετηθήκαμε,πάτησα το κουμπί τερματισμού κλήσης.

"Τι έγινε;"με ρώτησε η Μελίτα,η οποία καθόταν δίπλα μου,ενώ περιμέναμε να μας φέρουν τους καφέδες που παραγγείλαμε.

"Οι γονείς μου θα έρθουν στο αυριανό επισκεπτήριο!"της απάντησα χαρούμενη και με κοίταξε με ύφος απορίας.

"Οι γονείς μου εργάζονται στο εξωτερικό,και τις περισσότερες ημέρες του χρόνου είμαστε χώρια."της εξήγησα και εκείνη χαμογέλασε συγκαταβατικά.

"Τέλεια."μουρμούρισε και κοίταξε την κυρία Γιώτα,που μας έφερνε τους καφέδες.

Επικράτησε σιωπή. Αμήχανη σιωπή,καθώς περιμέναμε τους καφέδες,χωρίς να έχουμε κάτι να συζητήσουμε. Ήθελα να της πω για τον Άρη,αλλά είχαμε αποφασίσει με την Έλλη,τα συναισθηματικά μας να τα λέμε μόνο μεταξύ μας.

"Σήμερα έχει πάρτι."με ενημέρωσε η Μελίτα και σταμάτησα να πίνω. Σήκωσα το κεφάλι μου που τόσην ώρα κοιτούσα την ξύλινη επιφάνεια του τραπεζιού.

"Όχι."είπα απλά και εκείνη κατσούφιασε αμέσως.

"Θα είναι και η διπλανή κατασκήνωση."δήλωσε κοιτώντας με πονηρά. Στριφογύρισα τα μάτια μου και εστίασα το βλέμμα μου στο κενό.

Φυσικά και το έλεγε για το Χάρη. Φυσικά και είχα μιλήσει για αυτό σε αρκετές στη σκηνή. Με είχαν ρωτήσει τη μέρα μετά το πάρτι,και εγώ τους είπα,όπως και αυτές.

"Ο Χάρης έχει δεσμό,Μελίτα."την ενημέρωσα. Δεν φάνηκε να πτοείται.

"Άκουσα ότι δεν είναι ακριβώς σχέση,απλά κάνουν κάτι. Και τώρα που δεν είναι μαζί του στο καμπ,πιστεύω πως πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία που σου δίνεται. Εξάλλου,σας είδα τις προάλλες στο κλαμπ."

Ανασήκωσα τους ώμους μου. "Δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να πω,ναι,είναι ωραίος και όλα αυτά,αλλά μ'αρέσει άλλος."της εξήγησα,αλλά το μετάνιωσα. Ήξερε πως μου άρεσε ο Άρης,αλλά δεν ήξερε τίποτα παραπάνω.

Ναι,χτες στη σκηνή,μετά το καραόκε,όλες μου έλεγαν πόσο ταιριάζαμε και πως ήταν όμορφο θέαμα. Μέχρι και η Άλις μου χαμογέλασε,και μου είπε πως ταίριαζα με τον Άρη. Ήταν πολύ παράξενη στιγμή. Εξάλλου,και άλλα ζευγάρια είχαν φιληθεί στο πάρτι,απλώς δεν γινόταν και τόσο θέμα. Δεν ξέρω τον λόγο.

That summerΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα