16.Bölüm (Hatanın Ruhsal Cezası)

2.2K 240 529
                                    

FLASHBACK

"Konuşmamız lazım. Şimdi dedim."

Natsu acelesi olduğu için abisine dönerken biraz sinirliydi.

"Bak, halletmem gereken bir sorun var. Senin boş gevezeliklerin beklemek zorunda."

Zeref suratındaki sert ifadeyi bozmadan "Gerçekten bu kadar düştün mü, Natsu?" diye sorduğunda sakura saçlı çocuk bu duruma bir anlam verememişti.

"Cobra'yla girdiğin şu saçma iddiadan bahsediyorum."

"Sen... Nerden-?"

"Sen resmi yolladığında Cobra'nın yanındaydım. Resmi gösterdikten sonra gerçekten iğrenç bir muhabbete başlamak üzereydi ama Lucy'e saygım olduğundan onu durdurdum, sonra resmi gönderen kişinin sen olduğunu öğrendiğimde ne kadar sinirlendim bilemezsin."

Natsu iğrenç muhabbet kısmını tahmin ederek, sinirden yumruklarını sıkarken, abisine tıslayan bir sesle "Bu neden seni bu kadar sinirlendirdi?" diye sormayı da ihmal etmemişti.

"Sırf sana ondan özür dilettim diye, benim yüzümden kızın hayatıyla oynayamazsın."

Natsu yaptığı hatanın abisinden azar yemesine sebep olduğunu düşününce daha çok sinirlendi. Resmi bir an önce sildirmenin derdine düşmeye başlamışken, Zeref garip bir şekilde onu rahatlatan cümleleri kurmaya başlamıştı.

"Neyse ki hiçbir şey yapmasına fırsat vermeden resmi sildiğinden emin oldum. Ve onu biraz da tehdit etmiş olabilirim o yüzden senden bir süre uzak duracaktır, haberin olsun."

Natsu o an belli etmese de abisini sarılıp öpmek istiyordu, resmen hayatını kurtarmıştı. Derin bir oh çekti.

"Lucy'i gibi bir kıza bunu nasıl yaparsın, aklım almıyor. Sonuçta-"

Abisinin bu aşırı ilgisinden rahatsız olan Natsu, ona sınır çekmek için "O iş senin sandığın gibi değil. Ben Lucy'e iddia için yaklaştım evet ama... Öyle değil işte." diyerek açıklamada bulundu.

Zeref kardeşini ilk defa böyle titrek bakarken görüyordu, şaşkınlığı geçtiğinde "Şu tüm hislerimin hırs olduğunu söylediğim kızı hatırlıyor musun?" diyerek sordu.

"Evet, o hikayeyi hatırlayıp Lucy'e olan hislerimi yanlış yorumladım, bunun için teşekkürler." Natsu'nun iması Zeref'i buruk bir tebessüme itmişti.

"Haklısın... Çünkü bende yanlış yorumlamışım. Özgür olduğumu, bunca zaman yaşadığımı sanıyordum ama meğerse sadece yaşıyormuş gibi davranıyormuşum."

"Ne demek istiyorsun?"

"Onu seviyormuşum, Natsu. Mavis'i seviyormuşum. Ve bunu onu kaybettikten sonra öğrenmek çok acı bir şeydi."

Natsu, Lucy'i kaybederse ne kadar çok acı çekeceğini düşünüp yutkundu. O an abisini anladığını düşünüyordu.

"Ama o-"

"Evet. Biliyorum... Neden Lucy'den dil dersleri alıyorum sanıyorsun, onun peşinden gideceğim. Yurt dışına... Beni kabul eder mi bilmiyorum ama edene kadar denemeyi bırakacağımı sanmıyorum çünkü ben... Onsuz nefes alamıyorum, Natsu."

Sakura saçlı çocuk sıkışan göğsünün acısını Lucy'nin bilmediğini ve onu kaybetmediğini düşünerek yumuşatmaya çalıştı.

"Demem şu ki, Lucy için ne hissediyorsun bilmiyorum ama umarım onu böyle aptalca bir şey yüzünden kaybetmezsin çünkü sana tecrübeli biri olarak bunun canını çok fazla yakacağını söyleyebilirim."

İstenmeyene Aşık Olma Sorunsalı (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin