7.Bölüm (Belirsizliğin Öldürücü Kararı)

2.4K 244 133
                                    

NATSU

Herkesin içinde attığım halde kimsenin bu yumruğu fark etmemesini diledim. Ben kafamı toparlayıp sinirlerime hakim olmaya çalışırken Sting çenesini tutarak "Bu ne s*km içindi? Sadece şaka yapıyordum!" dediğinde tekrar donup kalmıştım.

"Şaka mı yapıyordun?"

"Hadi ama! Bir pislik olabilirim ama suçlu değilim!"

Müzik sesi çok yüksek olduğundan ve etrafımızda bir sürü sporcu olduğundan kızlar ve başka kimsenin bu konuşma ve yumruk durumumuzu görmediğini anlayınca rahatladım .

Peki gerçekten şaka mı yapıyordu? Böyle bir konu hakkında şaka yapabilir miydi gerçekten? Tanrım! O Sting'di, tabii ki yapabilirdi. Şaka bile olsa, gerçekten iğrenç bir şakaydı.

Cobra gülerek "Sakin ol, Dragneel. Sting'i bilirsin, dalga geçeceği şeyin ölçüsünü bir türlü ayarlayamaz." dedikten sonra bana dik dik baktı ve "Ayrıca, iddia da iptal." dedi

"Ne demek istiyorsun?"

Sting yanıma gelip "Şöyle açıklayayım, Cobra bana daha önce iddiadan bahsettiğinde gerçekten çok sinirlendim, nedenini tahmin edebilirsin, eski sevgilisinin başka biriyle yatma ihtimali hiç kimse için pek hoş bir şey sayılmaz." dediğinde Cobra'ya baktım, yutkunuyordu.

Sanırım Sting bunun için onu cezalandırmış olmalıydı, suratındaki korkudan normal bir şey olmadığı belliydi. Sting'in devam etmesini bekledim.

"Bizde sana küçük bir oyun oynamaya karar verdik, ben iddiayı yeni duymuş gibi davranıp gördüğün üzere bu konuda seni kışkırttım ve sonuç yumruk yemem oldu... Yumruk? Gerçekten mi, Natsu? Bana bunu açıklar mısın?"

Demek Sting bütün gün rol yapıyordu, tüm bu geniş erkek hareketleri yalandı ve benim Lucy'le olmamdan hoşlanmıyordu, buna hakkı var mıydı ki?

"Bilirsin, sahte de olsa, Lucy şu an da benim (üstüne vurgulayarak 'benim' demiştim ve suratındaki ifade paha biçilmezdi) sevgilim. Hakkındaki kötü konuşmaların hoşuma gitmemesi çok normal ayrıca bana ona... Bana ona... (devam etmeden önce durakladım) Zarar verdiğini düşündürttün, ne bekliyordun ki?"

"Son kısımda haklısın, biraz ileri gitmiş olabilirim ama genel olarak baktığımızda, durumun benim için ne kadar sinir bozucu bir hal aldığının farkındasındır umarım."

Ne diyordu bu gevşek? Eski sevgili, tabirindeki 'eski' kelimesinin anlamından haberi var mıydı bari?

"Hadi ama, dostum. Sonuçta 'eski' sevgilin, bitmiş bir şey söz konusu."

Bana sabahtan beri suratında gördüğümden çok farklı bir ciddiyetle baktı.

"Natsu... Lucy'e karşı bir şeyler hissetmiyorsun, öyle değil mi?"

Harika bir soru, Sting. Buna ne cevap verebilirim ki? Bir yanım evet demek istiyordu ama bir yanım hala emin değildi. Ben hangi yanımı seçeceğime emin olamazken, Cobra gülerek "Sonuçta bu Dragneel, Sting. Onun kimseye aşık olacağını sanmam. Gray'le girdiği bir iddia yüzünden onunla çıkıyor." dedi.

Sting o an Cobra'ya ölümcül bir bakış atarak "Bana bundan bahsetmemiştin." dediğinde Cobra, korkudan sinerek ağzında bir şeyler gevelemişti.

İstenmeyene Aşık Olma Sorunsalı (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin