10

951 100 0
                                    

Sebastian

"Vím, nač myslíte, můj pane. Ale prosím, není nutné upírat zrak k tak vzdálené budoucnosti, že? Čas budoucí se ještě nestal, nemá tedy hodnotu. Dovolte si poprvé za léta ustoupit od plánů."
Všechny ty kulky, jež zavrtal do mého srdce, ať před týdnem, či právě nyní na této posteli, všechny do jedné jsem ochotně snášel. Věděl jsem, že jich bude ještě mnoho, jelikož on nedokázal být upřímný, nikoliv se svým cítěním. Byl zde však jeden podstatný rozdíl. Získal jsem schopnost číst mezi řádky.
Svíral jsem jeho drobné tělo v pažích přesně tak, jsem si vždy přál, a vnímal Cielovu dlaň pod svou. Dával jsem mu lásku, kterou zřejmě nedokáže zcela přijmout. Přesto to byl největší krok, jaký jsem učinil za staletí.
Budu pro tebe zabíjet, budu milovat i nenávidět, jak jen budeš chtít. Tak dlouho, jak mi čas dovolí.
Pomalu zavřel oči a s váhavým gestem překryl mé prsty na své tváři. Vzápětí se rychle přesunul, snad proto, aby neměl dostatek času na rozmyšlenou, jeho čelo se zapřelo v místě mého bušícího srdce. Dlaně vklouzly pod černou látku fraku a zaťaly se do košile v jednoznačném sdělení. Patřím jemu. A nikdy nebudu nikomu jinému.
Zašeptal slova, která mi byla svolením. Odevzdal mi klíč ke své vlastní cele.
"Lepší milovat a ztratit, nežli nemilovat vůbec."

Sweet Pain brings Bitter Love (Bittersweet 3)On viuen les histories. Descobreix ara