Epilog

3.5K 175 10
                                    

„Kde to je?!" zařval jeden z mužů německy na druhého, když ho přitlačil na protější stěnu polorozbitého domu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„Kde to je?!" zařval jeden z mužů německy na druhého, když ho přitlačil na protější stěnu polorozbitého domu. Druhý muž akorát nesouhlasně zavrtěl hlavou a brzy se setkal se zemí.

Uviděl kousek od sebe na podlaze vypadlou jednu ze svých milovaných zbraní a už se po ní sápal, ale ten první mu to nedovolil a na nataženou ruku mu surově dupl, až bylo trochu slyšet, jak zakřupali jednotlivé kloubky v prstech. Druhý muž bolestně zařval.

„Ptám se ještě jednou. Kde to je?!" zvýšil hlas ještě víc a vytáhl ho na nohy, při čemž ho kopl do břicha. Napadený zalapal po dechu a zadíval se na svého nepřítele nasraným pohledem.

„Měl jsem rozkaz to držet v tajnosti," odmítl, takže se rozhodl ten první ho odtáhnout do koupelny, kde do vany natočil vodu. Muži svázal ruce za zády a následně mu ponořil hlavu pod vodu. Držel mu ji tam půl minuty, než ji zase vytáhl a ten druhý lapal dravě po dechu, protože se už topil.

„Při každé špatné odpovědi se doba pod vodou prodlouží o deset sekund, tak svoje odpovědi napřed dobře zvaž," varoval ho ten první.

„Nic neřeknu!" zakřičel na něj ten druhý a už měl hlavu pod vodou, aniž by by stihl zadržet dech. Začal sebou házet, ale ten první měl dost síly na to, ho pod vodou udržet. Jakmile vypršela stanovená doba, znovu vytáhl.

„Co máš za odpověď teď?"

„Vzdej to. Nikdy ti to do rukou nesmí padnout, jinak to zničí vše, co Hydra vybudovala," už znova byl pod vodou. Začal nepřítele kopat, ale nepomohlo mu to. Nepřítel ho nakopl mezi nohy do citlivých míst, čímž ho paralyzoval. Po uplynutí minuty ho vytáhl znovu.

„Mluv sakra! Nemám na to celej den,"

„Nic-neřeknu," vydechl tvrdohlavě napadený. „Hail Hydra," řekl, než skončil pod vodou znovu a již naposledy, protože se po chvíli utopil. První to vzdal a nechal ho tam takhle. Rozhodl se v domě hledat sám, i kdyby to tam měl celé rozházet a obrátit dům vzhůru nohama.

Šel do obýváku a vyházel vše z poliček, konferenčního stolku, že skříní i knihoven. Nikde nic. Pak jo napadlo pár věcí pro schovávačku. Poslední část knihovny neprohledal. Začal z ní všechny knihy vyhazovat, ale narazil na jednu, co vyhodit nešla. Pouze s ní lehce pohnul a v místnosti něco cvaklo. Otočil se a v zemi se že spod podlahy objevil kovový malý trezor.

Ten následně odemkl s pomocí svých zkušeností a otevřel jej. Našel co hledal. Červenou knížku s hvězdou na přední straně. Pomůcka k ovládnutí Winter Soldiera.

Knížku si schoval do kabátu a vytáhl si následně malý bloček s tužkou. Měl v něm různé výpisky a na jedny důležité nalistoval.

Měl tam zapsaného Kapitána Ameriku. Již dvakrát přeškrtnutého, protože o toho se už nemusel starat. Pod ním další dvě jména. Amber Sydney George - Winter Soldier a James Buchanan Barnes - Winter Soldier. Oni dva byli jeho aktuální cíl.

 Oni dva byli jeho aktuální cíl

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

**

Tak a máme tu konec druhého dílu!

Tak jak se vám další díl již z prostředí 21. Století líbil?

Poznali jste o koho se jednalo z této kapitole?

Přežije Steve?

To se pravděpodobně vše dozvíte až ve třetí knize této trilogie.

Další kniha se bude jmenovat I believe you. Opětně děkuji za cover od NikoSek01. Její tvorby si vážně moc vážím.

Pokud máte nějaké otázky k této knize a já se je pokusím zodpovědět. Děkuji všem za vaše ohlasy a podporu. Dobrou noc 😊😘.

Cover:

Trailer:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Trailer:

Třetí díl najdete na mém profilu

🎉 You've finished reading 𐌉 𝘳𝑒𝗆𝑒𝗆Ⱃ𝑒𝘳 ყ𝘰𝑢² 〔ന𝑢𐌉✝𝗂𝗏𝑒𝘳⳽𝑒²〕 🎉
𐌉 𝘳𝑒𝗆𝑒𝗆Ⱃ𝑒𝘳 ყ𝘰𝑢² 〔ന𝑢𐌉✝𝗂𝗏𝑒𝘳⳽𝑒²〕Where stories live. Discover now