13.Bölüm (Ara Bölüm)

554 44 18
                                    

"Bugün okulda bizimkilerle ve Jongdae'yle konuştum sevgilim. İnanır mısın Jongdae aşık olmuş. Hem de stajyer öğretmen Minseok'a.

Senin sırandan hiç kalkmadım. Dediğim gibi, 'Bizzat senden duymadan kalkmayacağım sırandan'

Dersler o kadar sıkıcıydı ki çoğunda uyudum. Günlerdir uyuyamadığım uykuyu bir güne sığdırdım desem yeridir.

Çocuklar çok zayıfladığımı söyleyip her teneffüste ağzıma bir şeyler tıktılar. Birkaç güne eski halime dönerim gibime geliyor. Fiziksel olarak tabi...

Duygusal veya ruhsal olarak nasılsın dersen; kötüyüm Suho. Kötüyüm sevgilim. Gittikçe de daha kötü oluyorum. Özlemin mahvediyor beni. Seni öyle çok özledim ki... Sesini mesela, ben senin sırandan kalkmayınca gelip, 'Oh Sehun, sıramdan kalk' demeni o kadar çok isterdim ki. Ya da seni öpmeme izin vermedikten sonra yanağımdan öpüp kızarman...

Sahi sevgilim, neden izin vermiyordun ki seni öpmeme? Hoş, çoktan öptüm ya seni.

Hele bir gel de doya doya öpeyim seni, çekeyim içime saçlarının kokusunu, bakayım tekrardan güzel yüzüne.

Ah, bu arada ben bir halt yedim. Jongdae ve Minseok sevgili olsun diye, daha doğrusu Minseok Jongdae'yi kıskansın diye Jongdae'ye 'Sevgili olalım, Minseok da seni kıskansın' dedim.

O da kabul etti tabi. Yani sevgili gibi davranacağız. Ama merak etme bir tanem, bana fazla yaklaşmasına izin vermeyeceğim.

Chanyeol'ü bir görsen, Baekhyun'la takılmaya başladıktan sonra çok fazla değişmiş. Bazı derslerde uyumuyor inanabiliyor musun? Uyumak yerine Baekhyun'u izlemeyi tercih ediyor.

Ah, bir de çok şımarmış. Çocuk gibi Baek'e sırnaşıp sürekli ilgi istiyor. Beklediği ilgiyi görmez ise dudaklarını büküp somurtuyor veya kollarını göğsünde birleştirip konuşmuyor onunla.

Baekhyun da dayanamayıp istediği ilgiyi veriyor hemen ona. Ve bence Baekhyun ona karşı boş değil. Eğer ilgisi falan olmasaydı çekmezdi Chanyeol'ün bu hallerini.

Yixing ve Kris'e laf etmek istemiyorum ama biraz yavaşlamaları lazım. Yixing neredeyse her gün topallıyormuş. Nedenini söylememe gerek yok sanırım. Bugün de topallarken görünce Jongin'e sordum.

Jongin demişken, o da değişmiş. Ders falan çalışıyor. Matematik dersinde tahtaya kalkıp soru çözdü. Kyungsoo ona iyi gelmiş anlaşılan.

Bu arada, Kyungsoo da Yixing'i yalnız bırakmak istememiş sanırım. Hafiften topallıyordu o da.

Son olarak SooMin öğretmen; o da aşık olmuş sanırım. Yüzünde güller açıyor. Normalden daha sevecen, daha çok gülüyor. O kadının da mutlu olmasını istiyorum artık. Hep bizimle uğraşıyor. Dersini bırakıp bizim sorunlarımızla ilgilendiği zamanları hala unutabilmiş değilim.

Ve sevgilim, seni çok özledim. Aldığım hırkan olmadan girmiyorum yatağa. Kokun üstünden silinmez umarım. Sana sarılmak, boynuna sokulup kokunu içime çekmek gibi değil elbette ama bir teselli gibi işte. Sana ait, sen gibi kokuyor. Yetiyor bu da bana.

Uykum geliyor yavaştan. Uyusam iyi olur bir tanem. Seni çok seviyorum. Kendine iyi bak. Benim için en azından. Ben öyle yapıyorum çünkü meleğim..."

~~~

Sehun'umuzun doğum günü kutlu olsun o zaman ♥ Küçük maknaemiz artık büyüdü fakat o hala bizim bebeğimiz. Gözümde asla büyümeyecek olan sayılı insandan biri Sehun'dur. Her zerresi mükemmel olan, yaşının aksine kocaman bir kalbi olan Oh Sehun; iyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki EXO'dasın ve iyi ki kalbimizdesin. Seni çok seviyoruz ❤

Group Assignment/HunhoWhere stories live. Discover now