20.Díl

8.9K 672 74
                                    

Omlouvám se, že jsem dlouho nepřidala další část, ale bylo moc školy. Teď už snad budu mít čas psát. Příště bude určitě delší díl. :3

Louis:

Šel jsem tedy domů, ale ne sám. Niall šel semnou. Nemohl jsem tam jít sám a dívat se na Harryho a tu jeho Susan, jak se cukrují. Na to prostě nemám. Nedokážu si ho představit s holkou. Vím, říkal, že není gay, ale holky se k němu nehodí. A taky líbal mě. A já holka nejsem.

Odemknul jsem a povzdychl si. Nechci vidět tu jeho holku. Hned ve dveřích jsme narazili na Anne a tátu. Niall s nimi prohodil pár slov a oni nám řekli, že jdou někam na večeři a nechají nás mladé samotné doma. Opravdu úžasné. Počkali na dvojčata, protože je vezou k jejich kamarádce, kde budou spát. Bylo by nás tu doma prostě nějak moc.

Rozloučili jsme se a já už slyšel dívčí smích. Nebyl to smích Fizz, Lottie nebo Gemmy. Byl to JEJÍ smích. Smích té, kterou jsem nenáviděl, aniž bych ji znal.

Vešli jsme do obýváku. Vedle Harryho seděla ta dotyčná a z druhé strany černovlasý kluk, který právě o něčem mluvil a smál se. Lottie ho sledovala, jako kdyby ho chtěla sníst na místě a Fizz s Gemmou se bavily se Susan. Harry mlčel a nevěděl, koho dřív poslouchat. V tom se na nás všichni podívali.

„Ahoj.“ Usmál se Niall. Já jsem se jen lehce pousmál. Nechtělo se mi nic říkat. Šli jsme k nim. Harry vstal a málem u toho, jak obešel konferenční stolek, zakopnul.

„Ehm. Ahoj..“ Vypadalo to, že by chtěl něco říct, ale nemohl. Jen se na mě díval. Oni to udělali za něj. Susan i ten kluk vstali a ona nám podala ruku.

„Já jsem Susan.“ Usmála se. Byla ten typ holky, kterou všichni chtějí. I na Nialla nějak zapůsobila. Poznal jsem to. Představil se nám i ten kluk, Zayn. Ten je sympatičtější než ona. Harry pořád nevěděl, co by měl říkat. Snažil jsem se vyhýbat jeho pohledům.

Ještě nějakých otravných pár minut jsme s nimi vedli rozhovor. Tedy spíš Niall. Já jsem mlčel a koukal někam pryč.

„Co dnes všichni podnikneme?“ Zeptala se Gemma. „Tedy pokud vy dva nechcete být sami.“ Uchechtla se a koukla na Harryho a Susan. Harry mlčel.

„V pohodě. Můžeme něco podniknout všichni.“ Pousmála se Susan. Svým způsobem jsem si oddechl. Představa, že by byli ti dva sami..

„Můžeme jít někam do baru?“ Navrhl Zayn. Podívali jsme se s Harrym na sebe. Vzpomněl jsem si na minulou návštěvu baru. Snad raději ne.

„Co kdybychom si pustili třeba jen film nebo se jen tak bavili?“ Navrhl nervózně kudrnáč.

„Co třeba flaška?“ Ozval se zase černovlasý a Fizz nadšeně přikývla. Nemohl jsem nic namítat.

Hrát flašku s lidmi, mezi kterými jsou moje sestry, nevlastní sestra, nejlepší kamarád, nevlastní bratr, kterého jsem už líbal, jeho strašná holka a jeho kamarád.. to se mi vůbec nelíbilo, ale vážně se nedalo nic dělat. Sedli jsme si na zem do kruhu a Gemma odběhla pro nějakou prázdnou láhev.

O něco málo později jsme se dohodli, že když někdo z nějakého důvodu nebude chtít někoho políbit, tak si musí něco svléknout. U mě a mých vlastních sester to neplatilo, samozřejmě.

Protože si to Zayn vymyslel, tak začal. Zatočil láhví. Všichni jsme téměř napjatě pozorovali, na koho láhev ukáže. Ukázala na Lottie, která vypadala najednou spokojeně. Zayn měl neutrální výraz. Natáhli se k sobě a chtěli se políbit. Odvrátil jsem pohled. Svou líbající se sestru vidět nemusím. Nemá tu co dělat. A Fizz taky ne. Bohužel nechci být hysterický bratr, tak je nechám být.

Teď měla podle všeho točit Susan, na kterou láhev ukazovala z druhé strany. S úsměvem sledovala, koho políbí. Padlo to na Harryho. To jsem mohl čekat? Na to se taky dívat nechci. Odvrátil jsem pohled a čekal, až to udělají.

Najednou si Harry svlékl tričko. Tohle je velmi stupidní hra, ale teď se mi nějak začala líbit. Ona se na něj jen s údivem podívala a lehce zčervenala studem. Nechce ji políbit? Podíval jsem se na jeho odhalenou hruď. Tomlinsone, dýchej.

Sledoval jsem ho se zatajeným dechem a úplně jsem zapomněl, že mám točit. Niall do mě nepatrně drbnul a já se ‚probudil‘. Zatočil jsem a padlo to na Harryho. Myslím, že se budu svlékat..

StepbrotherWhere stories live. Discover now