19.Díl

9K 664 54
                                    

Do neděle bude další. Slibuju. :)

Harry:

Než jsem se nadál, tak byl pátek. Přesně za týden přijede Susan i se Zaynem. Od polibku s Louisem už také uběhlo pár dní. Občas se míjíme v koupelně, ale jinak spolu nemluvíme. Stejně ho často pozoruju. Třeba, když si píše úkoly a snaží se soustředit. Nebo když na zahradě kope do míče a já ho můžu pozorovat z okna. Rád ho pozoruju. Ale už žádný líbání! On o to stejně nestojí. Není schopen mi věnovat ani ten nejmenší pohled.

Včera jsem viděl, jak Louis objímá mou mámu. Zřejmě se jí předtím už omluvil. Pořád mě mrzí, co řekl, ale tím polibkem si to už odčinil. A vysvětluju si to tím, že prostě líbá dobře.. tím to je. Nejsem gay a on taky ne.

Zapsal jsem si všechny svoje dojmy z posledních pár dnů do deníčku. Tedy do deníku. To zní víc chlapisky. Snad. V tu chvíli se rozezněl zvonek. Byl jsem sám doma. Louis byl někde s tím blonďákem, Lottie s Gemmou hlídaly dvojčata a Fizzy byla s mámou a Markem pryč. Nikdo kromě mě tu nebyl a tak jsem musel jít otevřít sám.

Otevřel jsem a za dveřmi stála Susan a těsně za ní Zayn. Ona se usmívala od ucha k uchu a Zayn měl neutrální výraz. Nevěděl jsem, co říct nebo udělat. Chvíli jsem i litoval toho, že jsem šel otevřít. Měli přijet až příští týden!

Než jsem se stačil vzpamatovat, tak mě ihned objala a já se bál, že mě políbí. Ano, vážně jsem se bál. Bylo to všechno strašně zvláštní. Pořád byla stejně krásná, ale nějak jsem si už nedokázal představit náš fyzický kontakt. Možná jsem si ho už ani nechtěl představit. Naštěstí mě nepolíbila a brzy se odtáhla.

„Ahoj.“ Vypadlo ze mě a podíval jsem se i na Zayna. Tomu se konečně na rtech ukázal náznak úsměvu. Pozval jsem je dál a všechno to bylo tak nějak trapné.

„Máš někoho doma?“ Zeptal se Zayn a já zakroutil hlavou. Automaticky si vytáhl cigaretu, kterou jsem mu ihned zabavil.

„Copak? Stal se tu z tebe slušňák?“ Zasmál se, zatímco se na mě Susan culila. Moje oči přecházely z ní na něj. Pořád dokola.

„Ne, to ne, ale máma by se zlobila. Už to není jako v Londýně.“

„Kvůli novýmu tatínkovi?“ Uchechtl se Zayn.

„To možná taky, ale tady už se máma netrápí a už vůbec nepije kvůli tomu, že se na nás táta vybodl. A mám tu hodně sourozenců. Zbláznila by se, kdybys tu nahulil, bro.“ Výhružně jsem se na něj podíval.

„Dobře, klid.“ Zasmál se a objal mě. „Konečně tě vidím, brácho.“ I jeho objetí bylo upřímnější než to od Susan. Nebo mi prostě jen bylo příjemnější?

„Tak co dnes podnikneme?“ Zeptala se Susan a my dva jsme se přestali objímat.

„Já nevím, co chcete.“ Usmál jsem se.

„Moc se tu toho dělat asi nedá, co?“ Řekla s opovržlivým tónem.

„Něco vymyslíme.“ Zasmál se Zayn. „Gemma je doma?“ Zaculil se.

„Na to ani nemysli!“ Odpověděl jsem zuřivě a šel jsem jim ukázat dům. Rozhodli jsme se, že Zayn to dvě noci zvládne na gauči a Susan se nacpala ke mně a k Louisovi do pokoje. To nedopadne dobře..

Napsal jsem mámě, že jsou tu. Nemyslím si, že s tím bude mít problém, protože má oba ráda, jako by byli její vlastní.

Uvelebili jsme se na zahradě a oba mi vykládali nejnovější drby z naší školy. Vlastně moje škola už to není. Začínám si všímat, že když jsem odešel, tak je tam ten nejoblíbenější Zayn.

Louis:

Dnes je pátek. Přemýšlel jsem, jestli bych třeba nemohl někam vzít Harryho. Samozřejmě jen tak. Nemá tu ještě kamarády a přijde mi blbý, že by měl v pátek večer sedět doma. Zatímco Nialler o něčem mluvil a stěžoval si, že ho neposlouchám, hypnotizoval jsem displej mobilu a nevěděl jsem, zda mu napsat či ne.

Za hodinu jsem se rozhodl raději napsat Lottie, jestli je Harry vůbec doma. Nevěděl jsem, jestli jel s Anne a tátou nakupovat nebo ne. Odepsala mi, že jsou s Gemmou ještě s dvojčaty venku, ale za chvíli mi to napíše.

Nová zpráva od: Lottie

Je doma. Přijel mu ten jeho kamarád (je sexy) s Harryho holkou.

Tato zpráva mi opravdu radost neudělala. 

StepbrotherDonde viven las historias. Descúbrelo ahora