6.Díl

10.8K 685 35
                                    

Louis:

Nevím, co se to semnou dělo, ale prostě jsem byl malinko v rozpacích. Nechtěl jsem jít dolů, byl tam on. Po asi hodině a půl, co jsem při chatování s Niallem koukal do blba, se ozval ten zvuk, co oznamoval, že naše celá rodina-nerodina je tady. Měl bych jít přivítat Anne a Gemmu. Ty alespoň znám..Měly zájem se s námi seznámit. Narozdíl od pana kudrnatého.

Pomalu jsem šel dolů. Byl tu snad větší křik než obvykle. Táta mě pozdravil. Jen jsem kývl a všiml si Harryho, který koukal do mobilu a pil. Když jsem přišel, tak se na mě podíval a nějak ze mě nespouštěl oči. Byl jsem z toho nervózní. Gemma si mě taky všimla. Odložila časopis s módou, který s Fizz prohlížely, a šla mě obejmout.

„Ahoj Lou.“ Usmála se a chviličku mě držela v objetí. „Jak je?“

Jak je? „Fajn.“ Odpověděl jsem s mírným úsměvem a už se ke mně přiřítila Anne, která mě také objala. Viděl jsem, jak byl táta šťastný, tak jsem se rozhodl, že mu to teď nebudu kazit.

„Jsem ráda, že už jsi tu s námi.“ Taky mě obdařila jedním z těch úsměvů. Nikdy jsem neviděl, že by měl někdo, tak zářivé úsměvy jako Anne, Gemma a Harry. Ehm.. ten dotyčný mě pořád sledoval. Raději jsem se jeho směrem nedíval. Zbláznil bych se a ani nevím proč. Pomohl jsem Anne a tátovi s nákupem. Po chvíli mi zapípal mobil.

Nová zpráva od: Stan Lucas

Čau Bro xx. Vrátil jsem se dřív. Co říkáš na Večer. Spolu. S Hannah. Alkohol. Nějaký. Holky. ??

Pousmál jsem se. Vypadnout bych asi měl. Nechal jsem Anne v kuchyni samotnou a šel jsem do obýváku, kde už se táta s Harrym a všema sestřičkami včetně Gemmy věnovali nějaké stolní hře a všichni se smáli. Šťastná rodinka.. kromě mě. Daisy byla uvelebená na Harryho klíně a něčemu se smáli.

„Tati?“ Přerušil jsem jejich smích. Všichni se na mě podívali.

„Stan se vrátil a chce někam večer vyrazit, tak ti to oznamuju.“

„Dobře.“ Odpověděl a znovu se pustil do té stupidní stolní hry.

Už jsem odcházel, když na mě zavolal. „Louisi?“

„Co je?“

„Vezmi Harryho.“ Oznámil mi. Podíval jsem se na Harryho. Ten ode mě odvrátil pohled a chtěl začít protestovat. Já taky, nechci ho brát s sebou.  „Už jsem řekl.“ Otec zvýšil hlas. Už jsem to bohužel nekomentoval a šel jsem pryč. Odepsal jsem Stanovi.

Nová zpráva od: Louis Tomlinson

Okay. Jdu, ale musím vzít „brášku“.. :c

Nová zpráva od: Stan Lucas

No vidíš, úplně jsem na tvou novou rodinku zapomněl. Jakej je? Lamač dívčích srdcí, šprťák nebo úplnej debil?

Nová zpráva od: Louis Tomlinson

Však sám uvidíš.

StepbrotherWo Geschichten leben. Entdecke jetzt