22

1.2K 126 5
                                    

Poté co mě Carol plácla přes zadek, jsem nemohla přestat na to myslet. Bohužel už to znovu nezopakovala. Teda měla jsem na mysli naštěstí. Když to udělala, tak jsem vypískala a nehorázně zrudla, což nebylo v ten den poprvé a ani naposled. Na chvíli jsem se zarazila, když mi došlo, že se mi to vlastně líbilo. Okamžitě jsem se zamračila a snažila vyklepat tu myšlenku z hlavy, jenže ta tam zůstala ještě na pár hezkých dní. V duchu jsem si dala facku a zopakoval si, že chodím s Gigim.

Pokoušela jsem se své blonďaté kamarádce dohodit jinou hezkou blondýnu v plavkách, ale Carol mě jenom odbyla, že nemá zájem. Za to jsem ji jako pomstu chtěla strčit do bazénu, jenže moje reflexy byly moc pomalé a skončila jsem v něm jako první. Pak po sklouznutí na tobogánu za námi přišel docela pohledný plavčík, který hned začal nabalovat Carol a mě přitom naprosto přehlížel. Jen v momentě když jsem chytla záchvat smíchu, tak se na mě podíval pochybným pohledem a když se ke mně přidala i Carol radši zmizel za svými kamarády. Zbytek našeho pobytu nás propaloval očima s dost divným výrazem.

Kromě jedné srdeční zástavy jsem si den s Carol užila. Byla jsem nehorázně ráda, že jsem si našla člověka, se kterým můžu trávit čas, když je Blair zaměstnaná s Thomasem. Také to byl jeden z mnoha krůčků k mé nezávislosti a posílení mého sociálního statusu. Málem bych zapomněla, že se mi vlastně splnil sen, i když jen z části. Konečně jsem si našla kamarádku ze sousedního baráku, sice to nebyl fešný mladík, který se stane mým manželem, ale Carol mi zatím vyhovovala. Rodiče si taky museli oddechnout, že jsem si našla nějaké přátelé ze své vesnice a nesedím jenom doma u knížek a mobilu. Cestou zpátky jsme se hodně nasmály, když jsme vyprávěly naše zážitky z akvaparku. Mamka Carol byla fajn ženská, která respektovala dceřinu orientaci a Carol za ní byla vděčná.

Svět byl v ten okamžik neuvěřitelně krásný.


Dnešní kapitola je takový menší bonus za to, že dlouho tu nic nebylo.

Carol&JoyWhere stories live. Discover now