4

1.7K 178 25
                                    

Asi bych měla skákat radostí do stropu, když se vedle nás přistěhoval člověk, který by mohl být můj potencionální kamarád. Jenže když se rýsovalo přátelství s Carol, potkali jsme moje bývalé spolužáky. Snažila jsem se je slušně pozdravit, jenže to by však nebyli oni, kdyby o mě nepronesli několik špatných vět. A tímto začalo. Místo toho aby se Carol mojí maličkosti zastala, tak se jenom smála s nimi. Pak se na mě obořila s tím, proč jí nepředstavím nějaké své kamarády, když jsem řekla, že tu žádné nemám, vysmála se mi. Nakonec jsem ji poslala do háje, ať si najde jinou oběť. Myslím si, že ta holka je zplozenec pekla. Snažila jsem se ji pokusit kontaktovat ještě jednou, přeci nezahodím tak rychle svojí šanci, avšak jsem ji potkala s mojí bývalou partou. To byla poslední kapka, moje teorie s peklem se potvrdila.

Ale přátelství na Facebooku jsem ji potvrdila. Trošku mě to mrzelo, tak moc jsem se těšila na nové sousedy a ono tohle. Taková rána nožem do zad. Všechno jsem to hezky vylíčila Blair do telefonu, aspoň mám někoho, s kým můžu na ní nadávat. Mým rodičům připadala jako slušná holčička, když jsem se jim to snažila vysvětlit, tak mávli rukou, že jsem královna dramatu. K tomu mi oznámili, že večer k nim jdeme grilovat, ať se slušně obleču. Nejspíše si padli hodně do oka s její mamkou.

Už zase jsme stáli před jejich domem s dary v ruce, tentokrát jsou to jakési speciální omáčky na grilování. Zas nám otevřela usměvavá paní, jenže teď si moji rodiče s ní tykali. Poslala mě nahoru za Carol, prý že se na mě těšila. Nebyla jsem z toho dvakrát nadšená. Klepala jsem na první pokoj, co jsem spatřila. Naštěstí byl to ten správný.

„Ahoj." S úsměvem mě pozdravila.

„Čau." Odvětila jsem chladně.

„Hele, promiň. Nevěděla jsem, že tě to tak vezme. Jsem prostě člověk, co musí být obklopen lidmi."

„Ještě něco co bych o tobě měla vědět?" Nakrčila jsem obočí.

„Jsem lesba."

Další díl. Jak si užíváte prázdniny? 

Carol&JoyWhere stories live. Discover now