20

1.3K 123 12
                                    

Chodit s někým byl velice zajímavý pocit, který jsem před tím nikdy nezažila. Možná tak jedině ve školce, kde ty vztahy byli opravdu vážné. Na základce a na střední škole všechny moje kamarádky měly kluka dřív než já. Byla jsem z toho ze začátku dost smutná, ale pak jsem se na to vykašlala a užívala si svůj svobodný život. Bohužel být sama mělo velice velkou nevýhodu při nějakých plesech nebo podobných obrovských akcích, kde si většinou člověk měl přivést doprovod. To jsem vždycky chodila s Deanem, protože on byl také sám nebo doprovod musel být opačného pohlaví. Pomatuji si, jak jsme si užívali spolu různé akce. Musím říct, že mi opravdu chybí. Škoda že na něj nemám kontakt.

S Gigim jsme chodili po škole ruku v ruce. Seznámila jsem se s jeho přáteli, takže jsem musela víc času trávit s královnami střední. Vrhaly jsme na sebe jenom nevraživé pohledy, ale zatím jsme se neporvaly. Poznal se i s mými kamarády, kteří z něho nebyli dvakrát odvaření. Bohužel si moc nesedl ani s Carol, na kterou vyjel, když zjistil její orientaci. Nakonec potom co jsem si s ním promluvila, se jí naštěstí omluvil. Thomase znal už předtím, a tak se nic nového nekonalo. Blair si s ním jenom potřásla chladně rukou. S Blair jsme byly zase už v pohodě, avšak s Gigim se pořád dvakrát nesmířila.

Po pár dnech jsem jela autobusem s Carol domů, což bylo dost neobvyklé, jelikož chodívala v pátek po škole do práce. Sedla si samozřejmě vedle mě, když mě spatřila. Ze začátku jsme různě kecaly o škole, vyptávala se mě na Gigiho a já jsem zas vyzvídala o jejím zaměstnání. Po cestě domů jsme zas diskutovaly o našich bývalých spolužácích. Když jsem kopala do kamene, tak jsem si uvědomila, že jsem se nikdy vlastně nezajímala o její milostný život. Trochu jsem zrudla, odpověděla jsem Carol a stačilo mi doufat, že si toho nevšimla. Před jejím domem se mé maličkosti najednou zeptala, zda mám dneska odpoledne čas. Po kladné odpovědi mi navrhla, abychom šly do bazénu, že má volné lístky. Místo odpovědi jsem jenom kývla, nadšeně mě objala a sdělila mi, ať jsem za půl hodiny připravená.

Dnesuž musím uznat, že to byl dost dobrý nápad. 


Snad se líbí. 

Carol&JoyWhere stories live. Discover now